Counter-Strike: GO

• HenrihsT!
    0

Kāds jumps ir fps spēles laikā?

• line^
      0

60

• HenrihsT!
      0

Man 100~

• shevijs
      0

Vidēji? 30-60, vidēji ap 40 varētu būt. Un jā, tam visam pa vidu ir kaut kādi random fps dropi, parasti uz kādiem ~5, un parasti tas ir tad, kad pretinieks sāk šaut.

• Creepa
    +1

Ak dievs biggrin_mini2.gif

• Jānis
    0

@Gemini
    Aizmirsu atbildēt pm
    Bravo coin vajag 30h un kaut kādu uzvaru skaitu priekš zelta.

• HenrihsT!
    0

Jaungada apņemšanaas kādu dienu 2h, ja ne vairāk no vietas ar awp @dm vrb tad sākšu pirkt awp arī competitive.(nu šii tikai saistībā ar cs, ir vēl citas)

Portams nostāvēt un sagaidīt pretinieku izy, bet kustošu es nošautu ātrāk ar gloku no 1km.

• shevijs
    0

Note: This list does not include prize money won in Condition Zero, Source or Global Offensive.

https://www.hltv.org/forum/502027-richest-csgo-players

• Creepa
      0

Nesapratu, biški to fišku. Viņi naudu pelna jau no tiem prize ko viņi cupos ņem. Kapēc tad f0restam ir 800k$ un GeT_RiGhT`am tikai 400k$? :/

• shevijs
        0

Tas ir saraksts tikai ar naudas balvām, tam klāt vēl nāk arī algas un sponsoru maksātā nauda, bet es pats sākumā nepievērsu uzmanību un sāku aizdomāties līdz pamanīju, ka tur nav iekļauts GO.

• Creepa
          0

1. Kas ir alas?
          2. Tādēļ likās, kapēc ir kaut kāds zonic un vēl visādi čaļi kuri 1.6 ir zipājuši, bet CS:GO nē.

• mjau
      0

Kaut kāds weirdass bug - neļauj uzsākt competitive match, prasa lai iegādājos bravo pass, kaut gan neesmu izvēlējies nevienu bravo karti (nemaz nevaru). Varbūt saistīts ar to, ka pirms tam hostēju competitive lobby kurā izvēlējos pāris bravo kartes jo kādam no cilvēkiem lobbyā tās bija? kāds vēl saskāries ar ko līdzīgu, kā risināt?

• shevijs
        0

Uzaicini atkal kādu ar bravo pasi un atķeksē?

• mjau
          0

Kaut ko līdzīgu arī izdarīju un šķiet ka viss kārtībā, thanks!

- 1 - 2 - 3 - ... - 483 - 484 - 485 - ... - 522 - 523 - 524 -