Counter-Strike: GO

• Jānis
    0

Izdomāju vēl vienu sudsu ātri uzfilmēt biggrin_mini2.gif

• Jānis
    0

Spēlējot kopā ar @blueblue un @PainFoinmr ninja @ mirage.

• Creepa
      -1

Nothing special, arī ja paņemtu. Okay, ninja defuse = ninja defuse, bet pārāk vienkāršs ninja, zinu ka tu vari atrast labāku atpisienu, kā atpist un uztaisīt ninju.

• Jānis
        0

Ne jau par to, tu nepamanīji ka pazuda viss sarkanais? Tāpēc šis video biggrin_mini2.gif

• HenrihsT!
        0

Ooooooooooooooooooooooo
        Beidzot smoke izmantoji biggrin_mini2.gif

• Earthquake
      0

Pizgec, komanda kkadus idiotus sodien liek, situacija shada, esam 15:14 vadiiba, zaudejusi kadus 6 raundus pedejeos no septiniem, man mana komanda zb, aizgaju viens pats, panemu -4, manu komandu apsauj 1 cilveks, un beigas pakjer arii mani, nu wtf

• Awsome
        0

Man šodien tādas 3 spēles pēc kārtas biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

• WYM?
        0

Es gan šodien beidzot izmēģināju savas pirmās 2 MM spēles ar seniem draugiem un abas esam uzvarējuši. Smieklīgi ,ka abās spēlēs 3-4 spēlētāji pirmajā vai otrajā spēles daļā ir pametuši spēli un var teikt ir iznācis spēlēt tikai pret botiem. biggrin_mini2.gif
        Nākošnedēļ, brīvdienu nogalēs ,kad pieslēgs Lattelecom internetu baigi drotošu tos MM. smile_mini.gif

• Awsome
      0

Kā uzlabot savu aim ?

• Swarley
        0

Parasti spēlē daudz.

• Awsome
          0

Bet nu jā! bet reāli kā var tieši headā trapīt kaut tu nepietupies ?

• EvoL
            0

Nolade aimu

• mjau
        0

Šodien sanāca iespējams pirmais labais play ko jebkad esmu uztaisījis ar awp, bija jāieliek yt lol

• WYM?
          -2

Lol. Tikai -2? Tas ir pilnīgi nekas ,itīpaši esot CT @nuke.

• mjau
          +1

Nu labi jesus, piedodiet, man patikās ._.

• Jānis
          0

• Creepa
            0

Tā ir gadijies daudz, ja ieskaitot source tad vispār.. nothing special. :/

- 1 - 2 - 3 - ... - 469 - 470 - 471 - ... - 522 - 523 - 524 -