Bija 1. janvāra diena. Ārā bija auksti, ziemas mēnesis tomēr. Dažviet pilsētā bija sanestas milzīgas kupenas, bet citviet bija redzami zāles stiebriņi. Tāda bija tā Maskačkas ziema. Neparedzama. Pēkšņi lielā ātrumā pa galveno pilsētas ielu - Mādolfa ielu - aiznesās šerifu mašīna, sirēnām skanot un gaismām zibot. "Kā filmās," nodomāja pilsētas iedzīvotāji. Pēc kāda laika tie sāka pulcēties pie Kultūras nama, kur parasti notika iknedēļas darba sēdes. Tomēr šoreiz nerunāja pilsētas mērs Ridiculus. Šoreiz viņa pat nebija uz skatuves.

"Dārgie iedzīvotāji," runu iesāka vecākais šerifs. "Ir notikusi šausmīgas lietas. Mūsu mērs ir miris. Un šoreiz nāve nebija dabīga. Tas, mūsuprāt, ir mafijas roku darbs." Iedzīvotāju pūlī sākās sarunāšanās. Katrs izteica savu sašutumu par šo notikumu, dažs sāka raudāt, cits ar bālu seju stāvēja pūļa malā un neko neteica, turpretī jaunākie pilsētas iedzīvotāji tikai nosmīnēja, piebilstot: "Musu meris tapat nebija labakais meris pasaule."

"Neuztraucieties, dārgie draugi! Mēs atradīsim vainīgos un ietupināsim tos aiz restēm," teica jaunākais šerifs. "Tomēr jums visiem ir jābūt ļoti modriem un piesardzīgiem un, ja rodas kaut mazākās aizdomas par kādu iedzīvotāju, jādod ziņa mums šerifiem. Nedarbojieties uz savu roku, mēs par visu parūpēsimies."

Pēc šī ziņojuma pūlis izklīda. Tomēr dzīve pilsētā vairs nebija tik mierīga kā kādreiz. Visi dzīvoja bailēs un aizdomās. Ja nu kāds no viņu tuviniekiem, īstenībā, ir mafijas biedrs.. To viņi nevēlējās piedzīvot, tomēr vēlme noķert sliktos puišus bija katram pilsētas iedzīvotājam.

Kad mafija uzzināja par šerifu draudiem, tie saprata, ka tie nespēs ilgi palikt aizsegā, tiem ir jāturpina iesāktais un jānogalina ikviens pilsētas iedzīvotājs, līdz šajā pilsētā paliks tikai mafija. Mafija vēlējās tikai vienu - sagrābt pilsētu savās rokās un izveidot Maskačkas Impēriju, ar kuras palīdzību tie varētu domāt par tālāko varas izpausmes ceļu. Tā arī sākās cīņa starp mafiju un miermīlīgajiem iedzīvotājiem. Kurš šoreiz uzvarēs? To mēs redzēsim pēc dažām dienām.

Vēstules ar savu balsojumu ir jānosūta līdz rītdienas 20:00.

 

Lomu sadalījums pie 25 spēlētājiem:

Pilsētas iedzīvotājs (9)
Pilsētas mīlnieks (2)
Pilsētas maniaks (1)
Pilsētas ārsts (1)
Pilsētas šerifs (1)
Pilsētas šerifa palīgs (1)
Pilsētas advokāts (1)
Mazā meitenīte (1)
Mafijas līderis (1)
Mafijas līdera palīgs (1)
Mafijas advokāts (1)
Mafijas biedrs (5)

Spēles dalībnieki: Montana, Kurbads, Shevijs, Wanted, Rudito.Ftw, packard, Purva Bridējs, Vysainīks, Styrnucis, The SJ, Changz, RolX, calm, lakrica, Edgars, Lemonlime, Ulmanis, Ramzes, Earthquake, Husiks, stassy, latvian1111, Lassy, Shattred, Fidoo.

Noteikumi: https://exs.lv/read/aksts-janvara-mafija
J
ums vismaz reizi jāieraksta komentārs šajā rakstā, pierādot, ka piedalāties dienas diskusijās!

Laboja Ridiculus, labots 2x