Ģitāristi

• Whisper
    0

ĀĀĀĀĀĀĀĀ, kauns. Es gandrīz māku spēlēt džazu.

Serjoga podstavu zamucil!

• Mārtiņš
    0

Kas varētu būt pa vainu, ka pēc piem viena akorda nospēlēšanas, ir vēl tāda pēcskaņa šķība kkāda, giča ir noskaņota, akustiskā.

• Whisper
      +1

Grifs izliekts kļuva. Pataisno.

• Mārtiņš
      0

Kā to var izdarīt? Esmu kinda iesācējs.

• Whisper
        +1

Ankeru jāgroza, ja ir tāds tavai akustikai.

• Whisper
      0

Lauzto siržu dziesmas akordus un boju lūdzu. Jā, galīgākais metaļuga dažkārt mācās arī tādas dziesmas... plz palīdat atrast. man google neko nemeklē, tikai kļūdas izmet, nezkapec.. cray_mini2.gif

• Whisper
        0

1. 100% ir Am, bet talāk neko sajēgt nevaru uz savu pagano dzirdi!

• Whisper
        0

Atradu. Macētu es vēl tos akordus lasīt, vispār labi būtu...

• Mārtiņš
      0

Varbūt varētu uzbliezt, kaut kādu spēli?
      Teiksim, izvēlamies vienu noteiktu dziesmu - kuru var izpildīt gan akustiski, gan elektriski [teorētiski visas var..] Un uzmaucam cover'us katrs, un metam iekšā. Cover'i var būt arī zagti/ņemti no pamācībām, nedomāju, ka tas būtu svarīgi tik ļoti, bet būtu interesanti paskatīties kā katram skan. Ko sakāt?

• Whisper
        0

Te pietiek spēļu jau...

• Whisper
      0

Galva vispār nevāra. Vajag sagatavot ~5 dziesmas uz 14., bet nezinu kādas. Lai būtu daudzmaz ātras, bet derīgas skolai. Ir kādas idejas? smile_mini.gif  
      Pagaidām doma ir sākt ar Critical Acclaim no A7x, bet nezinu ar ko turpināt.

• Ramekin
        0

Domā spēlēt gabalus no smagā metāla vai arī žanrs var atšķirties?

• Whisper
          0

Pofig ko, kā tik labi skan.

• Whisper
        0

Būs forši, ja paspēšu Beast and the Harlot solo samācīties ideāli.

• Whisper
      0

Fuuuh, nevajadzēs man 2. uzstāties. Nepaspēju samācīties, braucu uz mēginajumu, domāju, ko labu pateikt, bet tur visu pateica manā vieta. Pieslēgt normāli varēs tikai vienu ģiču biggrin_mini2.gif Čalis, kurš jau sen zina visu Metallicu no galvas nospēlēs viens. Līdz 14. esmu brīvs. 
       Bet dabūju rokās, pirmo reizi mūžā, bassu. Pēc bassa elektriskā tik maza liekas. biggrin_mini2.gif

• Whisper
        0

Tak beidzot varu nomainīt stīgas. Besi ārā 009.

- 1 - 2 - 3 - ... - 30 - 31 - 32 - ... - 65 - 66 - 67 -