Ģitāristi

• Whisper
    +1

6 dziesmas, 5 no tām es nekad nebiju mācijies un 3 dzirdējis pat... 2. Februārī jāuzstājas skolas absolventu salidojumā -.-
    Zinat, kā tas saucas?
    ŽOPA!

• Cello.
      +2

Kādas dziesmas?

• Whisper
      +1

Orion, Creeping Death, Master Of Pupets, Seek n' Destroy, Enter Sandman, Tha Was Just Your Life, Master Of Puppets solo un vēl kaut kas...

• Ramekin
        +2

Nice tur jau sanāk Metallicas koncerts biggrin_mini2.gif Bet tiešām šausmas, kur tu esi iekūlies, redzu garus un smagus gabalus smiley-surprise.png Un kāpēc tieši Metallica?

• Whisper
      0

Kads bija mēģinājis spēlēt aiz muguras? biggrin_mini2.gif

• Ramekin
        0

Dafuq biggrin_mini2.gif Es pat nespēju iztēloties, kā tā var paspēlēt.

• Anderhils
      0

Eh ar ļoti limitētajām finansēm vien atļauties varēju Peavey Backstage 10w, bet nu istabai, lai kaimiņiem ar sirdsmiers būtu ir ok.

• Whisper
      +1

Neplānoti, bet toties..

Schecter Omen 6
      Ar Encore nevar salīdzināt.

• Industrial
        +1

Skaistums smile_mini.gif Kā pašam? Skaņa noteikti laba. biggrin_mini2.gif

• Whisper
          +1

Tik viegli spelēt! Tā sver divas reizes mazāk. Vecajai, tālak par 18 ladu bija ļoti grūti tikt, bet te roka brīvi iet līdz pat 24. ladam. Skaņa ļoti smuka. Vienīgi, ka stīgas jau ir korozijā, vajadzēs mainīt. Esmu sajūsmā.
          Tētis, gan mani nožņaugs, ja uzinās cenu. "Ja" ir labs vārds, pateikšu, ka 50 ls biggrin_mini2.gif

• Whisper
          +1

Ielīdu Wiki, palasīju. Ielīdu YT, pārbaudīju, to ko izlasīju.
          Mani pārņem lepnums biggrin_mini2.gif

Labi, ka nepaņēmu Devil 6.

• Whisper
        +1

Laikam kopš pagaišā gada marta neesmu slēdzis Guitar Rig 4. Pa retam tikai dēļ tunera. Izdomāju šodien izpētīt to kārtīgāk. Šausmīgi iepatikās viens presets, pat uz mana PC. 
        https://failiem.lv/down.php?i=tqhkydk&n=nightmare.wav
         Nightmare solo sevišķi neizdevās, daudz kur aizķēros, kavēju vai sasteidzinu, bet tā skaņa <3!

• Industrial
          +1

Skaņa diezgan iespaidīga, kādu presetu izvēlējies? smile_mini.gif

• Whisper
            +1

Style -> Metal -> God's Love MC

• Whisper
          +1

Piedāvāju te visiem padalīties ar saviem mīļākajiem presetiem vai ar sevis izveidoties un kuri izdevās. smile_mini.gif

• Whisper
          0

Kādas ģirtāras (cena apmēram no 200 līdz 350 ls) jūs ieteiktu. Protams elektriskās.
          Pagaidām pievērsu uzmanību Schecter Devil 6, Scheter Demon 6 un Omen 6. Devil 6 ir Jēkabpilī, vismaz bija kādreiz, bet Omen 6 ir Daugavpilī. Demon 6 neesmu redzējis tuvākajos veikalos.
          Ko teiksiet par Ibanez, kuri modeļi labāki būtu. Par ESP/LTD <- nezinu kā atšķlirt biggrin_mini2.gif

• Industrial
            0

https://www.ebay.co.uk/itm/ESP-LTD-M-10-Elect...=item3f20fcc2c5 Man ir šī jau pāris gadus (melna), sūdzējies neesmu. Skaņa ļoti laba, it īpaši par ģitāras cenu. biggrin_mini2.gif Bet nu to vai ap tavu apkaimi būs es nevaru pateikt. Nekad neesmu bijis Latgalē, kur nu vēl kādā latgaliešu mūzikas veikalā. biggrin_mini2.gif

• Whisper
              0

Vismaz tagad saprotu, ka ESP ir brends, bet LTD ir modelis kaut kāds biggrin_mini2.gif
              pieņemsis arī tādu variantu. smile_mini.gif

• Industrial
                0

Tikko izlasīju par LTD...izrādās LTD ir ESP lētāki modeļi, kuri ir veidoti no lētākiem materiāliem. psc biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 31 - 32 - 33 - ... - 65 - 66 - 67 -