ĀĀĀĀĀĀĀĀ, kauns. Es gandrīz māku spēlēt džazu.
Serjoga podstavu zamucil!
Whisper 07.02.2013. 18:57 teica:
ĀĀĀĀĀĀĀĀ, kauns. Es gandrīz māku spēlēt džazu.
Mārtiņš 03.02.2013. 15:07 teica:
Kas varētu būt pa vainu, ka pēc piem viena akorda nospēlēšanas, ir vēl tāda pēcskaņa šķība kkāda, giča ir noskaņota, akustiskā.
Whisper 06.02.2013. 00:10 teica:
Lauzto siržu dziesmas akordus un boju lūdzu. Jā, galīgākais metaļuga dažkārt mācās arī tādas dziesmas... plz palīdat atrast. man google neko nemeklē, tikai kļūdas izmet, nezkapec..
Mārtiņš 06.02.2013. 18:55 teica:
Varbūt varētu uzbliezt, kaut kādu spēli?
Teiksim, izvēlamies vienu noteiktu dziesmu - kuru var izpildīt gan akustiski, gan elektriski [teorētiski visas var..] Un uzmaucam cover'us katrs, un metam iekšā. Cover'i var būt arī zagti/ņemti no pamācībām, nedomāju, ka tas būtu svarīgi tik ļoti, bet būtu interesanti paskatīties kā katram skan. Ko sakāt?
Whisper 05.02.2013. 18:28 teica:
Galva vispār nevāra. Vajag sagatavot ~5 dziesmas uz 14., bet nezinu kādas. Lai būtu daudzmaz ātras, bet derīgas skolai. Ir kādas idejas?
Pagaidām doma ir sākt ar Critical Acclaim no A7x, bet nezinu ar ko turpināt.
Whisper 01.02.2013. 16:26 teica:
Fuuuh, nevajadzēs man 2. uzstāties. Nepaspēju samācīties, braucu uz mēginajumu, domāju, ko labu pateikt, bet tur visu pateica manā vieta. Pieslēgt normāli varēs tikai vienu ģiču
Čalis, kurš jau sen zina visu Metallicu no galvas nospēlēs viens. Līdz 14. esmu brīvs.
Bet dabūju rokās, pirmo reizi mūžā, bassu. Pēc bassa elektriskā tik maza liekas.