Android

• obsidian
    0

GSMArena apstiprina šaubas, jaunajam Moto G vairs nav stereo skaļruņu. sad_mini.gif
    https://www.gsmarena.com/moto_g_3rd_gen-review-1281.php

• Lukijs
      0

Labi vien ir ka negaidīju šo, though nepērku mob ar diži labàku crazy.gif

• kilsanta
    0

Mans telefons jau stāv garantijā 21 darba dienu un servisa noteikumos rakstīts, ka viņi remontu veic nepārsniedzot 21 darba dienu un tas pat esot tur atsevišķos gadījumos.
    Šodien pie reizes atnāca īzziņa(trešā pēc kārtas jau), ka tiek pagarināts vēl par 7 dienām. Tātad šonedēļ vēl nebūs.
    Zvaniju uz servisu un tie teica, ka neko nezinot, tikai to, ka telefons pašlaik ir Lietuvā.
    Domaju iet uz klienta centru un rakstit sudzibu. jaunu telefonu arī nepiedāvā. Kādam ir gadījies, kas līdzīgs?
    Plānoju iet uz klientu centru un rakstīt sūdzību, nezinu, vai kaut ko tas mainīs. Šitā viņi vēl līdz septembrim noturēs.

• alberts00
      +2

Ej uz PTAC.

Citāts:

35.pants. Atbildība par preces vai pakalpojuma trūkumu nenovēršanu termiņā

Ja pārdevējs vai pakalpojuma sniedzējs 30 dienu laikā no dienas, kad patērētājs pieteicis prasījumu par preces vai pakalpojuma trūkumiem, vai attiecīgi pilnvarotu uzraudzības un kontroles iestāžu noteiktajā termiņā nav novērsis preces vai pakalpojuma trūkumu, viņa pienākums ir atlīdzināt visus zaudējumus, kas patērētājam radušies sakarā ar kavējumu.
      • SuPeRgOvS
        0

"viņa pienākums ir atlīdzināt visus zaudējumus, kas patērētājam radušies sakarā ar kavējumu."
        Kādi gan zaudējumi var rasties?

• Laciz
          0

Laikam nekad neesi palicis bez telefona uz mēnesi. biggrin_mini2.gif

• Shattred
      +1

Šeit cilvēkiem interesētu mani LiveshitPost par to kā nāk mans OnePlus One iz Lielbritānijas? Piemēram:
      -Sestdien veicu pieprasījumu un PayPal pārskaitīja naudu, atstājot manu bankas kontu tukšu, tik tukšu, ka nosvinēju savu pirkumu elpojot gaisu un dzerot peļķu ūdeni, jo nekam citam nauda nav;
      -Pirmdien 8 apstrādāja manu pasūtījumu OnePlus (OP) galā;
      -Pirmdien 10 izsūtīja manu paciņu no OP mājas;
      Vai labāk būtu ja es visu uztaisītu vienā lielā shitpostā, kad prece būs atnākusi? Am I overhyping this?

• Zaker172
        +1

Ko darīsi, ja pirmajā dienā netīšām iemetīsi telefonu peļķē?

• Shattred
          0

Hahaah, jau padomāju par šo! Tādēļ pirmajā dienā pat neiziešu no mājas ar to! (Jo pat ilgi negaidīšu līdz Root'ošu, atvēršu bootloader un uzlikšu citu ROM) Un kādēļ lai es vispār ietu ārā no mājas?

• Zaker172
            0

Nu, tad lai labi kalpo tev! shura.gif

• obsidian
      0

Sony šodien anonsēja divus telefonus, kurus abus ļoti labi apraksta "mums ir labas un sliktas ziņas".

Sākism ar lāpstu - Xperia C5 Ultra.
      Sony beidzot uztaisa telefonu ar gandrīz neesošām sānu apmalēm *publikas ovācijas* un... selfijkameru (13 MP) ar selfijzibspuldzi, MTK čipsetu un kā jau "Ultra" saka priekšā 6" collām ekrānu, kuram vismaz ir kārtīga izšķirtspēja (1080p @ 367ppi) *publika mulsumā sačukstas*.

Un priekš cilvēkiem, kam nepatīk lāpstas - Xperia M5.
      Xperia M5 ir jaunākais M4 brālis, kam iekoda Xperia Z3 Compact un tad tam sāka piemist dažas Z3C īpašības kā 4k video, mutējošā kamera, kurai pieauga klāt 0,8 MP kā arī 13 MP kamera priekšā. Šis teksts pa lielam izskaidro kāpēc nestrādāju kā Marvel rakstnieks.

Tagad vien jācer, ka nākamā Xperia Z saņems "bezmalu" ekrānu, jo Sony pierāda, ka to var un nu vairs viņiem nav attaisnojumu.

• lv shale
      0

Laba diena.
      tā ka es ne īpaši spēju saprast telefonus, vēlama jūsu palidzība.
      Kāds būtu labs telefons cenā līdz 500 eiriem.
      Uzklausīšu jebkādus Jūsu piedavājumus.
      Galvenās velmes- stipras iekšas(ROM,RAM, GPU, CPU). Kamera, displeja izmērs vai tur pieņemsim pirkstu lasitājs nav svarīgs.
      Paldies par uzmanību.

P.S. 

Ko Jūs domājat par SG s6?? vai s5?

• Aigars
        0

LG G4?

• Laciz
        0

Sony Z3/Z4

iPhone 6 (?)

OP2

Jaunie Moto X

• udensfiltrs
        0

Oneplus Two, Sony Xperia Z3 plus

• Laciz
      0

Sony Z sērijai Latvijā jau ir 5.1?

Pašlaik sēžu uz 5.0.2, bet sony support rāda, ka ir jau pieejams 5.1, varbūt kādam jau ir?

Iepriekš tiku pie 5.0.2 2. builda pat pirms parādijās supporta lapā.... Ouh well... Jāgaida.

Rādīt spoileri

- 1 - 2 - 3 - ... - 69 - 70 - 71 - ... - 327 - 328 -