Bija vēls, auksts vakars, ielas bija neierasti tukšas. Tas laikam tāpēc, ka iepriekšējā naktī nomira slavenais mūziķis Styrnucis. "Jocīgi, ka tik tukšas ielas," nodomāja Ulmanis, pēc kā turpināja iet pa trotuāru savā ierastajā vakara pastaigā. Pēc kāda laika viņš nonāca pie Ziemeļu rajona strūklakas. Tur viņš sagaidīja vēl dažus iedzīvotājus, līdz iesāka savu runu.

"Klau, vīri, mēs tā vairs nevaram turpināt. Esmu apkopojis tiesā iesniegtos dokumentus un izsecinājis, ka vainīgais atrodas Burkānu ielā 513. Tur dzīvo packard. Manuprāt, viņš ir vainīgs pie mūsu mēra Ridiculus un mīļotā drauga Styrnuča nāves. Es ierosinu nodedzināt viņa dzīvojamo māju, kamēr pats saimnieks arī ir tajā."

"Aiziet, jā!" iekliedzās Vysainīks. Pārējie piebalsoja, pēc kā arī viņi devās uz Burkānu ielu 513, paejot garām zeķu veikalam, muzejam, kurā vēl nesen ieveda jaunu mamutu eksponātu, kā arī pilsētas centrālajam laukumam, kas atradās blakus Kultūras namam.

"Dedziniet," teica pilsētas advokāts, un pārējie paklausīja. Daži aplēja māju ar degvielu, bet daži gatavoja uguni. Kad viss bija gatavs, tad noskanēja roku sasitiens un māja aizdegās. Tā dega viskrāšņākajās krāsās - purpursarkanajā, karameļu oranžajā un Saules dzeltenīgajā krāsā. Pēc kāda laika atskanēja kliedzieni no mājas iekšienes, bet ārā neviens neskrēja. Nebija jau iespējas, jo visi logi un durvis bija aizbultētas. Tomēr kliedzieni bija visai dīvaini, tie vairāk līdzinājās mazas meitenītes raudāšanai. Tie arī nebija ilgi, drīz vien tie apklusa pilnībā.

Pēkšņi Ulmanis apjauta, ko bija izdarījis, viņš mazo meitenīti packard bija sajaucis ar kādu no mafijas biedriem. "Mums viņa ir jāizglābj!" kliedza Ulmanis. Viņam paklausot, mājā ieskrēja pilsētas elektriķis Stassy. Viņš gan nebija pieredzējis cilvēks glābšanas darbos, bet spēcīgs un drosmīgs vīrs. Tomēr šoreiz viņam tas nepalīdzēja, jo karstā uguns bija radījusi plaisu pagraba gāzes caurulēs, kā rezultātā radās pamatīgs sprādziens un māja līdz ar visiem pamatiem sabruka. Ar šo Ulmaņa kļūdu tika nogalināts nevainīgs pilsētas iedzīvotājs, bet vēl viens pats sev darīja galu. Jāatzīst, ka ne viņš vienīgais uzskatīja, ka packard ir mafijas biedrs.

Pēc tam, kad ugunsgrēks bija nodzēsts, bija jau 5:00 no rīta. Ulmanis nolēma doties mājās, jo tagad viņš vairs nevarēja rādīties citiem iedzīvotājiem acīs. Viņš bija viņus nodevis, aprēķinājis lielu kļūdu... Šādi ejot un nedaudz aizdomājoties, Ulmanis nogāja kādas 20 minūtes. Piepeši viņa domas iztraucēja kāds svešinieks - auduma mētelī tērpies kungs, apmēram 1.90m garš.

"Labvakar," teica svešinieks. "Atvainojos, ka traucēju, bet vai jūs varat man nedaudz palīdzēt? Manam auto laikam iesala kaut kas, nevaru pielaist."
"Jā, protams," aši atteica Ulmanis. Viņi devās uz šķērsielas pusi, kur pēc tam Ulmanis arī ieraudzīja svešinieka auto - melnas krāsas Mercedes automašīna, 2004. gada auto. Ulmanis pienāca pie auto no aizmugures. "Iestumt vajadzēs, jā?" viņš jautāja.
"Jā, bet no sākuma, paskatieties, lūdzu, bagāžas nodalījumā. Varbūt tur ir kaut kas ar ko varētu nedaudz pasildīt motoru."

Ulmanis, atverot bagāžas nodalījumu, pamanīja kaut ko jocīgu. Bagāžnieks bija noklāts ar melnu audumu tā, it kā būtu svešinieks būtu gatavs vest kādu līķi. Šādi pētot bagāžas nodalījumu, Ulmanis pat nepamanīja, ka aiz viņa muguras jau bija piegājis svešinieks ar ieroci rokās. Tas bija 1991 Colt, kuram bija pievienots klusinātājs. Svešinieks, ilgi negaidot, iešāva Ulmanim mugurā, pēc kā advokāts saļima atvērtajā bagāžniekā. Svešinieks to pilnībā iestūķēja mašīnā, mazliet piekārtojot audumu, jo nevēlējās, lai tiktu sasmērēts bagāžnieks. Pēc tam svešinieks iesēdās mašīnā un aizveda līķi līdz kultūras namam, kur to arī izmeta.

