Counter-Strike: GO

• shevijs
    +1

Beidzot!

P.S. Pēdējie highlighti no kqly

• HenrihsT!
      0

Pietrūka komentētāju balsis klipos...

• Jānis
    0

Wow, nu ja šo kāds vēl var nosaukt par sakritību, tad es nezinu.
    Pirmās 2 reizes (skatieties pirmos 2 video) es vēl domāju varbūt sakritība, lai arī inferno viņš paķēra otro tas notika tieši uz 12 lodes (tika iepostots čīta kods, kurā atrada to, ka katrs 12 šāviens būs hs) https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2n5n2g/flusha_you_won_a_free_vacation/

imo šis nav nekas pārāk hax, bet nu tāpat ch pat uzvilkās nedaudz uz galvas pusi.
    12 lode

un tagad šis, inb4

Citāts:
    Sketchy, his finger twitched as he was turning the 90 degrees and accidentally fired.

totāli notiek ar visiem pro spēlētājiem

• Jānis
      0

• Heros
      0

Pats pašlaik esmu drošs, ka vienīgi Poļi nečīto un NiP, pārējie tādi weird izskatās, bet jā, šis pašlaik e-sports līgā ir liels nesmukums...

• Heros
        0

Ukraiņi un Krievi arī nečīto, iespējams kāda low-tier komanda, bet HR un Na'Vi nečīto, tur čaļiem ir pieredze...

• shevijs
    0

• Kurbads
      0

Tas ir džemperis vai ielas jaka, kas viņam mugurā? hihi.gif Tas mani jau uztrauc kādu laiku crazy.gif

• Kurbads
        0

"someone buy this man some fucking heating" hihi.gif

• MGΡ 🏀
      0

@shevijs tu pilnīgi visus līdz galam esi šos noskatījies?

• shevijs
      0

Redzēju te kādu topiku un man pat jautāja par pick em chellange, pilnīgi apmulsu uz brīdi pie jautājumiem planetkey vai esc.

LOL, jūs tak saprotat, ka jūs liekat uz komandām, kuras izies ārā no grupām!!!???!?!?!?!?!?!?!?!??!?1212!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!/?!???1?!?!?!??!2311121212?!?!?!?!?!?!??121212!?!?!/!

• shevijs
        0

@Jānis @breikeris @visi pārējie

• kamaziK
        0

Dat bold doe

• shevijs
          0

Es to esmu te rakstījis divas vai trīs reizes, pie pickem noteikumiem tas ir rakstīts un cilvēki vēl pamanās nesaprast jau tā acīmredzamas lietas...

• MGΡ 🏀
        +1

lol

• breikeris
        0

DIggy vai IBP

un

Planetkey vai ESC

• lemonwave🍋
          0

Dignitas un ESC i think.

• shevijs
          0

Dignitas, random, prolly planetkey.

• MGΡ 🏀
          -1

Wat, kāpēc tu to jautā? Diezgan skaidrs, ka Diggy un iBP tiek tālāk biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 295 - 296 - 297 - ... - 522 - 523 - 524 -