Android

• NearOne
    0

Kādas domas par huawei p7?
    Domāju iegādāties, varbūt kādam ir un kādas atsauksmes?
    Rādīt spoileri

• Space
      0

Ir sanācis lietot, kamēr draudzenei bija, nav slikts telefons, savā cenu kategorijā viens no līderiem.

• obsidian
      0

Galvenie mīnusi tas, ka skaļrunis nav pareizajā vietā un Lollipop kavējas (bet būs rudenī).

• Shattred
    0

Samsuka atkal parāda, ka viņi var taisīt visu, arī, manuprāt, vēl visiem nepieejamus, bet jau izgāzušos projektus ar šo plānoto flip-phone?!
    Zinu, ka Āzijas tirgū šādi pat ir salīdzinoši pieprasīti, bet tas ir salīdzinot viņu turgū esošajām precēm; pasaules mērogā flip-phone jau sen aizmirsta tehnioloģija.

• obsidian
      +1

Korejā cilvēkiem ir visdīvainākie pieprasījumi un pašmāju ražotāji neko nezaudē uztaisot niecīgu vienību skaitu pat ja visas neizpārdos, cilvēki samaksā ar uzticību brendam.
      Japānā ir nesamērīgi liels % ar veciem cilvēkiem, kuri šīs fīčas atbalsta.
      Ķīna ir tik liela, ka procents no procenta ir tikpat liels tirgus kā Korejā vai Japānā.

Esenšalī šis ir SGS6 tikai salokams.

• obsidian
    0

Nvidia no nopietnas hw problēmas uztaisa pozitīvu PR. Apsveicami.

• obsidian
      0

Izrādās Nvidia visās ierīcēs paspēja iebūvēt killswitch.Tiešām apsveicams solis.

• Shattred
    +2

Jums šeit interesētu, vismaz kādam, mana neliela recenzija un apskats par pirms vairāk kā divām nedēļām iegūto OnePlus one? Un es netaisītu ierastos 'Omg, ir 720p ekrāns, bet vēlos 1069p kaut kan neredzu atšķirību ar acīm"

• Oshino
      0

Man intresē, just do it

• Laciz
      0

Meh nē, netā jau tā daudz reviews par OPO.

• Coldplay
      0

Noderētu.

• obsidian
    0

Hangouts tagad ir arī web versija.
    https://hangouts.google.com/

- 1 - 2 - 3 - ... - 67 - 68 - 69 - ... - 327 - 328 -