Labdien, vēlos iegādāties planšetdatoru. Žīds maksimāls, gribu vislētāko variantu, kas atbilst šim:
Vismaz 2 GB RAM;
Vismaz Android 6.0;
Labi ķer wi-fi
Daudz baterijas pls.
ko jūs varētu ieteikt, ja es plānoju galvenokārt izmantot šo planšeti darbam ārā.
Android
- 0
PainFoinmr 10.05.2017. 23:20 teica:
- +1
Laciz 10.05.2017. 23:24
- 0
PainFoinmr 10.05.2017. 23:27
Cik ļoti vērts būtu ieguldīt planšetē? Es pa tādu cenu varētu paķert tikai tad, ja es plānotu izmantot planšeti arī turpmāk dzīvē.
- +1
Laciz 10.05.2017. 23:31
Atkarīgs kam izmantosi, bet nu es laikam īsti tam neredzu jēgu, ja vien nav ļoti liela nepieciešamība.
IMO visu ērtāk darīt ir pie datora un planšete var noderēt tikai tad, ja esi preču izplatītājs un Tev ir gan jāparāda, gan jāatzīmē pasūtijumi.
Portatīvais dators > Planšete.
- 0
Swarley 10.05.2017. 18:52 teica:
Šķiet šeit katru dienu ir pa ierakstam ''iesakiet telefonu'', bet nu sanāk tā, ka arī pašam tāds jāuztaisa. Manam Moto G 2nd Gen pēkšņi pasliktinājās baterija, tagad knapi iztur 6 stundas bez baigās pārslodzes. Laikam viņu varētu nomainīt, bet es neesmu pazīstams ar to procesu, tāpēc neesmu ļoti pārliecināts. (Varbūt kāds ir mainījis viņam bateriju un var padalīties ar pieredzi, tad īsti nevajadzēs pirkt jaunu telefonu
)
Sapratu, ka jāpērk jauns un pagaidām skatos uz OnePlus 3T. Vai kādam šeit ir bijusi pieredze ar šo telefonu vai arī varētu ieteikt labāku telefonu tās cenas robežās? (~440eiro) - 0
obsidian 07.05.2017. 13:29 teica:
Nedēļas PSA:
Pateicoties tam, ka Google Pixel gandrīz nekur nav nopērkams un pat tur kur ir nopērkams, tas ir jāgaida, sanāk, ka Nokia un Blackberry ir jaunās Nexus ierīces.
https://www.gsmarena.com/blackberry_starts_ro...-news-24909.php
https://www.gsmarena.com/nokia_6_android_711_...-news-24910.php
Izrādās arī Sony Xperia X pēdējā laikā savā veidā bija Nexus ierīce.
https://www.gsmarena.com/last_concept_build_f...-news-24908.php - -1
Shattred 01.05.2017. 19:57 teica:
Stāsts:
Rādīt spoileri
Sākumā laikam vajadzētu uzzināt precīzu telefona sēriju, bet nezinu kā. Ar "Sonu Xperia ??" nepietiek.
Fastboot netieku ielādēties. Recovery netieku ielādēties, met loop. Dators neatzīst par pieslēgtu. Flashtool tādejādi arī neatpazīst.
Protams, ka unknown sources un developer mode nav "atslēgts".
.. Ir man kāda iespeja hardresetot telefonu, lai varētu to piesavināties sev?- -5
Brētlainis 04.05.2017. 18:06
Uztaisi hard reset, man tas pats bija ar samsung galaxy ace 2, kombinaaciju neatcerējos, uztaisīju hard reset un done.
- -5
Brētlainis 04.05.2017. 18:07
Tojesķ pameklē kā to izdarīt, jo vismaz es bez atbloķēšanas to izdarīju.
- 0
Earthquake 23.04.2017. 00:57 teica:
Jaunieši, iespējams, spējat man palīdzēt. Tikko telefons vienkāŗši izslēdzās un tagad pats no sevis cenšas restartēties, bet nesanāk. Tā uz riņķi tagad, tiek līdz "google" uzrakstam un atkal izslēdzas. Nevaru nekādi to apturēt. Man lg nexus 5x, ja tas palīdz.
- 0
RevSers 23.04.2017. 01:01
Nenometi?
- 0
Earthquake 23.04.2017. 01:01
Nē, guļu gultā, telefons rokā un randoma dieded
pa dienu vienreiz no galda nokrita tho
- 0
vw scirro 26.04.2017. 07:38 teica:
Kas varētu būt par vainu, ka SGS5 neconnectojas klāt 4G, bet visu laiku paliek H+ ? Nebiju šito ievērojis, jo datus izmantoju salīdzinoši reti, un tagad, kad bija jāsēž uz hotspota visu dienu un blakus sēdošajam bija 4G, bet man HSDPA sāku satraukties. Mēģināju ieslēgt un izslēgt lidmašīnas režīmu, lai ķipa forcotu atrast jaunu torni, bet nekas neizmainījās. Settingos LTE/3G mode ir ieslēgts. Kāds ir saskāries?