Android

• LVG
    -1

Kādas aplikācijas iesakāt jaunam androidam un vai rootot ir must have ja garantijas tāpat nav?

• Laciz
      -1

Ja Samsung, tad rootot ir must have, bet ja ir vismaz 2 GB RAM un nepārāk daudz bloat, tad tikai atkarīgs no aplikācijām.

Pushbullet.

• LVG
        -1

Nu samsunga nav,1gb ram ar 8gb romu, vai rootojot palielina telefona ātrdarbību?reāli šitais ui kas tagad man ir us mobiļņika nereāli besī.un skatos,ka nereāli viņš baču ēd.

• lemonwave🍋
        -1

Ja jautā vai rootot, tad tev to nevajag.

• Lukijs
        0

Kā rockojat savu daily driver?

• Kārlis
          +1

Norm, tikai vajadzetu jaunas ziemas riepas bet nu
          Varbut lidz pavasarim izvilksu

• Lukijs
            +1

Nu skaties čalīt, labāk taupi money dem gpu un ej cauri rīgai kā Takumi.

• mad
          +2

• NOWimNPC
          0

Vajag jūsu palīdzību, mēģināju meklēt, nekā nesanāca. Problēma ar Nova Launcher. Nevaru nekā "pielīmēt" pie vietas to app drawer ikonu. Man sanāk viņu pārvietot, bet pēc kāda laika viņa atlec atpakaļ. Mēģināju ar Lock Desktop, bet tas arī nelīdz. Any tips?

• Lukijs
            +1

Pamēğini nolockot to apakšu, ne desktop.

• NOWimNPC
              0

Oh, well. Mana vaina, es nezināju, ka tas App Drawers ir jāpatur ilgāk, lai viņu varētu pārvietot.
              Bet atradu arī Save position iekš dock settingiem, paldies! smile_mini.gif

• Lokijs
          0

Tātad, ir problēma:
          Nesen no`root`oju savu galaxy express 2.
          Uzliku custom ROM`u - cyanogenmod 12.
          Viss strādā normāli izņemot tas, ka navar atbildēt uz ienākošajiem zvaniem.
          Uzliku , ka var atbildēt arī ar home button'u, bet joprojām nekā. Citiem zvanīt varu.
          Any ideas kā safixot?

• tagis
          0

Labdien, man vakar vakarā telefonā sākas viena maza kļūda ar programmu. Play Veikals. Problēma ir tāda ka viņš mai vienmēr met kaut kādu kļūdu. Nevaru ne atjaunot programmas, ne ielādet. LG L7

• tagis
            0

Vispār vienā vārda - nevaru atvērt Play veikals.

• NOWimNPC
              0

Dzēsi iestatījumos informāciju par Play veikalu?
              Factory Reset ir mēģināts?

• tagis
                0

Neko iestatijumos nedzēsu un neskatijos.
                Tikko paskatijos programmas, un tieši kuras strāda. Un meigināju caur turieni, pārtraukt strādat, bet tapat nekas neizdevās.

• Ričards
            0

Ir iespējams atbloķēt (SIM unlock) Sony Z3 telefonu, kurš ir piesaistīts Vodafone UK operātoram, nepērkot tos unlock kodus?

Problēma nav nopirkt, problēma ir tajā, ka tie jāgaida ir 3-5 dienas.

• Mazuliits
              0

Man g flexam pa 2h atsūtīja, unlockoju no o2 uk.|
              http://www.theunlockingcompany.com/, tavam z3 tas maksās 33usd un 1-3 dienas.

• Ričards
                0

No ebay var dabūt pa 5gbp :l Pagāšreiz, priekš M7 arī ņēmu ebayā.

• Mazuliits
                  0

Man tas izmaksāja 11, vai kcik tur eiro, nu pa 2h atnāca un viss okei.

- 1 - 2 - 3 - ... - 49 - 50 - 51 - ... - 327 - 328 -