Counter-Strike: GO

• Jānis
    0

• breikeris
    0

Pēc kā nosaka kurā skillgrupā tiec iemests? Tieku pārmests uz "GOLD NOVA I" tas skaitās labi?

• Reaktors
      0

Jo vairāk mm matchus vinnē, nevis zaudē, jo augstāks ranks! Precīzi kā aprēķina nemācēšu pateikt un diezvai kāds vispār zin!
      Gold Nova 1 ir tikai sākums wink_mini.gif

• Earthquake
        0

Man zb jau, 3 reizes jau esmu zaudējis to Master Guardian ranku sad_mini.gif

• WYM?
          0

"The Global Elite" jau tiek tikai tie profesionāļi ,kuri piedalās LAN turnīros ,kā piemēram, Na`Vi u.c.?

• shevijs
          +3

Haha

• Jānis
            0

Episki biggrin_mini2.gif

• Alt Child
            0

Most epic ever seen biggrin_mini2.gif

• shevijs
            0

rofl_mini.gif

When in the heat of battle, inspect thy weapon to find glory, courage and strength.
            May GabeN guide thou through thy battle.

• HenrihsT!
          0

Pisdec pēdējaas 3 spēles 15-15...

• HenrihsT!
          0

Vai maz ir iespējams dabūt augstāku rank spēlējot pret zemākiem?
          Reāli, visu laiku esmu 1. pēc score uzvaru vairāk kā 50% mačus bet gold nova 2 kā nav tā nav.

Spēlēju ar draugiem, kam zems ranks silver 3/4/5.

• Creepa
            0

Ir, ir. Tavs nav tik uber augsts salīdzinot ar viņu, sākumā to rank ir ļoti viegli uzcelt beigās jau pie MG ir pakaļā.

• HenrihsT!
              0

Uzcelt ir viegli, ja tu spelee ar augstaakiem rankiem

• EvoL
              0

Spelesi ar mani biggrin_mini2.gif ? esmu silver elite master nokritus sodien no rita no gold nova 1

• shevijs
              0

Haha, es jau to gaidīju pēdējos mēnešus.
              https://www.hltv.org/news/11894-astana-dragons-disband
              Drīz tur būs vairāk teksta.

• Creepa
                0

Kad disbando teamu, vienmēr gribās zināt kas notiksies ar playeriem. Man jau juška tāda, ka viņi paliks kopā zem cita taga, btw cik ilgi viņi noturējās mēnesi vai pat divus ne? Un, kapēc gaidiji?

• shevijs
                  0

Ilgāk gan, īpaši rakāties par arhīviem konkrētam datumam ar slinkums. Uhm, šī komanda tika veidota ar mērķi - kļūt par jaunu numur viens un vēl tajos laikos - beidzot kādam arī uzvarēt NiP, šī mērķa vārdā tika izjauktas divas komandas - Virtus.pro un NaVi, bet kā jau mēs visi zinām, tad AD pamatīgi nosūkāja un nav ne tuvu saviem uzstādītajiem mērķiem.

• Creepa
                    0

Nu diži izjaukta virtus.pro beigās nebija 4 no viņiem + markeloff, beigās. Bet nu jā. Tā gribās, vēl markeloff un ange1 redzēt, tad kad izveidoja AD, domāju žēl ka izjuka Na`Vi, bet beigās AD kļuva nezin kapēc par manu fav team, tagad laikam jāskatās kas būt tālāk.

- 1 - 2 - 3 - ... - 484 - 485 - 486 - ... - 522 - 523 - 524 -