Lomu spēles

  • PainFoinmr
    +7

    RP pieteikšanās miniblogs.
    Formu un sīkāku informāciju var atrast tabā - Zombij ārpē.
    Visi jautājumi tiek rakstīti šeit, ja ir ieteikumi, kas attiecas uz pieteikšanos tiek rakstīti šeit.
    Ja tu vēlies pieteikties par alianses vadītāju.

    • PainFoinmr
      +7

      Jautājumu posts. Šeit atbildē rakstat jautājumus. Iepostošu te arī to, ko man jau jautāja.

      J: Vai obligāti vajag pievienoties aliansei pašā sākumā?
      A: Jā.

      J: Vēlāk es varēšu veidot savu frakciju?
      A: Jā.

      J: Kādi talanti ietilpst pie ''God-mode''?
      A: Nemirstība, super spēks, super inteliģence, spēja nēsāt neierobežotu skaitu mantu, nenogurdināmība utt.

      J: Vai Sargu aliansē var būt ''mednieku'' tipa cilvēks?
      A: Jā, bet jānorāda attiecīgā politika. Šajā gadījumā tā būtu ''ļaunā'' politika.

      J: Cik ilgi var pieteikties?
      A: Neierobežots laiks, var pieteikties jebkurā laikā.

      J: Cik personāžus es varu izveidot?
      A: Vienu personāžu katram kontam. Tu vari izveidot cik kontus gribi.

    • PainFoinmr
      +5

      Vārds: Artūrs
      Uzvārds: Sāpis
      Vecums: 21
      Alianse: Mednieki
      Atrašanās vieta: Lapo
      Rangs: D
      Personalitāte: Artūrs nebija mantkārīgs, tomēr viņu arī neinteresēja citu tiesības. Galvenais bija izdzīvot. Viņš atņēma mantas un ēdienu vājākiem, ja to vajadzēja. Ar savām pavāra prasmēm viņš dažreiz pat ēda cilvēku gaļu, lai izdzīvotu. Dažreiz to pagatavot viņam prasīja mednieku biedri, kad aptrūkās ēdiens. Artūrs necieta to gatavot, tāpēc prasīja lielu samaksu, vai ļāva saviem biedriem nomirt barā. Viņš nevēlējās neko darīt par brīvu, bet, ja kāds viņam izdarīja kaut ko par brīvu, viņš jutās it kā būtu parādā un vēlējās to atlīdzināt.
      Artūrs ir mednieks, jo viņš ir pieredzējis pietiekami neveiksmju zinātnē. Pasaule no šīs sērgas ir jāiztīra ar ieročiem, nevis jādzīvo blakus šiem monstriem, kā to darīja Sargi. Viņš apzinājās, ka šeit dzīvot ir krietni riskantāk, tomēr zaudēt jau vairs nebija daudz ko. Pasaule bija zaudējusi pietiekami, un ja vien viņš spēja kaut ko tai dod, tad to darīt bija labāk.
      Izskats: Artūrs staigāja parastās drēbēs, kuras netraucēja viņam brīvi pārvietoties vai pat kāpelēt pa ēku drupām. Viņš valkāja nošmulētus džinsus un kokvilnas kreklu, kas bija ļoti silts. Dažreiz cilvēki jautāja, kā viņam nav auksti, bet tieši tāpēc krekls bija kokvilnas. Apavi viņam bija teju saplīsuši, bet jaunus šajos graustos nevarēja atrast. Uz kreisās kurpes vēl varēja saskatīt pēdējo atlieku no brenda - ''Nike'' - burtu ''E''.
      Artūrs nebija izskatīgs, jo viņa seju klāja rētas no pusaudžu gadiem, kad viņa seju klāja pinnes. Uz krūtīm, kājām un rokām viņam regulāri ir skrāpējumi un nobrāzumi. Kaut arī viņš reti smaidīja, viņš neizskatījās bēdīgs. Viņam bija normāls deguns un brūnas acis. Blondie mati, kas nemazgāti izskatījās jau pelēcīgi, padarīja viņu neizskatīgu. Viņš cerēja, ka atradīs reiz normālu cepuri vai vismaz jaku ar kapuci, lai tos paslēptu.
      Klase: Klusais kareivis
      Politika: Ļauns, neitrāls.
      Talants: Pavārs (Lielāka iespēja atrast pārtiku)
      Ierocis: Dēlis un Glock 36
      Biogrāfija: Bijis pavārs, tāpēc nav pārāk labas iemaņas šāda veida izdzīvošanā. Tomēr biedrus pabarot var. Kaut arī viņam tas nepatīk, viņš biedrosies ar citiem, ja viņam to vajadzēs, lai kaut ko iegūtu. ''Galvenais, lai viņi nemaisās'' ir tas, ko Artūrs saka. Citiem, protams, viņa augstprātība īsti neiet pie sirds.
      Artūra mērķi šajā pasaulē ir neskaidri. Kaut arī viņš saka, ka grib iztīrīt pasauli no sērgas, visi taču saprot, ka uz pasaules nemaz nav teju 7 miljardi ložu. ''Varbūt es tomēr piederos pie Sargiem,'' viņš dažreiz prāto. Protams, uzticīgs savam līderim viņš ir, kamēr vien jūtas drošs un paēdis. Arī B rangu sasniegt viņam bail nav, kaut arī zina, kas ir jādara, lai to sasniegtu. Tieši tāpēc viņš jūtas drošāk pie asisnkāras alianses.

