Ģitāristi

• Whisper
    0

3h atspēlējos ar veco LP, tagad jāgriež stīgas un jānes uz remontu, jo pagaidām strādā tikai viens humbs cray_mini2.gif Vai nu vainīgs pats humbs, vai arī toņa regulātors.

• Whisper
      0

Jāliek vārīties ūdens, pamegināšu stīgas izvārīt. Daudzi saka, ka tas līdz, jo man nav tagad iespējas tik uz kādu mūzikas veikalu, lai nopirktu jaunas biggrin_mini2.gif

• Industrial
        +1

Izklausas diezgan stulba ideja, bet ja nu daudzi saka ka līdz, tad jau nav ko zaudēt. biggrin_mini2.gif

• Whisper
          0

Vai nu uzreiz mest ārā vai pamēgināt. Vēl izlasīju, ka Feiriku daudzi lej iekšā biggrin_mini2.gif

• MedusLācis
    0

Vēlos iegādāties ukuleli. Salidzini.lv zemākā cena bija 15 ls, bet manuprāt tā nav diez ko laba. Cik īsti maksā normāla ukulele priekš iesācēja, neesmu nekāds lielais mūziķis tā kā nezinu biggrin_mini2.gif Apmēram uz cik latiem būtu jārēķinās? Ceru ka ne vairāk par 30.

• MedusLācis
      0

Tiešām neviens neko nezina par šo instrumentu?

• Whisper
        0

Zina.

• MedusLācis
          0

Nu ja zina tad pastāstiet man, cik maksā?

• Cāļuks
      0

http://www.bvkmusic.lv/index.php?route=product/product&product_id=520
      Bezmaksas, acīmredzot.

• Whisper
      0

Man, kad sāk sanākt ātri kaut kādu melodiju spelēt, vienmēr galva uz labo pusi grozās biggrin_mini2.gif
      Kādi jums ir ieradumi, kad ļoti cenšaties? biggrin_mini2.gif

• Anderhils
        0

Sakožu lūpu

• ^ILLEGAL^
        0

Stipri sakožu zobus un pēc tam sajūta ka viņi būtu tikko ielikti! biggrin_mini2.gif

• PĪLĒ
        0

Es nezinu, draugs visu laiku saka, ka man visu laiku vainu uzacs noraustās, vai kas cits biggrin_mini2.gif

• Mārtiņš
      0

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8Bpbg-0hw5M&feature=endscreen
      1:13 , kas tur īsti notiek pie Down strindzināšanas? - Viņa ar plaukstu uzsit/uzver kko? - Kā to lietu precīzi sauc?

• Anderhils
      0

Kāds lūdzu var padalīties ar šo dziesmu akordiem? Iepriekš tencinu, vnk gitarspeles lapā nebija.

un

- 1 - 2 - 3 - ... - 26 - 27 - 28 - ... - 65 - 66 - 67 -