STEAM

• lvmazaafakaa
    0

Kāds nezin vai ja nopērkot tour of duty ticket man uz visu laiku tiks dots acces spelet oficialajos serveros? vai tikai uz 1nu reizi? 1ba biļete=viena spēle

• R3flex
    0

Sveiki! Kāds nevēlās apmainīties ar acc, vēlētos lai acc būtu spēle Rust, un varētu vēlkādu. Pm, izskatīšu visus piedāvājumus. Manā acc ir šādas spēles - https://failiem.lv/g/evwkfdh

• HenrihsT!
      0

• R3flex
        0

@henic! Paldies! smile_mini.gif Nemācēju šādi ieleikt wink_mini.gif

• PainFoinmr
    0

Vai jūsu esat nopirkuši kādu early access spēli un bijuši ar to apmierināti?
    Raudu ar savu Cietumu Arhitektu :/

• Worst
      0

Jā, kaut kad pasen pirku "Dungeons of The Endless" vai kaut kā tā to spēli sauca, sākumā gan biju neizpratnē, bet kopumā ļoti interesanta spēle.

• Kārlis
      0

Esmu pircis vairākas, un ne ar vienu no tām neesmu bijis apmierināts. Nav gudri pirkt early access spēles.

• Brushie
        0

No early acces man ir KSP, Dayz, Starbound, Interplanetary un SNOW,
        Vienīgi nepatika Dayz un Interplanetary, jo Dayz nepavlika dators un Interplanetary ir pārāk mazs player base. sad_mini.gif Pārējās spēles patīk un KSP vēl dažreiz uzspēlēju. No regrets.

• Swarley
      0

Šodien uzcraftoju savu pirmo steam badge, jūtos ļoti labi. Kā jums ar craftošanu, yay or nay?

• Brushie
        0

Kad ir lieki centi, tad why not?

• Swarley
          0

Tieši tā, šodien uzsāku Batman AC GOTY un vajadzēja nopirkt tikai 3 kartiņas, bija 0,32 centi, palika 0,01, bet man ļoti patika tas process. smile_mini.gif

• shevijs
        0

Desmit 5. līmeņa, viena 4. - no kraftojamām.

• BljeKotlete
        0

Indiegala atlaide.

• WYM?
        0

Diezgan ilgu laiku atpakaļ (pāris gadus atpakaļ) biju nopircis Need For Speed Shit disku. Tagad vēlētos to spēli pievienot savam STEAM Library ,taču CD-Key neatrodu diska kastītē. Vai būs iespējams pievienot spēļi STEAM Library citā veidā?

• PainFoinmr
          0

Tu vari mēģināt rakstīt EA support (EA taču bija NFS izdevējs? Ja nē, tad tās spēles izdevējam)

• Alt Child
          0

Nedomāju ka var pievienot visas ja tevir CDKey
          Jo, kad nopirki disku iespējams spēlē nemaz nebija @steam library domāju ka pēc pievienošanas spēlēs tika nomainītas
          Krč domāju ka nebūs biggrin_mini2.gif

• Alt Child
            0

Vienīgais tu vari pievienot kā no-steam game, bet nu tad jau vairs nav ne fun, ne īpašas jēgas.

- 1 - 2 - 3 - ... - 152 - 153 - 154 - ... - 294 - 295 -