Counter-Strike: GO

• Jānis
    0

• HenrihsT!
    0

Kā jums šīs brīvdienas?
    Esmu uz uguns!
    7wins pēc kārtas.

• Creepa
      0

Nekā, galīgi aims pa pipeļiem aizgājis nezin no kā.

• Jānis
      0

Ir labi, aims uzlabojies.

• HenrihsT!
      0

Pizgets skiniem ir spēks čaļi biggrin_mini2.gif
      Bija Redline visu laiku biju awp baws, nesen iemainiiju pret boom un saaku missot 50% šāvienus izy.
      Paldies Jānim kurš ietreidoja to suuda boom pret m4a1 stattrak blood tiger+ nopirku redline un uzreiz uzlabojaas aims gan m4 gan awp.

• Creepa
      +1

Varbūt, ja kādu interesē 2x2 normāli uzšaut un pacīnīties pa kādām balvām.
      Vai arī izaicinat image un izrubat 3 raundus no 10 un dabujat lietas no steelseries.
      Būtu kur palikt, varētu izaicināt image, sen nav ar viņu un pret viņu šauts.
      http://css.rollin.lv/forums/10083/2x-steelseries-spring-challenge-2014

• HenrihsT!
        +1

- Komandas dalības maksa : € 15

• Creepa
          +1

Nothing special
          7,5 euro katram, ir k. Es pat būtu gatavs samaksāt, ja es dzīvotu rīgā, un mans čoms šautu. Ja, nešautu viņš, tad kaut izaicinātu image, jo nezinu kā image ar aim tagad, bet agrāk varēja bliezt nost viens otru tiesa, tas nebija cs:go, bet source. sad_mini.gif

• WYM?
      0

Vai kādam ir gadījies situācija ,kad spēlējat MM, CS:GO pats no sevis nodomā restartēties?

• Creepa
        0

Nē, vienkārši nocrasho. Bet, prosta rr nekad nav noticies.
        Man ir noticies, kad steam browseris uzkarās un resetojas time cik ilgi esmu csgo iekšā dotajā brīdī. biggrin_mini2.gif

• Krekeris
        0

Jā, man pēc pēdējā update tā ir diezgan bieži.

• PainFoinmr
        0

Kādas ir jūsu domas par MP7? Līdz šim domāju, ka vienīgais normālais SMG ir P90. MP7 ir nedaudz mazāks firerate un lodes, protams. Bet damage un precizitāte to labi kompensē. Tikko dabūju 2v5 4 kills ar MP7, liekas ļoti stiprs, kā ierocis pēc pistoļu raunda uzvaras, vai pēc 1 eco, jo bieži vien pērkot kaut kādu M4A1 vai AK-47, nav naudas bruņām. Ja esi CT, tad vispār nav naudas pat defuse kit. Ar MP7 to labi kompensē.

• Earthquake
          0

No smg dodu prieksroku bizonam, retak p90

• Jānis
          0

Es esmu iesācis pirkt emku otrajā.

• shevijs
            0

Priekš tam ir domāti famas un galil.

- 1 - 2 - 3 - ... - 442 - 443 - 444 - ... - 522 - 523 - 524 -