Android

• Lukijs
    0

Mučiņa pēc mana ieteikuma ieķēra LG Spirit.
    tl;dr
    Ātrs, nebremzē, labs multi task, laba kamera, 5.0.1
    Cons laikam tas ka ir gapps kuras nevar atinstalēt un tas nozīmē useless gnow kurš fonā bremzē. Korpuss ķer labi klāt nospiedumus.
    Diezgan labs deal priekš 140eur

https://imgur.com/a/GAXwv

• obsidian
      0

Google Now var bremzēt, wut?

• Lukijs
        0

Biju domājis kā lieku ram rijēju fonā, man šķiet ka viņa aizņēma desmitos mb un tad vēl play games, books,movies etc kuras neizmantos.

p.s. nav lieka ram aizņēmēja

Bet nu tikai laikam personīgi nepatīki gnow

• Shattred
      0

>root
      >delete shits
      >problem solved. Pie reizes uzlikt kādu Greenify vai divus

• Shattred
      0

Dzīvē apskatījos uz to "Evelatus" brīnumu. Pat liekās lielāks sūc salīdzinot ar spacer. Pa perimetru līnija kā no iPhone, bet cik vien lētā kvalitātē iespējama. Gļukoja pat tīrs telefons; piemēram, nesaprata, ko es no tā vēlos, ka es tik tiešām, arī pēc otrās "back" pogas spiešanas reizes, vēlējos tikt atpakaļ. Bija izlikti baltais un melnais modelis; abiem ir LED notif. gaismiņa. Baltajam modelim caurums, caur kuru spīd gaismiņa, bija noklāts matēts, bet melnajam caurspīdīgs jeb es redzēju visu diodīti, ar kājiņām un rociņām.
      Skumji, skumji. Pat ja šo man tagad norakstītu "Omg, bet tie tak brāķji bija!", tad - tik tiešām liekas, ka pārdevējs izliktu tieši brāķus?

+Bija uzlikts, ka atbloķēt ekrānu var pavelkot logo uz rinķa līnijas pusi. Tas logo likās "tacky as fuck".

• Hennesy
      0

Vai kādreiz Just5 Blaster sūdam būs arī lolipops?

• Lukijs
        0

Haha, nez, kāut kur lasīju ka minēja kaut ko par martu, ggwp tiem kas pērk mob, nepaskatoties kā ir ar romiem.

• obsidian
        +2

Oficiālie atjauninājumi random ķīniešiem, lol.

• Laciz
        0

Just5 supports (12. Maijs) :

Labdien!

Android atjauninājums Spacer 2s nav pieejams.

Šobrīd tiek strādāts tikai pie Blaster atjauninājuma uz Android 5.0. Ņemot vērā, ka telefoni darbojas uz līdzīgas platformas, pastāv iespēja, ka tiks izlaists arī atjauninājums uz Spacer 2s.

• Swarley
      0

Nopirku Motorola Moto G 2nd Gen, ir problēma. Iesprauzot austin'as, skan'a nāk no speakers, austiñas vispār neuztver. Izmēgināju 3 austiñas, nekā.
      Sorry par garumzīmēm.

• Swarley
        0

Kaut kā random salaboju, bet notification tab nerādās. Cits jautājums, var kaut kā uz stock Lollipop Google keyboard lejupielādēt latvieshu valodu?

• Lukijs
          0

Novelc no playstore google keyboard. Tev ir aosp ne google klaviatūra. Pārējo vari skatīties zem valodas ievdes iestatījumiem.

• Swarley
        0

Cik patiess ir tas ''mīts'' vai kā to nodēvēt, ka pēc telefona iegādes, pāris reizes baterija pilnībā jāiztērē, nevis lādēt pie ~5%?

• Laciz
        0

Kadam ir bijusi saskarne ar Asus Memo Pad 7 (K017)? Varetu iemest linku uz vietu kur var rootot un ari uz kadu custom 5.x romu? Paslaik nav laika meklet un XDA nebija.

• Lukijs
          0

Tad diez va ir, ja xda nav.

• Laciz
            0

Tak spaceriem ari nav XDA, bet ir root, mozh pat Romi. Baigi negribas uz ta 4.3 sedet...

• Lukijs
              0

Par to vajag padomāt pirms iegādājies ierīci, ne ieķert un tad tikai skatīties vai ir romi. Cik uzmetu aci google, tavam K017 nav nekā.

• obsidian
          0

Visas Sony ierīces, kas saņēma Lollipop 5.0 tiks arī pie 5.1 jau pēc mēneša.
          https://www.gsmarena.com/sony_announces_massi...-news-12525.php

Tikmēr LG un Samsung nervozi pīpē maliņā, bet HTC vel nav īsti pamodušies no vakardienas ballītes.

• Athe
            0

Manam xperia z vēl nav 5.0. nevaru sagaidīt. btw, kad nāk jauna versija, tad visi appi tiek dzēsti un tas ir kā factory resets vai vnk pāršuj versiju?

• Laciz
              0

M būs?

- 1 - 2 - 3 - ... - 77 - 78 - 79 - ... - 327 - 328 -