Pēc lielās sapulces šerifi uzreiz ķērās pie darba. Tie savāca pirmo aizdomās turamo uz savu iecirkni un ilgi nopratināja. Kad tas tika veikts, šerifi pilsētas iedzīvotāju palaida brīvībā. Pēc darba abi šerifi devās uz dažādām pilsētas pusēm, jo katrs dzīvoja citā pilsētas galā. Pie tam šovakar Husikam bija sarunāts randiņš ar savu mīļoto dāmu, tāpēc viņš devās uz Ziemeļu pusi, bet vecākais šerifs - uz Maskačkas Dienvidu rajonu.

Husiks bija izdomājis savu draudzeni aizvest vakariņās uz vietējo kafejnīcu. Tikšanās vieta saldajam pārītim arī bija visai likumsakarīga - Ziemeļu rajona centrālā strūklaka, kur jaunie cilvēki parasti sagaidīja viens otru pirms tikšanās reizēm. Husiks nebija novilcis savu pelēko uzvalku pēc darba, tāpēc izskatījās nu dikti solīdi. Pēc kāda laika Lielais Maskačkas pulkstenis sita devīto stundu. Visiem zināms, ka meitenes kavē. Vienmēr un visur. Tomēr tagad tā bija jau vesela stunda. Tad pēkšņi aiz stūra parādījās ēna. Tā kā apkārt bija bieza migla un jau tumšs viņš nevarēja saprast, vai pretīmnākošais tēls ir viņa iemīļotā meitene, vai tomēr nav. Bet apkārt neviena cita nebija, un meitenei jau bija jābūt pie strūklakas pirms veselas stundas, tāpēc Husiks nodomāja, ka tumšais tēls arī būs viņa meitene.

Husiks paņēma uz soliņa nolikto rozīti, ko pirms tam nopirka tuvākajā ziedu veikalā un nāca klāt pretimnācējam. Tomēr, pienākot pavisam tuvu, viņš saprata, ka tā nav viņa meitene. Tumšā tēla miesasbūve bija milzīga, kas vien liecināja par to, ka tā nebija viņa, ja vien meitene pa dienu neuzbarojās par kādiem simts kg. Saprotot, ka ir sajaucis cilvēkus, viņš gribēja griezties apkārt un doties prom, tomēr tad tas tika sagrābts aiz pleca un apstādināts. Tumšais tēls izvilka no kabatas nazi un raidīja trīs precīzus dūrienus tieši sirds apvidū, pēc kā Husiks saļima turpat uz zemes, bet tumšais tēls pazuda miglā.

Kad tomēr ieradās Husika draudzene, viņa vispirms nodomāja, ka mīļotais nebūs viņu sagaidījis un devies prom uz mājām, tomēr tad viņa pamanīja uz zemes guļošu cilvēku. Viņa pienāca klāt guļošajam cilvēkam un atpazina, ka tas bija Husiks. Viņa sāka raudāt un kliegt, un saukt kādu pēc palīdzības, bet neviens nenāca.. Līdz nepieskrēja klāt Styrnucis. Viņš ieteica izsaukt ātro palīdzību, jo pats nebija ārsts, vien prasts mūziķis, kas piektdienu vakaros spēlēja tajā pat kafejnīcā, uz kurieni vēlējās doties šis pāris.

Kad ieradās ātrā palīdzība, Styrnucis devās mājās. Diemžēl viņš tik satraucies, ka nolēma izpīpēt vienu cigareti. Tā jau viņš nav nekāds smēķētājs, diemžēl šoreiz nervi bija diezgan pabojāti, tāpēc viņš izdarīja izņēmumu. Pēc kāda laika kāds vīrs, stāvēdams aiz mājas stūra, uzsvilpa vīrietim, jautājot, vai Styrnucim ir uguns. Mūziķis, baigi izbrīnīts par šīi vakara likumsakarību, devās klāt vīrietim, velkot ārā savas šķiltavas, uz kurām bija attēlota rudzu vārpa, un pozitīvi mājot ar galvu, sakot: "Ir gan!" Tomēr, līdz ko mūziķis bija blakus slepenajam vīrietim, Styrnucis saņēma tik spēcīgu sitienu pa seju, ka uzreiz izslēdzās.

Pēc kāda laika Styrnucis pamostas jau pavisam citā vietā, kails un saslēgts važās. Mistiskā vieta izskatījās pēc pagraba. "Skat, skat, kas pamodies," vīrietis smaidīdams teica važās ieslēgtajam vīrietim, kurš bezspēcīgs gulēja uz galda. "Vai esi kādreiz izjutis īstu vīriešu mīlestību?" vīrietis jautāja, pēc kā uzreiz veica 10 minūšu ilgu dzimumaktu ar nabaga mūziķi. "Tagad es tev sagādāšu pārsteigumu," teica vīrietis, izvelkot no aizgaldes lielas, sarkanas spīles. Tas piegāja pie Styrnuča un nogrieza tā mantību. Styrnucis drīz pēc tam nomira no neciešamām sāpēm un lielās asiņošanas. Vīrietis, kurš izrādās bija pilsētas maniaks, ielika upura dzimumlocekli upurim mutē, bet tā pautus ielika kabatā. Pēc tam viņš upuri izvilka ārā no pagraba un iemeta to konteinerī, bet upura pautus pienagloja pie ziņojuma dēļa Maskačkas centrā. Pēc tā maniaks pazuda nakts melnumā.

2. janvāra rīts izvērtās asiņaini. Bija miruši divi pilsētas iedzīvotāji, no kuriem viens strādāja pilsētas labā. Miermīlīgie pilsētas iedzīvotāji bija neizpratnē un katrs sāka vainot kādu citu cilvēku. Viņi nespēja rast vienošanos savā starpā par kādu vainīgo. Iespējams tāpēc, ka pats šerifs no skumjām sēdēja savā birojā un dzēra vīnu. Viņš nespēja aiziet līdz kultūras centram un savākt Maskačkas iedzīvotāju garu. Viņš nespēja tos nomierināt. Šis rīts bija pārāk smags.

Vēstules ar savu balsojumu ir jānosūta līdz rītdienas 21:00.

 

Bojā gājušie:

Husiks - pilsētas šerifa palīgs;
Styrnucis - pilsētas iedzīvotājs, mūziķis.

Palikušās lomas:

Pilsētas iedzīvotājs (8)
Pilsētas mīlnieks (2)
Pilsētas maniaks (1)
Pilsētas ārsts (1)
Pilsētas šerifs (1)
Pilsētas advokāts (1)
Mazā meitenīte (1)
Mafijas līderis (1)
Mafijas līdera palīgs (1)
Mafijas advokāts (1)
Mafijas biedrs (5)

Spēles dalībnieki: Montana, Kurbads, Shevijs, Wanted, Rudito.Ftw, packard, Purva Bridējs, Vysainīks, The SJ, Changz, RolX, calm, lakrica, Edgars, Lemonlime, Ulmanis, Ramzes, Earthquake, stassy, latvian1111, Lassy, Shattred, Fidoo.

Noteikumi: https://exs.lv/read/aksts-janvara-mafija
J
ums vismaz reizi jāieraksta komentārs šajā rakstā, pierādot, ka piedalāties dienas diskusijās!

Laboja Ridiculus, labots 1x