    • e35
      +5

      Vārds: Dermots
      Uzvārds: Nezināms
      Vecums: 32
      Alianse: Sargs
      Atrašanās vieta: Kaistla
      Rangs: D, jo obligāts. kāpēc vispār šāda izvēle tiek dota?
      Biogrāfija: Dermots piedzima vēl tajos laikos, kad zombiji bija tikai pasaku un filmu tēli, kad neviens, neviens nevarēja iedomāties par tām šausmām, kas tagad norisinās visapkārt. Viņa tēvs bija profesionāls, plaši pazīstams detektīvs, bet māte – zinātniece.
      Diemžēl, Dermots, no vecākiem neatceras gandrīz neko, jo kad Dermotam bija 6 gadi, viņa vecāki, un viņš pats cieta autoavārijā. Vecāki nomira uz vietas, bet Dermotam bija palaimējies un viņš izdzīvoja.
      Nelaimē cietušo Dermotu adoptēja kāds 40 gadus vecs, vientuļš vīrietis, kurš strādāja par ārstu vietējā slimnīcā. Vīrietis sākumā nolēma pārbaudīt, ko Dermots zina, un ko avārijas ietekmē vairs nezina, vai arī nemaz nav zinājis. Ātri vien vīrietis uzzināja, ka Dermots bija ļoti gudrs, un viņam bija daudz kas iemācīts, taču, viņš atklāja, ka Dermotam bija zudušas pilnīgi visas atmiņas par vecākiem, un viņš neatcerējās pat savu uzvārdu, taču lasīt, rakstīt, un pat nedaudz grūtākas pakāpes, nekā sešgadniekam vajadzētu zināt, matemātiku viņš prata lieliski. Pēc mēneša vīrietis saprata, ka Dermotam piederēja kāds talants, tas bija, viņš apguva visas lietas ātri un bez jebkādām grūtībām.
      Tā nu Dermots dzīvoja pie šī vīra, gāja labā skolā, arī mācījās daudz ko papildus, līdz viņa mierīgo dzīvi izjauca kāds notikums. Masveida zombiju apokalipse. Tā sākas, kad Dermotam bija 16 gadi. Sākās tā otrā pasaules malā, taču tā izplatījās ļoti strauji, un dažās dienās tā bija arī viņa pilsētā, kuru viņš jau bija pametis, un viens pats aizbēdzis uz tuvāko mežu, lai tur izdzīvotu, nevis kļūtu par zombiju.
      Tā nu Dermots ilgi dzīvoja mežā, cīnoties par pārtiku un izdzīvošanu. Pēc apokalipses sākuma bija pagājuši 15. gadi, un viņš nezināja, vai pasaulē ir vēl kāds, kurš ir izdzīvojis zombiju apokalipsi, taču viņam tas arī īsti neinteresēja, viņam patika ne pārāk grūta dzīve šajā mežā, kur tikai ik pa laikam vajadzēja nogalināt kādu mežacūku vai alni, lai izdzīvotu. Protams, dažreiz Dermots uzņēmās kādu lielāku risku, lai tiktu pie grāmatām, kuras viņam tik ļoti patika lasīt, reizi gadā viņš ielavījās pilsētā, kur klaiņoja zombiji, un slepus sameklēja daudz, daudz grāmatu, ko lasīt. Tās bija sākot no zinātniskās fantastikas līdz romāniem, no mācību grāmatām līdz bērnu grāmatām. Šī gada sākumā, kad viņš veica šādu misiju viņam likās, ka viņš ieraudzīja vēl kādu tēlu, kas neizskatījās pēc zombija , bet vairāk pēc cilvēka. Lai arī viņam patika vienatne, viņš arī gribēja kādu cilvēcīgu kontaktu pēc šiem gadiem, un tas viņam iemodināja kādas cerības, ka tiešām kāds vēl dzīvs cilvēks ir palicis. Tā nu viņš paņēma savu telti, kas nu jau bija ļoti, ļoti sliktā stāvoklī, un gāja kaut kur, cerēdams sastapt kādu cilvēku.
      Pēc gada klaiņošanas viņš bija nonācis piejūras pilsētā Kaistlā, kurā viņš nemanīja pilnīgi nevienu zombiju, pēc rūpīgākas pilsētas izpētes, viņš beidzot sastapa ilgi meklētos izdzīvojušos iedzīvotājus, kuri teicās, ka arī tikai nesen te atnākuši, un apšāvuši esošos zombijus. Iedzīvotāji viņam iedeva dēli un SIG Sauer P220.
      Personalitāte: Dermotam patika būt vienam, taču arī kompānija viņam nesagādāja nekādas problēmas. Viņš ļoti necieta vardarbību, tāpēc arī vienmēr meklēja veidus, ka iztikt bez zombiju slaktēšanas, tas bija galvenais iemesls, kāpēc mežs bija kļuvis par viņa mājām.
      Izskats: Pēc kāda laika dzīvodams mežā, viņš saprata, ka jo mazāk matu, jo labāki, viņš tos sāka dzīt, tāpēc sejas un galvas apmatojums viņam ir ļoti minimāls. Viņam vienmēr līdzi bija mugursoma, kurā atradās drēbes, kas tagad jau bija ļoti novalkātas, kā arī nedaudz par mazu, taču, tas bija labākais ko varēja atrast. Savos ikgadējos reidos, viņš arī bija dabūjis dažas jaunas drēbes. Galvenokārt apģērbs viņam bija melns t-krekls un zili džinsi.
      Klase: Smago ieroču kareivis
      Politika: Neitrāls, neitrāls.
      Talants: Ātra lietu un zināšanu apguve.
      Ierocis: Dēlis un SIG Sauer P220

