Counter-Strike: GO

• Jānis
    -2

@manuel mēģina uzlabot savas vid taisīšanas skillu, editoja manu šodienas 4kill, dodiet feedbacku!

• Persepolis
    -1

Kāpēc man solo spēlējot sanāk labāk nekā kopā ar kādu zuti? ;< Reizēm paliek vientuļi.

Un, lai nebūtu otrs ieraksts jātaisa, uzreiz paprasīšu šeit - parasti poļi un krievi ir sliktākie komandas biedri, bet ar kuriem, jūsuprāt, ir vispatīkamāk spēlēt? tikko izzipāju ar frančiem gan šauj, gan parēkt var. ar skandināviem īpaši nav sanācis spēlēt, tikai ar 12gadīgu zviedru. lel.

• MGΡ 🏀
      -1

Jo tu centies parādīt, cik "labs un skillots" esi. biggrin_mini2.gif Man arī ar kl.b vai kādu citu paziņu nesanāk, cenšos kkādus flickus/oneshotus dot, pro smokes/flashes.
      Man patīk pārsvarā ar zviedriem, lielākā daļa mierīgi, normāli angliski runā. Nepatīk ar krieviem, kaut dažreiz kāds sakarīgs mēdz būt, kurš cenšas angliski runāt.

• Brushie
        -1

Patīk spēlēt ar visiem, kas nav galīgi dwbīli. IMO galvwnais, lai spēlēt ir jautri, rezultātam nav nozīmes.

• Krekeris
      -1

Kāds kurš mani pazīst var iedot kaut kādu silver/novas profilu? Man vajag paspēlēt ar čomu, kurš ir nova1 un palīdzēt pakāpt, esmu mge uz abiem saviem profiliem =/

• shevijs
        -1

Kāda tavam draugam no tā jēga? facepalm.gif

• Krekeris
          -1

Man negribās, lai viņš spēlē kopā ar mgII etc, mēs gribam bik nenopietnāk uzspēlēt, bet uzvarēt
          viņš nelūdza celt uz augšu ranku or smt, mana doma

• n1kon
          -1

Man vēl 3 spēles jāuzvar tad būs noskaidrots,kur esmu. Varu iedot

• MGΡ 🏀
        -1

Tikko pārdevu visus stickers, ieguvu 4.50. Sapratu, ka tie sticker ir neglīti un īpaši cena nekāps, jo visi uz to gaida, tāpat kā uz ziemas kastēm. biggrin_mini2.gif

• Persepolis
          -1

Es taču teicu.

• MGΡ 🏀
            -1

Nez, laika gaitā varbūt, līdz nākamajam turnīram, kad būs jauni stickeri, bet meh, nevēlos gaidīt.

• Persepolis
              -1

Man bija līdzīgi ar Cologne stickeru kapsulām, nopirku 50 un domāju turēt kamēram cena uzkāps līdz 1.5eiro, bet neizturēju un pārdevu 2 nedēļu laikā - atguvu ar uzviju un cena viņām joprojām nav kāpusi.

• HenrihsT!
          0

<3 cs love biggrin_mini2.gif 1x pa ned spēlēju un tāpat katru reizi dabūju 7dienu banu biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif
          pēdējās 3 reizes kaut kaada VAC suudaa dēļ un tagad kicked jo pistoļa raundā aizgāju uz neto plant laikam biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 323 - 324 - 325 - ... - 522 - 523 - 524 -