Counter-Strike: GO

• PainFoinmr
    0

Gold Nova 3 skaitās augsts rangs?

• Swarley
      0

Šodien sasniedzi? crazy.gif

• PainFoinmr
        0

Jā, izkerijoju @RolX pret kaut kādiem skrubiem.

• Swarley
          0

Ak jel', visu laiku, kad ieeju Steam, tu spēlē. biggrin_mini2.gif

• Worst
    0

Lol, 15:10 izkickoja mani. Tāpat pieskaitīja uzvaru. Good job, Geiben!

• Creepa
      0

Tāpat, arī būtu ja izkickotu piemēram pie 5/1 nothing special.

• HenrihsT!
        0

Kāds tam iemesls?

• Creepa
          0

Bļaģ, es tev pēc valves personāža izskatos? Vienkārši saku, ko nācis man ir piedzīvot, mani sākumā ir izkick un bija man bail sadirst bet bija vai nu 210/220, katrā ziņā apaļs skaitlis, domāju iešu gulēt, bet izmaucu vēl vienu, un pēkšni +2 uzvaras pieskaitija klāt, mistika? i dont think so.., bet varbūt viņi nofixojuši šito lažu.

• Jānis
    0

• PainFoinmr
    0

Lord Geiben, kas pie velna? Kāpēc man spēles vidū viss apstājās (froze) un viss? Nācās restartēt visu steam.

• Creepa
      +1

Es redzu, ka daudziem kaut kas nokaras un pazūd, vakar amizants kadrs bija kad enemyos bija 4 čaļi no viena team + random, un pēkšņi liekas, kapēc viegli šaudās, skatos viņiem 4 kaut kas vai nu nokārās vai nolīvoja paši, uz pāris raundiem, kas izmaksāja reāli viņiem zaudi.
      Man arī ir bijis, steam server problēmas, bet tas jau bija senā pagātnē kaut kādā augustā, tagad vismaz viss ir k.

• Jānis
    0

Ar @Hencis! bija episka spēle @cache.
    Man izdevās clutch 1v4 ar 2 knife kills, 1 noscope awp un tad bija plants un arī pēdējo paņēmu. Diezgan episki biggrin_mini2.gif

• Creepa
      0

Sveicu.

• shevijs
      0

Useless teksts bez muvika, movie pls.

• HenrihsT!
        0

Man šii ir drausmiiga diena 3 spēles visas ļooti suudigi gaaja nez kapēc, bet tomeer 2 wins

• Jānis
      0

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comm...th_screenshots/

Crosshair settingi, varat paņemt sev kādu.

- 1 - 2 - 3 - ... - 479 - 480 - 481 - ... - 522 - 523 - 524 -