Ēdieni, to receptes un veidi

• Ridiculus
    0

Iebiezinātais piens.. omnomnom..

• sykerz
    0

Mmm, zemenes + cukurs + mellenes + piens.

• nikomans
      0

= pljutka biggrin_mini2.gif

• Hibs
      0

Mellenes - i jelly
      nenormāli garšo, tik slinkums iet ogot. sad_mini.gif

• Static
      0

It really is!

• Ridiculus
    0

Kāpēc banāni tik ātri nomelnē? 1dien vakarā nopirku banānus, turēju ledusskapja apakšējā nodalījumā (miracle zone), bet nejauciet to ar saldētavu. Anyhow, jau vakar bija samērā tumši. Nē, protams, tie ir garšīgi arī tagad, vnk patīkamāk ēst dzeltenus. smile_mini.gif

• Ridiculus
      0

Bet tie paliek svaigi. Ja turētu vnk virtuvē uz galda, tad.. ?

• obsidian
      0

Nedaudz tumši ir tieši garšīgāki.

• Ridiculus
      0

Nu, jā, bet šoreiz jau galos tie ir pavisam mīksti, kas nav garšīgi.. connie_mini_huh.gif

• Ridiculus
    0

Vista, asais / garšvielu / žāvētais siers + heineken. Feels good man! icon_geek.gif

• Shattred
    0

Meksikāņu zupa ar 2 siera maizītēm, kur uz vienas ir vēl adžiks.

• Hibs
    0

Pārmaiņas pēc nolēmu sev uztaisīt normālas pusdienas (cepti cīsiņi un kartupeļu biezputra - nekas sarežģīts, bet sanāca ļoti garšīgi) un izbaudīt maltīti pie galda kā kārtīgs cilvēks, nevis ēst pie datora ierastās desmaizītes vai ko citu graužamu. Jāatzīst, ka tā ir krietni foršāk. Finālā tam visam vēl malkoju kafijas krūzi, vērojot cilvēkus no franču balkona. (tiem, kas nezina, kā tas izskatās: http://www.omegaaluminum.com/images/BLACK-FRENCH-BALCONY.jpg)
    Iesaku arī citiem, kuri grēko tāpat kā es, izbrīvēt brītiņu laika un to ēdienreizi patiešām izbaudīt, nevis tikai ēst, lai vēders nekurkst.

• Static
      0

Šodien tieši bija tas pats brokastīs. Tikai piedevām vēl zivju pirkstiņi. Teikšu godīgi, tam ēdienam vajag varen labu mērci. wink_mini.gif

• Hibs
      0

Man nekāda mērcīte neprasījās, viss bija lieliski!

• Static
      0

Tad laikam kartupeļu biezputra ir bijusi pietiekami mitra. wink_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 -