      • PainFoinmr
        +4

        Pieņemts un rangs jāraksta, jo būs jāuzlabo savi spēlētāja profili.

    • Rezidents
      +6

      Vārds - Rezidents
      Uzvārds - Van Smits
      Vecums - 32
      Alianse - Mednieki
      Atrašanās vieta - Abruma
      Rangs - D
      Biogrāfija -
      Viens no labākajiem snaiperiem uz pasaules tiek atvaļināts pēc militāras operācijas, kuras laikā iet bojā divi viņa biedri, pamet dienestu un uzsākt dzīvi Abrumas mežonīgajā apvidū.
      Pēc trim gadiem viņu aicina piedalīties svarīgas militārās operācijas sagatavošanā cīņā pret apokalipsi. Kad uzdevums izgāžas un Van Smitu apsūdz prezidenta slepkavības mēģinājumā un apokalipses atbalstīšanā, viņš ir spiests bēguļot un cīnīties paša spēkiem. Vēlāk Van Smits iestājas uzticīgā mednieku brālībā ar kuras palīdzību viņš cīnās pret apkārtējo ļaunumu. Nu viņam jāatrod tie, kas viņu nodeva.

      Personalitāte - Neskatoties uz to, ka Van Smits ir profesionāls teroristu slepkava, viņš dzīvē ir miermīlīgs un izpalīdzīgs cilvēks. Cīņu mākslu lietpratējs. Viņa moto ir- "Nesaki ko man darīt, un es neteikšu kur Tev iet".

      Izskats- 1,80, sportiskas miesas būves, gaiši brūni mati, brūnas acis, mazi rugāji. Ap kaklu armijas dog tag. Pārsvarā velkā melnu mēteli kura gals ir mazliet virs ceļa, zem kura tiek maskēta pistole ar pistoles maksti, siksnu- speciāliem siksnā iestrādātiem caurumiem kuri paradzēti metamo nažu turēšanai, melnas bikses, un pelēkas sporta botas, galvā retu reizi tiek uzvilka nāģene(pārsvarā dodoties uz pilsētu iepirkt pārtiku).
      Politika - Labvēlīgs, neitrāls.
      Talants - Profisionāls darbībās ar ieročiem, nažiem un tuvcīņā. Teicams pavārs.
      Klase - Cīnītājs
      Ierocis - SIG Sauer P220 un Virtuves nazis

      • PainFoinmr
        +4

        Izvêlies vienu talantu un tad esi pienemts.

