Android

• obsidian
    0

Google nevar sagaidīt līdz oktobrim un paziņo, ka nākamā Android versija (5.2) sauksies Mlakrica... just kidding... Marshmallow.

Un šeit bildes ar LG Nexus 5v2015

• WYM?
      +1

Kas tā par modi taisīt tos kalniņus ap kameru? :/

• Shattred
        0

Lai radītu iespaidu, ka telefons ir ļoti plāns.

..izņemot kameras lēcu kopu.

• obsidian
        +4

Ierīces kļūst plānākas, bet kameru sensori gan nē, optika tās pāris lēcas un gaiss starpā nopietni palielina biezumu. Lūk labs veids kā izvairīties no šīm pumpām - taisīt telefonus par 1-2 mm biezākus, tajos 1-2mm var kaut nedaudz baterijas iespraust, vai lielākas antēnas un bezvadu lādēšanu uzreiz visus standartus.

• Laciz
    0

Prezentētas jaunās Samsung ierīces - Galaxy S6 Edge+ un Note 5. Izskatās diezgan normāli, lai gan par 4 GB RAM var spriest dažādi, bet nākotnē varbūt noderēs... Tomēr izskatās, ka iespējamajam 6s iPhone joprojām būs 1 GB RAM...
    Piedāvātā ''case-klaviatūra'', gan manuprāt liekas reti neglīta, kā arī uzreiz atgādina BlackBerry. Izskatās pēc traka transformera.

https://bgr.com/2015/08/13/galaxy-note-5-gala...m_medium=social

Rādīt spoileri

• obsidian
      +1

*S6 Edge+

Nebija man dižu cerību uz kaut ko iespaidīgu, bet vienalga šie jaunumi man likās garlaicīgi.

Pumpa uz S6 edge nav izlabota un uz Note 5 pat pieaugusi. Uz Note ir likvidēts atmiņas kartes slots (ja kādu tas pārsteidz, tad laikam katru dienu pamostoties ar viņiem ir nesamērojams prieks par to).

• obsidian
      0

Atcerāties kā S6 neviens nepirka, jo pardārgu, tāpēc samsung nocēla cenu no 600 eiro uz 500 par lētāko modeli.
      Uzminiet kuru modeli nepirks atlikušajos 4 gada mēnešos?

• obsidian
      0

Un Note 5 nebūs šogad pieejams Eiropā. Nu tad beidzot prieka pilna vēsts no Samsung. biggrin_mini2.gif

• obsidian
    0

Lenovo saprata, ka nevienu neiteresē melni, lēti plastmasas tainstūri ar ekrāniem.
    Bildēs melns, lēts taisnstūris ar ekrānu.

Tāpēc restrukturācijas rezultātā Motorola ierīču daļa kļūst par visu Lenovo mobīlo ierīču daļu. Tas ir pilnīgi pretēji tam ko Microsoft izdarīja ar Nokia. Jau ar tagadējo Lenovo palīdzību Motorola spēja radīt ievērības cienīgas ierīces, bet ar visiem Lenovo resursiem viņiem būs vel vairāk iespēju. Tikmēr Lenovo paliks pie datoru ražošanas.

• udensfiltrs
    0

Kur nopirkt legit Xiaomi Mi Powerbank 10400mAh? Iemetiet linkus pls

• Tvinky
    0

Varbūt kādam ir zināms, vai ir tādi cilvēki, kas to dara, un vai tas vispār ir iespējams- man vajadzētu patīrīt telefona atmiņu ( izdzēst daudz nevajadzīgus apps, kuri jau no sākuma tur ir, aizņem vietu, bet nav man vajadzīgi)?

• Laciz
    0

Pašlaik iemēģinu Android Cortanu, izskatās diezgan waste of time, jo bez chrome izmantošanas kas cits ir diezgan awfull.

Pat SMS nevar aizsūtīt tikai ar balss vadību, vismaz neesmu vēl atradis kā.

Ja neskaita laika ziņas, neredzu iemeslu ko tādu lietot, neko nevar izdarīt.

• Lukijs
      0

Kurš vispār izmanto šos asistentus?

• Shattred
        0

Umm.. Es nesen vēl izmantoju, lai uzliktu 5 min laika atskaiti. Un pat tad tas nenotika bez manas iejaukšanās..

• obsidian
        +1

Izmantoju Google Now visu laiku kaut arī tādas lietas, ka drukāt sms vai uzlikt taimerus ar balsi nelietoju. Dažu interesanto ziņu fīds, laika ziņu brīdinājumi, satiksmes brīdinājumi un tie momenti, kad vajag kaut ko ātri iegūglot neizejot no aktīvās aplikācijas, vienkārši pacel labo roku pret sauli un nokliedzies "Gūgl Nau!" un tad uzdod vajadzīgo jautājumu. Kinda excited par vel plašākām GN fīčām iekš iekš Android M, bet tad jau man vajadzēs jaunu telefonu (looking at you Huawei and LG. Nexus5v2015).

- 1 - 2 - 3 - ... - 68 - 69 - 70 - ... - 327 - 328 -