Sāksim ar to, ka šis blogs ir 100% īsts un mainīti tikai personāzu vārdi.

 

Labi tātad 26.02.14 vakau tika nolemts pavadīt atpūtas kluba piens telpās. Ap 23 es un mans draugs S satikāmies pie teikas, lai aizvestu S draudzenei, kuru vins pazīst 4h majās un paši brauktu uz ''pienu''. Aizbraucām uz pienu, un kā zināms, trešdienas pienā ir vīna dienas, līdz ar to sākām ar 2 pudelēm vīna. 

Man personīgi nepatīk pienā skanoša mūzikas, tapēc uzsākot sarunu ar kādu meiteni to arī viņai pateicu. Viņa centās mani pārliecināt, ka mūzika ir laba un piespieda mani doties uz deju placi padejot. Protams, piekritu. Tālāk viņa pazuda, bet tas ir ok, jo viņai tapat bija 30+ gadi un noteikti tik viņas kājstarpē būtu gandrīz neiespējami. Pa to laiku S jau bija sazīmējis divas dūdas - vienu man, vienu sev. Sev protams, to pievilcīgāko. Parunājām ar viņām, pat nopirkām vīnu, bet sapratām, ka nekas nebūs un turpinājām citur savas medības, pa ceļam satiekot citus ''pienā'' iepazītus ļautiņus. Anyway, šādā garā (neveiksmīgi copējot meitenes), pulkstens jau bija sasniedzis 3 naktī, un klubs lēnā garā kļuva patukšāks. Nolēmām pamest šo iestādi un doties mājās.

Izejot no piena ieraudzijām, ka blakus ir delifood (vai nu kā viņu tur sauc, bet tur taisa ahujenos burgerus). S izdomājā, ka tagad par katru cenu vaig pielikt mūli, kas arī veiksmīgi tika izdarīts. Izejot aŗā teicu S, ka jaņem taxis un jāšauj atpakal uz manu dzīvokli, lai var izgulēties. Uz ko S atbildēja, ka nē, tagad ir jābrauc pie maukām. Pasmējos par to, bet neiebildu. Katrā gadījumā, viņš par to maksātu un sliktākā gadījumā es pasēdētu lobbyā un padzertu tējiņu. 

 

Avotu iela - 8. S pārliecinoši nosauc adresi un mēs braucam. Pa ceļam protams nokaitinot tasksistu ar radio skontu maksimālā skaļuma regulēšanu un uzmācīgiem jautājumiem, par to, vai viņs kādreiz ir ņēmis maukas. 