        • Rezidents
          +5

          Nevar jau izlabot.. Nu tad lai paliek Profisionāls darbībās ar ieročiem/nažiem.

    • Kurbads
      +5

      Vārds: Helvijs

      Uzvārds: Kurbads

      Vecums: 26 gadi

      Alianse: Sargi

      Atrašanās vieta: Kaistla

      Rangs: D

      Personalitāte: Helvijs bija ļoti pozitīvs un jautrs cilvēks. Labprāt visā saskatīja pozitīvo un vienmēr jokoja, arī tad, kad bija briesmās. Diezgan draudzīga personība, bet ja kāds aizskāra viņa jūtas vai pārlieku uzbāzās viņam, tad varēja dabūt iekšās, jo Helvijam bija savi standarti un normas. Ļoti daudz patika asiņainas, briesmīgas lietas un gore, dažreiz viņu pat sauca par „Trako Kurbadu”.

      Izskats: Augums 1.87, miesasbūve apmēram tāda, kā bokserim, bez liekā svara. Uz ķermeņa ir balta „reperu” maika un uz tās melns, pieguļošs džemperis. Kājās džinsveidīgas armijas bikses un vieglas kurpes, kas līdzinās ziema zābakiem, izņemot tās ir zemākās un ar savādāku matereālu. Mēdz valkāt melnas saulesbrilles. Uz galvas ir īsi melni mati un brūnas acis, mazliet uzauguši rugāji, kuri piestāv viņa sejai.

      Klase: Klusais kareivis

      Politika: Ļauna,neitrāla

      Talants: Pabeidzis izdzīvošanas skolu ar cīņas mākslas novirzieniem.

      Ierocis: Nazis un Walther P5

      Biogrāfija: No bērnības līdz pusaudža gadiem Helvijs bija īsts paraugzēns. Bet tad pēkšņi, kaut kas mainījās un viņa uzskati kļuva dažādāki un attieksme pret dzīvi savādāka. Pabeidzis augstskolu, sapratis, ka nepatīk grāmatas un sēdēšana uz vietas, tādēļ gājis uz izdzīvošanas skolu un veiksmīgi pabeidzis arī to. Jau pusaudžu gados viņš sāka dzīvot pastāvīgu dzīvi, vien uzticoties pats sev un dažiem draugiem. Sākoties apokalipsei, viņš pameta pilsētu un devās uz Sargu teritorijām darīt to, ko viņš vislabāk prot – izdzīvot. Bet Helvijs bija arī mazliet traks, viņam patika viss, kas saistīts ar asinīm. Bet neskatoties uz to, viņam arī ļoti patika jokot un visu saskatīt pozitīvi.

    • kamaziK
      +3

      Vārds: Mikhail
      Uzvārds: Nezināms
      Vecums: 35
      Alianse: Mednieki
      Atrašanās vieta: Abruma
      Rangs: D
      Personalitāte: Mikhail ir Nācis no Krievijas kur bija dienējis 12 gadus, bet pēc dienesta uzgrieza muguru valdībai un kļuva par slikto vīru, jeb sāka nodarboties ar nelegālām lietām. Runā, ka Mikhail ir kādreiz bijis Hotel Moscow mafijas biedrs, bet neviens nezin vai tā ir noticis, jo tās ir tikai baumas. Pats par sevi viņš ir kluss un nosvērts, bet kad jādodas cīņā, tad viņā atmostas mazais velns kurš ir spējīgs nogalināt pat nevainīgu bērnu, bet viņš nekad nepacels roku pret sievieti, lai arī kas notiktu.
      Izskats: Gara auguma, Lielas miesasbūves vīrietis, jeb viņš ir ļoti muskuļots, ar melniem matiem un uztetovēts Fenix uz kakla.
      Klase: Klusais kareivis.
      Politika: Labvēlīgs, neitrāls.
      Talants: Kluss.
      Ierocis: Virtuves nazis un Walther P5
      Biogrāfija: Mikhail ir dienējis armijā un tur iemācijies klusēt un būt nopietns, ejot gadiem viņš bij noslēdzies sevī un pārgājis uz ļauno pusi. Pēc dienēšanas viņš divus gadus atradās Hotel Moscow mafijā, bet pēc mafijas kraha viņš pārvācās uz dzīvi Abrumā. Daudzi pilsētas iedzīvotāji zināja par viņa pagātni, bet daudziem bij bail par to runāt. Pats viņš īsti arī ar nevienu nebij runājis, jo lielāko daļu viņš atradās savā Meža mājā.

