Programmēšana

• Worst
    0

Linku, kur var iemācīties kodēt webu, kā stn.lv un citus šī gadsimta episkos webus.

• mjau
    0

Uzrakstu java source
    compile
    1 error
    atrodu kļūdu un izlaboju
    compile
    10 errors.

WTF???

• purawskis
      0

Līkasrokas.

• Dawgora
      0

Ja errors bija pašā sākumā tad jau nav brīnums, jo pēc domas viņš tālāk neiet.

• mjau
      0

Oh okay, thanks.

• Dawgora
    0

http://www.lio.lv/olimps

Kāds ir iemēģinājis jau?

• Dawgora
    0

Vasaras plāni programmēšanā?
    Mani plāni ir iemācīties C++ līdz kaut kādam normālam GUI līmenim (nevis black 'n white) mazais ekrāniņš. Ja iemācīšos tik tāli un laiks pietiks, palūrēšu par Engine taisīšanu un izmantošanu (kas ir vēl grūtāk nekā parasta programmēšana) un ja nebūs skolā ko darīt- tad- Cinema 4D+ VC++ (un OpenGL vai Ogre3D)= kaut kāds darbs ko rukāšu 2 gadus.

Apņemšanās jau liela + normāli priekš augstskolas iemācīšos C++.

Es pagaidām mācos no kaut kādiem veciem Tutiem
    http://www.cplusplus.com/files/tutorial.pdf (kkāds 2007 gads, bet ir tīri ok)
    un no pragsoft.com (2005 gads, dažās vietās ir jādomā. tpc tas jau ir advance lol_mini.gif )

Meh, draugs ieteica lai arī priekš augstskolas (kas ir pēc 2 gadiem) jau laicīgi iemācos kādu labu algoritmu un mašīnkodu (grūtāk par grūtu, vismaz viņš tā teica)
    nets nav tas labākais, tpc izmantoju PDF formāta failus angļu valodā.

Hmm, kādi ieteikumi?

Bez šito, ko tad īsti paši darat? lol_mini.gif

• mjau
      0

Java jau mācos, arī mērķis ir uzrakstīt kādu varbūt pat ne tik lietderīgu programmu, bet ar smuku GUI. biggrin_mini2.gif

• Dawgora
      0

Es C++ tā īsti esmu mācījies teikt kādu mēnesi lol_mini.gif bet skills aug, un drīz varēšu rakstīt C++ bez aizķeršanās. un varēšu pielikt normālus paskaidrojumus lol_mini.gif

• purawskis
      0

Likt kopā klucīšus jau nav tā c++ programmēšanas māka.

• PainFoinmr
    0

Viss. Mana vasara ir aizņemta biggrin_mini2.gif Nu tātad, (neko daudz vēl nemāku), bet es ar python sataisīju tādu nelielu ēm... saruniņu? Krč tu ievadi atbildes un programma tevi pasveica, atbild utt. Maz gan jautājumu pašlaik, bet jautājumi:

Kāpēc viņš neņem pretī garumzīmes un mīkstinājumzīmes? Ko darīt lai viņš nerāda ķeburus to vietā?
    Un ja es gribu uzkodēto programmu nosūtīt kādam citam, bet programma ir .py formātā, man jāpārtaisa uz .exe vai arī tam citam būs vien jāieinstalē python?

• mjau
      0

Pamēģini ascii tabulā paskatīties binārās vērtības burtiem ar garumzīmēm/mīkstinājumzīmēm. Īsti ar šo lietu neesmu ņēmies, bet tā to dara.

• Normunds
      0

http://www.thenewboston.com/?cat=40&pOpen=tutorial par .exe vari tur pameklēt, ja nemaldos, tad tur bija.

• PainFoinmr
      0

Kas ir ascii? Nē, nopietni - es neko daudz nesaprotu biggrin_mini2.gif

• aluksnietis2
    0

Kursh caur visual c++ 2010 programmeet mak? man nekas nesanak.. -.-.. jo tur bljad viss atskjiras, ko esmu macijies citaas valodaas.. uzrakstu vienkarshu kodu this->webBrowser1->navigate(google.com); un parada, ka vinsh ir nepareizs, bet skatos vids, ka pareizs. deretu, kads kurš varētu mani caur Skype drusk pamacit sakumaa.

- 1 - 2 - 3 - ... - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 -