Rupjmaize ar jaunajiem Latvijas tomātiem un biezpienu + sāli = me gūsta.
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Ridiculus 31.03.2012. 20:05 teica:
Makaroni ar vistas gaļas gabaliņiem. Krievi laikam šo ēdienu sauc par "лапша", bet latviski gan nezinu. Ak, jā, vēl klāt piekožu "tomātus savā sulā".
- 0
Whisper 20.03.2012. 20:58 teica:
Vai jums patīk kanēlis? Vai jūs domājat, ka spēsiet apēst vienu karoti (ap 6g) neizpļaut un neaizdzerot ar ūdeni līdz kamēr pēdējā kripatiņa nenovelsies kuņģī?
Mana atbilde: Nē!
Ieraugot strīdus vienā Krievijas forumā, es domāju, ka tas būs tīrais nieks, jo es mīlu kanēļu bulciņas un citus konditorejas izstrādājumus ar šo brīnišķīgo cukuriņu. Nopirku paciņu ar kanēļiem un tikai no trešās reizes man izdevās to sūdu norīt. Visa mute deg, tāda sajūta itkā kāds būtu samaisījis smiltis ar čili pipariem un sabēris man mutē.- 0
Moondefender 20.03.2012. 21:34
Lmao. Visās receptēs ir rakstīts *šķipsniņa* kanēļa. Nekur nēsmu redzējis, ka kāds bērtu veselu karoti!
- 0
obsidian 20.03.2012. 21:39
Problēma kanēli ir tur, ka tas izsausina visu muti un kaklu padarot to grūti norijamu. Bulciņās tas ir garšīgs, jo ir sajaukts ar cukuru un pats ir ļoti nelielā koncentrācijā.
Runājot par koncentrācijām, kādam garšo vaniļa? Tad vaniļas essenci labāk nemēģināt.
- 0
Hibs 17.03.2012. 13:00 teica:
Cēzara salāti un kafija.
Ideālas brokastis (nav par vēlu, es piecēlos pirms 40min)!- 0
Ridiculus 17.03.2012. 13:17
Piecēlos 9:00, apēdu 3 zefīrus un izdzēru tēju. Devos uz 3h ilgu treniņu. Pēc treniņa apēdu 3 kartupeļu pankūkas, augļo groziņu (to mazo) un izdzēru glāzi ābolu sulas, pēc 30 min atkal uz 3h ilgu treniņu... Semināri..
- 0
Ridiculus 15.03.2012. 17:33 teica:
Vārīti pelmeņi garšo labāk, bet tagad virtuvē notiek ceptu pelmeņu sagatavošana. Nu pagaršošu, kas tad īsti tajos ir tik īpašs.. (Esmu iepriekš garšojis, vārītie patika labāk.)

WYM?