      • PainFoinmr
        +2

        Pastrādā pie izskata vai izmanto augstāk iemesto linku. Tad būsi pieņemts.

        • kamaziK
          +3

          Takā nevar labot, tad viņš izskatās apmēram šāds, tagad pēc Apokalipses..

          • PainFoinmr
            +2

            Varbūt tu vēlies kļūt par Mednieku līderi/vadītāju? @LoneWolf`

            • kamaziK
              +3

              Nē.. Kā jau rakstīts viņš darbojas viens, bet viņš ir viens no medniekiem.. Īsti ar viņu neviens nav runājis, bet viņu ir tikai redzējuši.

    • Wanted
      +3

      Ar ko īsti atšķiras personalitāte no biogrāfijas? Vai var abus apvienot? Saņemšu atbildi un izlabošu komentāru.

      • Wanted
        +3

        Ok, diemžēl labot vairs nevar, cerams, ka derēs, ja nē, izlabošu
        Vārds: nezināms
        Uzvārds: nezināms
        Vecums: 18
        Alianse: Mednieki
        Atrašanās vieta: Kaistla
        Rangs: (Visi sāk kā D ranga cilvēki)
        Personalitāte: Neviens nezina kā viņu sauc, apkārtējie tam ir iedevuši iesauku Spoks jeb ''The Ghost'', kas visticamāk radusies maskas dēļ. Jau agrā vecumā pazaudējis abus vecākus, dzīves laikā iemācījies to, ka nevienam nevar uzticēties, jāpaļaujas un drīkst paļauties tikai uz sevi. Vienmēr rīkojas viens pats, ir labi trenēts pilsētas apstākļiem, pārzina apkārtni. Uzskata, ka cilvēkiem nedrīkst pieķerties, tādā veidā cilvēks ir viegli ievainojams.
        Izskats:

        Klase:Cīnītājs
        Politika: Neitrāls/neitrāls
        Talants: Tuvcīņa
        Ierocis:Kastete un P220

        • PainFoinmr
          +3

          1. Personāžu izstrādā tu, tev tā kā vajadzētu zināt pašam savu vārdu. Vai vismaz uzliec to par ''Spoks''.
          2. Biogrāfija ir kā vēsture, kur var rakstīt arī plānus, ko personāžs grib sasniegt.
          3. Varbūt vēlies kļūt par Mednieku vadītāju? Piesakies linkā, kurš ir OP postā.

          1 un 2 labo atbildot sev.

          • Wanted
            +3

            1.Ok, es vairs nevaru labot, lai vārds ir ''Spoks''.
            2. It kā uzrakstīju visu, ko vajadzēja, nekādu īpašu plānu nav- izdzīvot.
            3. Manuprāt, tas īsti nesakrīt ar mana personāža stilu, ja vien es neesmu pārpratis vadītāja lomu, vēl neesmu par to lasījis.

            • PainFoinmr
              +2
              Citāts:
              Vienmēr rīkojas viens pats,


              Laikam neatbilst gan.

            • Wanted
              +3

              Fak, es sajaucu pilsētas, Abruma nevis Kaistla.

    • SkitsVicious
      +2

      Cik ilgi varēs pieteikties?

      • PainFoinmr
        +2

        1. Jautājumu posts ir pirmais posts.
        2. Tur jau ir atbildēts uz tavu jautājumu :/

        • SkitsVicious
          +2

          Bļ*, es esmu lohs. Tad jau šodien uzrakstīšu.

    • Swarley
      +2

      Vārds:Šeldons

      Uzvārds:Kūpers

      Vecums:27

      Alianse:Mednieki

      Atrašanās vieta: Abruma

      Rangs: (Visi sāk kā D ranga cilvēki)

      Personalitāte: Neciešams, pārāk piesardzīgs, bez draugiem, jo vienmēr tos atraida, baidoties citus pielaist pārāk tuvu sev, nedaudz meitenīgs, jo pusaudža vecumā pazaudēja tēti un uzauga sieviešu uzraudzībā, veikls uz zemes, bet grūtāk klājas uz ēku un celtņu jumtiem. Ģērbjas neizceļoši, bet pamanāmi, kautrīgs. Pārāk daudz citiem neuzticas, bet tas nenozīmē, ka kādreiz nevarētu pieļaut smagu kļūdu tomēr kādam uzticoties.

