Ģitāristi

• Whisper
    0

Dziesma uz valentīndienu skolā. Baidos, ka uz solo notupīšu. Divās vietās ļoti bieži aizķeros connie_mini_huh.gif Nakasies laikam kautko izdomāt, paimprovizet biggrin_mini2.gif  

• Whisper
    0

Jau nedaudz vairāk par gadu atpakaļ, man visi teica:"Ņem akustiku nejau to elektrisko, jo no akustikas uz elektrisko pāriet var, bet pretēji nekādīgi nesanāks." mhmmmm... Čaļi, kuri šo gadu spēlēja tikai akustiku nekā jēdzīga nesamācījās, tagad sēžu vienkāršas dziesmas mācu viņiem (So Far Away no A7x biggrin_mini2.gif ). Es tos akordus lasīt un spēlēt iemācījos, burtiski, pāris dienas atpakaļ.
    Tāpēc droši varu pateikt, ka pirmo ģitāru jāpērk elektrisko, ja ir vēlēšanās, ar to tu dabūsi pilnīgu kontroli pār pirkstiem. Līdz šim bija nepaklausīgi, akmens pirksti, tagad varu ar katru pirkstu darīt ko gribu, visus kontrolēju pa atsevišķo. Pašam tāds priekš par sevi, ka kad sāku biju pats sliktākais, jo pirmo reizi ģitāru rokās turēju, bet tagad esmu pārāks par lielāko "koļēģu" daļu diablo_mini.gif Sabāžīšu viņiem galvas ar metāla batoniem crazy.gif

• Static
      0

Sāku ar akustisko un uz elektrisko nekādu problēmu pāriet nebija... Kāda starpība, tāpat visu to pašu var nospēlēt. Lai nu kā, spēlēju abas. <3

• Whisper
        0

Nevaru teikt, ka spēlēju abas, jo akustiku tik nedēļu spēlēju, bet man patīk, domāju, tālāk turpināšu arī. biggrin_mini2.gif

• Industrial
      0

Tas ir pilnīgs fufelis, ka itkā jāsāk ar akustisko. Uz elektrisko var spēlēt visu to pašu un vēl vairāk biggrin_mini2.gif

• Mārtiņš
    0

Smuka meitene, smuki spēlē, smuki dzied. Full package?
    https://www.youtube.com/watch?annotation_id=a...Q&v=5f78AgWUXKk

• Whisper
    0

Būtu tagad 20 ls brīvu, gribētos noirkt ģitaristu žurnālu. Autoosta parakņajos pa plauktiem, divus atradu, pie tam, kad atvēru uz labu laimi, kāreiz tiku uz sava elka Syna intervijas un pamācības. Siekalas tecēja, bet nebija lieko 7 ls. cray_mini2.gif

• Cello.
      0

Nopērc vēlāk?

• Whisper
        0

Būs nauda, nopirkšu. Bet ņemot vērā, ka tuvojas 14. datums, diezvai būs.

• Industrial
    0

Mana paciņa atnāca smile_mini.gif

• Puis
      0

Forši

• Static
      0

"Lifetime guarantee". hihi.gif

• Industrial
        0

Nu jā, bet nu tomēr kvalitatīva manta biggrin_mini2.gif

• Whisper
    0

Man tak beidzot sanāca savienot ģitāru ar PC bez Guitar Rig 4! @Static cik atceros Tu mēģināji. Sanāca Tev? Jo viss ir samērā vienkārši. Kvalitāte ir augstāka nekā caur GR 4, skaņas kartei vieglāk visu pārstrādāt. Drīz iemetīšu ierakstus wink_mini.gif

• Whisper
      0

https://www.failiem.lv/u/xtaqmzd

Tūlīt paēdišū, uz tīrās skanas kaut ko ierekstīšu. Principā turpinam @Durvjulampa minēšanas spēli. Kauns būs neuzminēt, vismaz, četras dziesmas. Ieraksts4, tur ir divas dziesmas, aizmirsu atdalīt.  Visas tika sarakstītas viena piegājiena, tik sagrieztas.

• Whisper
      0

Un jā, tas viss ierakstīts ar jauno ģitāru, ja kuram interesēja, kā skan. Ieraksti ir salīdzinoši zemā kvalitāte, bet kaut ko saprast var. Asaras acīs stāv, jo no tumbiņam tik forša skaņa, bet kad ieraksti un atskaņo, jau daudz sliktāka sad_mini.gif
      https://failiem.lv/u/mzafrqv

• Static
      0

Kādā ziņā savienot? Pie datora esmu sen pievienojis, bet tas man tikai dod clean skaņu. sad_mini.gif Domā caur pastiprinātāju?

- 1 - 2 - 3 - ... - 29 - 30 - 31 - ... - 65 - 66 - 67 -