Pa ceļam piestājot pie bankomāta un izņemot pāris simtus eiro es un S veiksmīgi bijām nokļuvuši galamērķī. Nonācām pie pirmās problēmas. Nekur jau nav liels uzraksts (masāžas salons), nācās zvanīt uz salonu, lai noskaidrotu, kur jādodas. Pāris minūtes maldījušies atradām īsto dzīvokli un zvanījām pie durvīm. Tās atver gadus 25 veca blonda meitene un laipni aicina iekša. Mūs ieved istabā un liek pagaidīt. Atnāk ši pati blondīne un stāsta par cenām. Masāža līdz orgasmam maksā 70 eiro, ja gribam iet kopējā dušā ar masāžisti tad vēl 10 klāt, un ja vēlās ko vēl tad jārunā individuāli masāžas laikā. S iedeva blondīnei 200 eiro un saka, ka  mēs ņemam visu komplektu (full naked masāža, kopīga duša). blondīne atnes atlikumu un saka, ka tagad ienās divas meitenes, kuras tad mums savā starpā jāsadala. Atnāk pirmā meitene, vidēja augumu slaida brunete vārdā Katja. pēc mirkļa ienāk otra meitene, arī brunete ar lielām krūtīm vārdā Krista. Nolemjam, ka S ņems Katju un es Kristu. Tieku aizvests uz citu istabu, kur man tiek iedots dvielis un pasaka, ka jāizģērbjas un jādodas uz dušu, kur man pievienosies Krista. Sacīts-darīts, esmu kails, kā no mātes miesām nācis un lepni soļoju uz gaiteņa galā esošo dušas telpu ap vidukli apsienot dvieli. Iekāpju dušā un pa durvīm ienāk Krista. Saziepē man muguru, pēctam vidukli, pasaka ka var skalot nost un doties uz istabiņu. Ne tas, uz ko biju cerējis, bet ok. Noskalojos un devos atpakal uz istabiņu. Sēdēju gultā, līdz ienāca masiere. Masiere man lika apgulties gultā ar vēderu uz leju. Sākās masāža. Masieres maigās rokas glāstija manu muguru. Pamanīju, ka masiere izmanto „johnsons baby” eļlu. Masiere strādāja labi, pamatīgi izmasēja man rokas, plecus, kaklu muguru, un pāris minūtes man likās, ka šī masāža ne ar ko neatšķīrās no parastās, atskaitot faktu, ka masiere ir kaila, protams. Tad masiera sāka izmantot savu ķermeni, galvenokārt krūtis, lai masētu manu muguru. Pēc pāris minūtēm viņa lika man apgriezties uz muguras un sāka masēt priekšpusi, līdz nobeigumā ķērās klāt arī mazajam draudziņam. (HUEHUEHUE). Masiere uzsēdās man virsū un glāstija manu kara ieroci. Sev par nožēlu jāsaka, ka beidzu diezgan ātri un līdz ar to masāža bija galā, jo orgasms bija sasniegts. Masiere pameta istabiņu un teica, ka varu iet dušā un pēctam sagaidīt savu draugu S. Aizgāju uz dušu, nomazgājos, aizgāju atpakaļ uz istabiņu, saģērbos un gaidīju S. Pēc kādām 10 minūtēm dzirdēju, ka no S istabiņas puses ir dzirdama rosība un sapratu, ka piedzīvojums ir beidzies. Sev par izbrīnu atskārtu, ka S ir dabūjis krūzi siltas tējas, bet man to nepiedāvaja (rasisti blje). Izrādās vaidzēja pajautāt pašam. Nu neko darīt, varbūt citreiz.

 

Izejot no mājas S man pavēstija, ka nebija spējis koncentrēties un beigt, jo alkohola reibums un masieres nepievilcīgā āriene darīja savu. Tam sekoja vārdi „Braucam uz EIFORIJU”. (Masāžas salons eiforija.Jā tas, kas blakus bērnudārzam) Nodomāju wtf, tā jau tas pasākums ir dārgs un tu esi gatavs maksāt vēl? Nu ok, ja braucam tad braucam, līdz sapratām ka Lāčplēša iela ir tepat netālu un S vaidzēja izņemt naudu no bankomāta, tapēc ceļu līdz eiforijai mērojām kājām un pa ceļam aktīvi pārspriedām tikko notikušo.

 

