Counter-Strike: GO

• Robii
    0

Vajadzētu salasīties visiem cs:go exiešiem un uzspēlēt kādu match?

• shevijs
      0

Uz Summer sale beigām GO uz otra konta paķeršu, tad varētu kādu reizi sabīdīt kādu mm. biggrin_mini2.gif

• Jānis
      0

Varētu mēģināt pievienoties.

• Reaktors
      0

Es varu, sen tik spēlēts nav!

• shevijs
    0

Kā tur īsti ir ar to jauno ''operation payback'' rank sistēmu? 10 stundas sudrabs, 50 zelts?

• shevijs
      0

Tiešām neviens nezin?

• Creepa
    0

Kur varētu uzšaut mixus izņemot fastcup.net?
    Kruta būtu ja bez irciem, tākā mājaslapas veidā piejoinoties un sākt šaut, kruta būtu, ja būtu uz statiem, bet tas mani pārsvarā nekrata, ka tik kautkādus mixus uzšaut..

• shevijs
      0

Match-making nepatīk?

• Creepa
        0

Tas skaitās Classic Competitive un visi tie pārēji, vai arī es īsti nezinu kas ir tas match-making. :/

• shevijs
          0

Paskaties google/yt. Tas ir tas, zem play --> play with friends.

• Creepa
      0

Paskatijos drusku guglē, un atradu ka restartēt steam ir vienīgais variants, bet cik ilgi es restartēšu to steam lieta tāda:
      Ejot CS:GO man izmet this game requires steam error, un pēc tam vēl kkādus divus error logus, nav kāda iespēja bez visu laiku steam restartēšanas aizvākt šos logus, lai ietu pa taisno CSGO bez nekādas aizķeršanās.

• Reaktors
        0

Pārinstalē.

• shevijs
        0

Tev tur nav pieejams links uz kura varētu uzspiest tajā arror lodziņā? Vari pamēģināt iziet no steam, izdzēst appache folderi un restartēt kompi.

• Creepa
          0

Nebija, gan man nekas uz ko varētu uzpiest ka tik okay, un X. Bet, nu paskatīšos paldies par palīdzību wink_mini.gif

• shevijs
      0

Pēc 7 dienu cooldown nākamais ir cik ilgs?

• S J
        0

Ilgāks nav. Vienīgi tad ir jāizcieš mēnesis bez cooldowniem lai tiktu atkal pie 30 minūšu.

• shevijs
        0

Un tajā mēneša laikā jāspēlē ar? Es te ar savām kompja problēmām ātri vien atraušos nākamo banu. biggrin_mini2.gif D

• S J
          0

Nē.

• shevijs
        0

Vienkārši bomba, konektējos serverim caur match-making, tur pasaka, ka de_nuk.bsp ir atšķirīga no servera, ok, izdzēšu, eju iekšā, protams, jaunu jaujau viņš nepeidāvā lejupielādēt un saka, ka trūkst de_nuke.bsp, mēģināju vēl kaut ko google atrast, bet līdz izmeta mani no no spēles, tā arī neviens nederēja, foršs cooldown uz 24h. smile_mini.gif

• S J
          0

Raksti forumā.

• shevijs
          0

Nav jau jēga un @Viesty , kad tad man tos failus vajag validēt?

- 1 - 2 - 3 - ... - 517 - 518 - 519 - ... - 522 - 523 - 524 -