Counter-Strike: GO

• 9000
    0

Krievu komanda, 3 novas ranki, Match making
    Sākam spēli rush, ts side. Viss labi iet,4 krievi komandā,neviens nediršās,dod info utt. Beidzam ts side 10:5
    Sākam ct side, krievi paliek galīgi akli,neredz/nedzird, ka no muguras pretinieks ir atnācis jau un nemaz neko nesaka- pofig, lai jau nošauj savējos. Beigās padirsām 13:16. (3 roundi misijai palika sad_mini.gif )
    un nē,es neraudu, vienkārši padalos ar šo gadījumu. wink_mini.gif

• PainFoinmr
      0

Paldies, ka padalījies ar šo bezvērtīgo pieredzi!

• Burnsey
      -2

Tu sikais nemaki spelet

• 9000
        0

Un kas tu būtu,varoni?

• Arthles :>
      0

Sāku spēlet CS:Go nedēļu un mazliet vairak atpakaļ, tiku Gold Nova 3 , daži kautko man pa smurfošanu dirš , actuly tas ir tik statisfiying ka primo reizi spēle un enemyi doma ka smurfo. Meh , nokritos uz Gold 2. , bet driz jabut atpakal Nova 3. Jau kautkur ~4 spelem vinetam pec kartas. Actuly Gold nova 2. ir easy vel. Nospeletas kaukur ~40h. Bet rada 80 , jo vienk gaims vienkarshi nolaists vienmer stav. Ka jums iet?

• LVG
        0

Gold novā vienmēr ez spēlēt,pašlaik man ir ak2,nokritos no dmg

• Earthquake
          +1

It ipasi tad, kad ar p90 visi skraida.

• Arthles :>
          0

Gnjau driz tikshu ara no novas ,kautkadas golden kalashas ari sanak nosaut, kad tadas paradas. Nesaprotu ka cilveki var sedet Silveri..

• Swarley
        0

Hey, kas varētu būt par problēmu, ka pēc pēdējā update man ir video settings kaut kas jānomaina pirms spēles, lai spēle pirms mapes ielādēšanas necrashotu?

• exers
          0

Bija tas pats uz vecā datora.
          vnk pēc katras spēles ātri RR csgo, tad necrashos spēles lādēšanās laikā.

• Jānis
        -1

@manuel uztaisīja fragmovie

Pikseļainā kvalitāte nav viņa vaina =D

• Oposite
          0

RIP Tavs karambits fade = D

• Persepolis
          0

Kāpēc gan neizgriezt tās vietas, kur tu skraidi vai patin ātrāk? Nosaukums arī visai oriģināls. Nazīts gan smuks, kas notika? :<

• sk8eris
          0

https://steamcommunity.com/profiles/76561197965712946/ pls report dis fgt.
          13:7 esam priekšā un tad viņš ultimate wh on beigās ar 47:15 beidz rezultātu vislaik caur smoke šauj utt. smile_mini.gif 14:16 papisām vienkārši viens pats viņš izvaroja mūs

• Castiel
            0

Šodien visi visus reporto hihi.gif

• SJohnson
              0

Rekt

• Persepolis
            -1

- 1 - 2 - 3 - ... - 329 - 330 - 331 - ... - 522 - 523 - 524 -