Eiforija. Nonākam galamērķī. Sākums visai drausmīgs – paverot mājas durvis nāsīs iesitās visai nepatīkama urīna/līķu/božu smaka. Nu nekas, deguns aizspiests un durvis uz masāžas salonu ir pirmajā stāvā. Durvis atver jauna paskata brunete, kas laipni aicina iekšā. Diezgan dīvaini, cik komuikabla viņa bija un pie sevis nodomāju, ka ar šādu meiteni citos apstākļos notiekti būtu vērts iepazīties. Meitene uzreiz piedāvāja tēju/kafiju, es paņēmu augļu tēju, S melno. Apsēdāmies uz dīvāna un mums lika nedaudz uzgaidīt. Pavērās sānu durvis un pa tām ienāca 4 meitenes. Administratore nosauca katras meitenes vārdu un mums nu bija jāizvēlās kura ir kura. Es izvēlējos meiteni C un S izvēlējās meiteni A. Tad S samakāja par šo pasākumu 100 Eiro un mums nu bija jādodās katram uz savām istabām. Pēc mirkļa istabiņā ienāca meitene C un iedeva dvieli, teikdama, ka tagad jāieejot dušā un tad jānāk atpakaļ uz istabiņu. Šoreiz gan pati masiere dušā nepalīdzēja ( sad_mini.gif ). Atnācis no dušas apsēdos uz gultas malas un gaidīju masieri. Pēc paris minūtēm viņa atnāca, aizdedz sveces un laipni piedāvāja man glāzi vēsa ūdens, kam arī piekritu. Padzēros ūdeni un gūlos uz vēdera. Salīdzinājumā ar iepriekšējo  masieri šī bija daudz runātīgāka, prasīja, vai man ir labi, ko daru un tā.  Pēc tam sekoja jautājums, vai man pašam arī patīk sniegt masāžu ne tikai saņemt, uz ko atbildēju, ka jā. Līdzīgi kā iepriekšējā meitene arī ši zināja ko dara, un ļoti prasmīgi apstrādāja manu muguras augsdaļu. Pēctam sekoja visai interesants piedāvājums no masieres puses, vai es nevēlos pamasēt viņu. Sākumā nodomāju, velns es  te atnāku, lai relaksētos un man tagad būs jāstrāda, bet tomēr piekritu, jo YOLO. Masiere novilka krūšturi un apgūlās uz vēdara. Uzsēdos viņai virsū un sāku masēt muguru, cik nu labi es to piepratu. Nedauz nofeiloju ar baby eļļu un uzlēju to par daudz virsū, bet nav liela bēda. Tālās turpināju masāt viņas dibenu, līdz sapratu, ka biksītes traucē tāpec palūdzu tās novilkt. Sev par izbrīnu viņa piekrita un tā nu es masēju pilnīgi kailu masieri, kura uzteica manu prasmi un centību (varbūt vajadzēja mācīties par masieri? biggrin_mini2.gif ). Beidzot masēt kājas jutos noguris un masiere to pamanīja tāpēc ātri atkal apmainījāmies ar pozīcijām un masiere turpināja masēt manu muguru, pēctam dibenu un kājas. Jā jūs pareizi sapratāt, šajā salonā kaila masiere neslidinās pa jūsu mugurām, bet piedāvā masēt sevi.

Pēc pāris minūtēm man lika apgriezties uz muguras un masiere deva komandu „tagad koncentrējies” un sāka masturbēt manu zobenu. Šoreiz, par laimi nebeidzu tik ātri un paspēju izbaudīt masieres tiešām prasmīgš roku darbības. Bija jūtams, ka viņa zin, ko dara. Beidzu un masiere pateicās man par masāžu, ko sniedzu viņai, savukārt es par masāžu, ko saņēmu no viņas. Noslaucījies ar salvetēm devos uz dušu un kārtējo reizi nomazgājos. Saģērbos un  gāju sagaidīt S. Vēlāk viņs man pateica, ka viņa masiere gan neesot piedāvājusi sevi masēt un ar rokām neko aizskart arī nēesot varējis. Heh, laikam man paveicās.

 

Tādi tie pīrāgi, kas notiek Rīgas masāžas salonus. Komentāri, jautājumi protams zem raksta, ceru, ka patika.

 

p.s. vēlreiz atgādinu, ka visi šie notikumi ir patiesi un norisinājas 26.-27. feb. naktī.

 

Vai es par šādu pasākumu maksātu? Nē, vismaz ne kamēr man ir 20-tie gadi, un nēesmu stresa nomocīts biznesa cilvēks.

Vai tas ir šīs naudas vērts? Nē, bet, ja nauda ir daudz tad tērē, kā gribi.

Vai es šo atkārtošu. Iespējams.

 

Esmu gatavs atbildēt uz visiem Jūsu jautājumiem. smile_mini.gif

 

Laboja Ducky, labots 3x