STEAM

• Jānis
    0

Pēdējā minūte Summer seilam!

• Earthquake
    0

Kurš būs tik mīļš, un paņems man cs:go giftu, aizskatīšu 6eur uz seb banku.

• SJohnson
      -6

Es varētu, bet man ir baigais slinkums kāpt ārā no gultas, aiziet līdz skapim, iebāzt roku žaketes kabatā, izvilkt maku, to atvērt, izņemt kredītkar... Fuck, no.

• kamaziK
        +3

Tad ko posto, bļ#?

• shado2012
      0

Tas taču nav aizliegts, ka es uz 2 pc ieinstalēju vienu spēli un swichosu viņus?

• Earthquake
        0

Nezinu, esmu spelejis speles no sava acc gan uz sava pc, gan drauga, domaju, ka nav nekas aizliegts. Vel jau vari uzlikt to family sharing sudsu.

• shado2012
          0

Kas tas ir un kā uzlikt? ah, izlasīju, tad jau lkm var, tur max 10 pc var autorizēt un visi varēs download un play.

• Swarley
        0

Dauc atlaitites, hehehehe

• Jānis
          0

Nopirku SP, ļoti patīk, hate me pls.

• alberts00
          0

Izskatās, ka CS:GO par 2eur vairs nebūs... zb

• Worst
            0

Nekas jau nebija tik lēti, bija virs 3 eiro.

• kamaziK
          +1

Man mājās vajag šādu zīmi shura.gif https://twitter.com/RobbazTube/status/483314612054810626

• Worst
            0

Krokšus parasti dodu ciemiņiem, jo mājās diezgan netīra grīda ir, grūti kopt paklāju.

• LVG
            0

Es staigāju ar krokšiem,baigi ērti un nav jābaidās,ja sasmērējās un nevarēs iztīrīt.

• PainFoinmr
          0

Payday 2 brīdi varēja nopirkt ar -80% atlaidi un man pie ''Summer Adventure'' badge rāda ''Play game''.
          Kas vēl labs?

• Emesy
            0

Nesapratu par play game, bet par payday redzēju, teicu draugam lai nopērk, nopirka! smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 128 - 129 - 130 - ... - 294 - 295 -