Ģitāristi

• The Red Seal
    0

Hēy smile_mini.gif zinu ka tas nav nekādi saistīts ar ģitaram bet nu. vai šeit nav kāds(butu jauki ka divi) kas varetu aizlikt par mani labu vārdu Girls'n'More grupā? ļļooooooooooti ilgi cenšos pieteikties, bet mani neņem. veco acc paņēma biggrin_mini2.gif bet šo neņem.
    un jautajums sakara par ģitarām-kas tas pa verķi ko liek uz ģitāras-kipp kaut kas līdzīgs skrūvspīlem biggrin_mini2.gif ka sauc? priekš kam? un cik aptuveni maksā?

• Whisper
      0

Capo tu domā?

• The Red Seal
        0

Laikam biggrin_mini2.gif

• Whisper
          0

Kapodasteris, maksā ap 5-6 ls.

• Whisper
      0

Jums nekad nebija vēlēšanās caur kādu livechatu ar webkameram uzraut kaut ko kopā? biggrin_mini2.gif

• Static
        0

Varētu, interesanta ideja. smile_mini.gif

• Whisper
          0

Nu ko, uzrīkojam?

• Industrial
        0

Nav webkamera, bet laba ideja smile_mini.gif Kaut kad drīzumā varētu dabūt viņu biggrin_mini2.gif

• Cāļuks
      0

Jauns elks.

• Whisper
      0

Beidzot izdevās sazināties ar grupas dalībniekiem, ja paveiksies dabušu tabus, ik sevišķi no šīs dziesmas

• Creepa
        0

Ak dievs, šito dziemsu agrāk klausijos kā traks. Būs japaklausās citas dziesmas no šīs grupas.

• Whisper
        0

Tabu viņiem nav un nevar/nemāk uztaisīt sad_mini.gif .. nāksies mocīties uz dzirdi, bet pēdējas reizes man tas ne pārāk labi izdevās..

• Industrial
        0

Ietestējot Behringer USB Guitar link (ģitāras-datora usb savienotājs), izdomāju padalīties ar manu iznākumu biggrin_mini2.gif
        Avenged Sevenfold - Almost Easy
        https://failiem.lv/u/dyridwd

• Whisper
          0

Tu ar kaut kādu programu ierakstīji vai ar mikrofonu no tumbiņām?

• Industrial
            0

Ar programmu, es izmantoju Guitar Rig 4. Skaņa rodas uzreiz datorā un programma dod iespēju ierakstīt ko spēlē.

• Whisper
              0

Kā tev sanāca sdaglabāt ar effektu? Man arī ir Guitar Rig 4, bet ja ierakstu ar to, tad saglabājot pazūd distoršens.. connie_mini_huh.gif

• GG_Boom
          0

Kā jūs mācaties dziesmas, ar dzirdi vai tabiem? Es tagad mēģinu dzirdi uztrenēt ar vienkāršam melodijām, nemaz nav tik viegli.. :S

• Industrial
            0

Gan, gan. Biežāk paļaujos uz tabiem, bet nereti tabos ir kļūdainas notis. Nav jau nemaz tik grūti pēc dzirdes samācīties dziesmas.

• Zaps
            0

Pēc dzirdes tikai melodijas dažām dziesmām/skaņdarbiem (piemēram, karību jūras pirātu theme varu nospēlēt pēc dzirdes), bet pārsvarā no tabiem.

- 1 - 2 - 3 - ... - 32 - 33 - 34 - ... - 65 - 66 - 67 -