Programmēšana

• Dawgora
    0

Nu taa. esmu dimbaa daljeeji ar savu darbu. Tjipa meklēju dzini kas apmierinatu manas vajadziibas- nu saakumaa atradu Irrlicht, bet nu vinjsh neatbalsta blend failus un nav level editors nekur atrodams, bet Blender 3D (taa ir 3d ziimeeshanas proga) ir iebuuveetais engine un nav visai daudz iespeju.
    Hmm, un man vajag uztaisiit kaut ko liidziigu speelei. Nu vismaz lai izskataas tamliidziiga, 3D un visas programmas ir legaalas.
    Nezinu isti ko njemt, bet gribas c++ valodaa, jo taa ir vieniigaa ko kaut cik labi zinu. so ko jus iesakat? blender game engine, Irrlicht, Unity 3D, Ogre3D, Panda3D? man laiks to speli ir uztaisit lidz februarim. tatad sakot, man ir laiks +/- daudz (pusgads)
    Domas par kadu dzini ir vai varbut mainit valodu uz java? :/

Un piedodied par garumzimem jau kuro reizi. :/

• mjau
      0

Es domāju, ka spēlei būtu labāks c++ nekā java, neko vairāk gan nevaru pateikt, nekad neesmu ar to nodarbojies.

• Dawgora
      0

Njam, pēc tam kad šito visu uzrakstīju, sapratu ka mēģināšu visu uz UNITY 3D, jo tur ir pietiekami tuti un labāks interfeiss- mazak koda, kaut vai C# (itkā, ja pareizi sapratu)

• mjau
      0

Veiksmi wink_mini.gif

• mjau
    0

Es tagad tā padomāju, kādēļ jagexis savā rūnstiegrā "int" vietā nelieto "long", kuram max value ir 9, 2b? Domāju, ka daudzi spēlētāji to atbalstītu, it sevišķi kad katram otrajam nūbam tagad ir max pile. Vai ir kāds noteikts iemesls, kāpēc viņi to nelieto, vai arī vienkārši viņu slinkums?

• SuPeRgOvS
      0

Viņš ir idiots.

• Static
      0

Viņi. lol_mini.gif

• purawskis
      0

Tikai lai saglabātu visu spēlētāju bankas info vajadzēs 2x vairāk atmiņas...

• nikomans
    0

Kādam ir labs decompilers no class uz java?? biggrin_mini2.gif

• PainFoinmr
    0

Palīgā ar Python, lūdzu!

Tātad taisu tur ar ifiem un visu tik tālu kārtībā.
    Bet ir (izmainīts kods) šādas rindiņas:

Skaitli=input("ievadi šeit skaitļus: ")
    print skaitli.sort()

Un pie apakšējās rindiņas izmet erroru. Kāpēc? Cik sapratu, ka tiem skaitļiem vajag būt kvadrātiekavās. Kur man tās kvadrātiekavas ir īsti jāliek?

• PainFoinmr
      0

^ Hakerpuika izlīdzēju. Vajadzēja ievadīt "sorted"

BTW, varat vēl palīdzēt? blum_mini.gif Kur man bija jāvada tas UTF-8 lai programmā rādītos normāli burti?
      Un kāds var iemācīt (Vai arī iedod lasāmvielu ar to) kā uztaisīt mūžīgo apli?
      Piemērs:
      1. Nospied 1 lai izvēlētos šo.
      Tagad nospied enter lai beigtu. (bet lai te būtu atkal augšējā rindiņa, ķip ja ir ļoti īss kods biggrin_mini2.gif (nu domu cerams sapratāt))

• mad
      -1

while True

• mjau
    0

Omg, FUCK YES, netbeans OWNS!!!
    Zinu, zinu, esmu nūbs ka pats nerakstu visu, bet nu psc, vnk OWNAGE!

• mad
      0

Nez, man jamais liekas pārāk smagnējs. Bet tieši priekš Javas izstrādes varētu būt OK.

• mjau
    0

Kā izdarīt, lai izmantojot BoxLayout (java layout manager) centerētos pilnīgi viss, kā vajadzīgs, un neizjuktu ja resizo logu? Varu arī izmantot citu layout manageri, tik jāzin kādu, es GUI lietās nūbs.
    I mean, man ir šādi izkārtots
    JLabel: JTextField
    JLabel: JPasswordField
    JLabel: JTextField
    JButton
    un vajag lai viss būtu centrā tieši tādās rindiņās kā rakstīts. Tagad ir tā, kad es resizoju logu, viss aiziet galīgi greizās vietās.
    Mēģināju pievienot katru rindiņu atsevišķam JPanel un viss sajuka vēl vairāk.. help please?

- 1 - 2 - 3 - ... - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 -