STEAM

• PainFoinmr
    0

Vai jūsu esat nopirkuši kādu early access spēli un bijuši ar to apmierināti?
    Raudu ar savu Cietumu Arhitektu :/

• Worst
      0

Jā, kaut kad pasen pirku "Dungeons of The Endless" vai kaut kā tā to spēli sauca, sākumā gan biju neizpratnē, bet kopumā ļoti interesanta spēle.

• Kārlis
      0

Esmu pircis vairākas, un ne ar vienu no tām neesmu bijis apmierināts. Nav gudri pirkt early access spēles.

• Brushie
        0

No early acces man ir KSP, Dayz, Starbound, Interplanetary un SNOW,
        Vienīgi nepatika Dayz un Interplanetary, jo Dayz nepavlika dators un Interplanetary ir pārāk mazs player base. sad_mini.gif Pārējās spēles patīk un KSP vēl dažreiz uzspēlēju. No regrets.

• Swarley
      0

Šodien uzcraftoju savu pirmo steam badge, jūtos ļoti labi. Kā jums ar craftošanu, yay or nay?

• Brushie
        0

Kad ir lieki centi, tad why not?

• Swarley
          0

Tieši tā, šodien uzsāku Batman AC GOTY un vajadzēja nopirkt tikai 3 kartiņas, bija 0,32 centi, palika 0,01, bet man ļoti patika tas process. smile_mini.gif

• shevijs
        0

Desmit 5. līmeņa, viena 4. - no kraftojamām.

• BljeKotlete
        0

Indiegala atlaide.

• WYM?
        0

Diezgan ilgu laiku atpakaļ (pāris gadus atpakaļ) biju nopircis Need For Speed Shit disku. Tagad vēlētos to spēli pievienot savam STEAM Library ,taču CD-Key neatrodu diska kastītē. Vai būs iespējams pievienot spēļi STEAM Library citā veidā?

• PainFoinmr
          0

Tu vari mēģināt rakstīt EA support (EA taču bija NFS izdevējs? Ja nē, tad tās spēles izdevējam)

• Alt Child
          0

Nedomāju ka var pievienot visas ja tevir CDKey
          Jo, kad nopirki disku iespējams spēlē nemaz nebija @steam library domāju ka pēc pievienošanas spēlēs tika nomainītas
          Krč domāju ka nebūs biggrin_mini2.gif

• Alt Child
            0

Vienīgais tu vari pievienot kā no-steam game, bet nu tad jau vairs nav ne fun, ne īpašas jēgas.

• Athe
        0

Man vienīgajam tagad ārkārtīgi lago un bremzē viss?

• Jānis
          0

Nop

• Athe
            0

Damn, steams ir palicis par tādu huiņu. žēl, ka vienīgā normālā tāda veida platforma.

btw, cik tev tagad banka ir, kadi 500eur? xD

• PainFoinmr
              0

Nav vienīgā. Ir Origin, desura, windows live un vēl citas.

• PainFoinmr
          0

ITT mēs minam, kas būs jaunājā humblebundle weekly seilā.
          https://www.humblebundle.com/weekly

• shevijs
            0

Indie hipster sudsi.

• winw
              0

nvm

• PainFoinmr
            0

Varētu būt kaut kādas stratēģijas spēles, piemēram, Age of Mythology vai Age of Empires.
            Varbūt kādu sporta spēlīti, piemēram, Blood Bowl vai kaut kādu manageri.
            inb4 būs vēl briesmīgāks atbalstītājs par PewDiePie un sūdsīgas spēles.

- 1 - 2 - 3 - ... - 152 - 153 - 154 - ... - 293 - 294 - 295 -