Android
- 0
The 37 19.06.2015. 08:46 teica:
- 0
Space 17.06.2015. 23:09 teica:
Beidzot arī mans Moto X saņēma Lollipop.
Ar vairāk nekā sešu mēnešu kavēšanos tieku pie lollipop - +1
obsidian 17.06.2015. 11:59 teica:
Vairāk kā puse no visām Samsung ierīcēm ar oriģinālo touchwiz ROMu ir viegli ievainojamas caur Samsung modificētu SwiftKey klaviatūru. Jau kopš novembra sasmung par šo zin un atjauninājums ar labojumu ir izlaists, bet reti kurās valstīs un reti pie kuriem operatoriem. Ja lietojat no Google Play novilktu SwiftKey, tad ievainojums nedarbojas. Visiem Touchwiz lietotājiem ieteikts pagaidām atteikties no oriģinālās klavitūras lietošanas.
- 0
Laciz 17.06.2015. 00:05 teica:
Kāds var izpalīdzēt un pateikt, ko no manis Asus grib?
Uz vakaru, smadzenes galīgi neko nerubī.
Ir rooted, par bootloaderi nezinu.
Tā kā šis ir official, tad nevajadzētu nekam caur CWM vai TWRP būt vai arī es kļūdos? Kā OTA 5.0 dabūt nevar un nekāda softa viņam nav, kā Sony. Jūķubā arī nekā nav...
http://www.asus.com/support/Download/28/6/0/23/3HzHuNmdcAgeMhJ1/32/ - 0
Pampox 15.06.2015. 17:05 teica:
Tātad ir radusies problēma - Xperia SP nav skaņa vai arī nespēj noportēt skaņu tur, kur vajadzētu.
Saņemot notifikācijas skaņas signāls nostrādā, ir dzirdams, ka telefons zvana vai nopīkstas pie ziņas.
Skaņas nav zvana laikā, youtube, GPM, u.c. Iespraužot 3.5mm visu ir iespējams dzirdēt caur austiņām / pieslēgtajiem skaļruņiem
Lai es kādu dzirdētu, man zvana laikā ir jānospiež skaļruņa taustiņš, tad arī ir dzirdamība no skaļruņa, atslēdzot atpakaļ, earpiece nereaģē.
Soundabout apps ir spējīgs šo salabot, taču tikai 3 dienu trials.
Šis mēsls ir gan uz stock 4.3 un uz dažādiem 4.4 ; 5.0.2 un 5.1.1 ROMiem.
Kādas varētu būt idejas ? :i