      Izskats:

      Klase:Klusais kareivis

      Politika: Ļauns, neitrāls

      Talants: Gudrs/stratēģisks

      Ierocis: Virtuves nazis/SIG Sauer P220

      Biogrāfija: Izdarīju līdzīgi kā @Wanted.

      • PainFoinmr
        +1

        Kas notiek, kad es vienu palaižu bez biogrāfijas^
        Anyway, pieņemts. Vai vēlies kļūt par mednieku vadoni? (Labāk pasaki, jā)

        • Swarley
          +2

          Sorry, parasti to ''Biogrāfija'' ieraudzīju pēc tam kad visu uzrakstīju ''Personalitāte''.
          Diemžēl laikam nē, jo es pirmo reizi šāda tipa RP spēlēšu un priekš manis tā ir pārāk liela atbildība. :/

    • Zveraboj
      +1

      @PainFoinmr , Drīkstu vēl pietekt savu dalību?
      Domāju, pa cik šodien sākas, es vēl varētu pagūt.
      Rakstu šodien, jo citas dienas nebija laika, biju atlicis uz svētdienu dēļ savas aizņemtības (darbi irl).

      Šis pieteikums, jau ir iepriekš izplānots, šodien top klāt tikai personalitātes un biogrāfijas apraksts.


      Vārds: Brendons

      Uzvārds: Stūrgalvis

      Vecums: 32

      Alianse: Sargi

      Atrašanās vieta: Sargu pirmā pilsēta - Kaistla

      Rangs: D

      Personalitāte: Kā jau būdams spēcīgs savā profesijas jomā (fizika + ieroči) viņam bija piedēvēta iesauka: "Melnais akmens". Precējies nebija, nebija bērnu, tādēļ brīvais laiks ļāva attīstīties savā izvēlētā nozarē. Pa samērā neilgu laiku bija apguvis izdzīvošanas skolu, ieguvis nozīmīgus atklājumus attiecībā uz ieročiem.
      Pēc dabas visai kluss, bet tajā pašā laikā bija iemācījies labi saprasties ar apkārtējiem iedzīvotājiem (kaimiņiem un sabiedrotiem). Aiz viņa ārējā klusuma slēpās arī ļaunā daba. Savos pētijumos ne reti izmantoja nevis dzīvniekus, bet tieši bomžus (dažādus cilvēces pagrimušos cilvēkus). Par to neviens nezināja, jo darbojās klusi un vienatnē.


      Izskats:
      Pie ārējā izskata noteikti jāmin atlētiski sportiskais ķermenis. Bieži staigā tērpies dažādos spectērpos, gan darba apstākļos, gan maskēšanās nolūkos.

      Klase: Vidējās distances kareivis (klase 1).

      Politika: Ļauns, neitrāls.

      Talants: Fizikas profesors. Augsti attīstīta loģika un domāšanas spējas. Spēja pielāgoties apstākļiem, izdzīvošanas spējas.

      Ierocis: SIG Sauer P220 un nazis

      Biogrāfija: Brendons bija dzimis vidēji turīgā ģimenē, vecāki bija likuši ieguldījumu zinātnes jomā. Īpaši uzsvars bija likts uz tādām zinātnēm, kā molekulārā fizika un biofizika. Savas zināšanas tās kopa ar gadiem, iegūstot arvien augstāku zināšanu grādu. Skolas gados nezināmi huligāni bija smagi piekāvuši, dēļ kā Brendons nolēma apgūt dažādas cīņas mākslas. Visvairāk viņu aizrāva dažādi šaujamieroči, to uzbūve. Tāpēc bija devies uz slepeno izdzīvošanas nometni apgūt dažādas kaujas lietas. Atgriežoties no nometnes bez vests bija pazuduši viņa vecāki. Tas ļāva Brendonam veikt dažādus eksperimentus ar ieročiem.


      • e35
        +1

        Pieteikties var jebkurā laikā, arī vēl pēc mēneša. smile_mini.gif

      • PainFoinmr
        0

        Pieņemts. Btw @e35, tu arī ari pieņemt cilvēkus, ja viņi atbilst prasībām.