Ap rīta pusi svešinieks brauca garām Sviesta ielai, uz kuras atradās Maskačkas inženieru fakultāte, kurā vēl joprojām aktīvi darbojās pilsētas inženieris Ramzes. Jāatzīst - ne uz ilgu laiku. Viņš centās radīt reaktīvo mugursomu (jetpack). Viņš bija izskatījis visas Dekstera multenītes sērijas un redzējis visus troļļu fizikas komiksus, tāpēc uzskatīja, ka bija gatavs izgudrot šo burvīgo rīku, tomēr viņš maldījās. Savienojot nepareizos vadus, mugursoma uzsprāga, izlidinot Ramzes ārā pa otrā stāva logu. Viņam vienmēr ir teikuši, ka darba galds stāv pārāk tuvu logam, bet viņš apgalvoja, ka viņam parasti laboratorijā ir karsti. Principā, Ramzes varētu izdzīvot, izkrītot pa otrā stāva logu, tomēr viņš uztriecās virsū biezajam žogam, kura malas bija asas kā naža asmens. Tas arī bija viņa paša izgudrojums. Tā nu sanāca, ka Ramzes pats sev padarīja galu.

Pa to laiku mafijnieks bija piebraucis pie sava kolēģa calm, pastāstot par izdarīto darbiņu ar advokātu. Calm viņu paslavēja un teica, lai tagad dodas atpūsties, jo jau ir agrs, bet naktī ir jāslepkavo nākamais upuris. Pēc atvadīšanās calm pacēla rīta avīzi, kuras parasti izvadā pastnieks un nomet turpat uz lieveņa. Viņš ieraudzīja interesantu ziņu pirmajā lappusē:

APZAGTA VIETĒJĀ POLIKLĪNIKA. Vakar vakarā nezināma persona ielauzusies Maskačkas poliklīnikā un nozagusi dažāda veida skalpeļus, adatas, medikamentus, ieskaitot narkozi. Zaglis rīkojies ļoti ātri, tāpēc viņu nespēja notvert.

Calm tas neuztrauca, viņš drīzāk gaidīja kaut kādas ziņas par šodienas upuri - advokātu, bet pagaidām neko neredzēja. Pēc kāda laika calm saģērbās kā parastais pilsētas iedzīvotājs un devās uz centru. Pa ceļam ieskrēja pārtikas veikalā un nopirka cīsiņu mīklā. Jāatzīst, ka pēc tā notiesāšanas viņš nejutās labi, tāpēc viņš sāka meklēt tualeti.

Pēc kāda laika viņš atrada publisko tualeti Maskačkas centrā, samaksāja 20 centus un devās atslābināties. Tualetē ieraudzīja 2 pisuārus un 3 kabīnes. "Hmm, varētu arī nolikt nēģeri pie vietas," nodomāja mafijnieks un devās uz kabīnīti Nr.2. Calm, neko nenojausdams, mierīgi sēdēja uz poda, paralēli spēlējoties ar savu mazo draudziņu. "Ēēē, kāds tu sprigans šodien! Nevēlies nokļūt slapjumiņā?" izsaucās Calm. Bet tad pēkšņi atspērās viņa kabīnes durvis, to priekšā stāvēja maniaks. Tas pienāca klāt pie calm un iedūra tam kaklā anestēziju. Viņš pamanīja, ka Calm bija saļimis uz poda tā, ka gandrīz ar muti aizsniedza savu dzimumlocekli. Maniaks nolēma viņam palīdzēt, tāpēc sāka spiest viņa galvu tuvāk viņa penim. Lielā spiediena rezultātā kaut kas nokrakšķēja vēderā. Maniaks saprata, ka tāda skaņa rodas tad, kad salūzt ribas.

Pēc 5 minūtēm, kad maniaks veiksmīgi iebāza calm peni viņa paša mutē, viņš sāka fotografēt. Calm izrādās guva orgasmu no šī notikuma, tomēr ribu lūzuma un iekšējās asiņošanas dēļ viņš drīz pēc tam nomira. Visbeidzot, maniaks apčurāja upuri, jo tas arī bija galvenais iemesls, kāpēc viņš nāca uz tualeti. Pēc tam viņš mierīgi devās ārā no publiskās tualetes, nemaz nenojaušot, ka tikko nogalinājis mafijas biedru.

Vēstules ar savu balsojumu ir jānosūta līdz rītdienas 21:00.

 

Bojā gājušie:

Husiks  pilsētas šerifa palīgs;
Styrnucis  pilsētas iedzīvotājs, mūziķis;
packard  mazā meitenīte;
Stassy pilsētas iedzīvotājs, elektriķis;
Ulmanis  pilsētas advokāts;
Ramzes  pilsētas iedzīvotājs, inženieris;
calm  mafijas biedrs;

Palikušās lomas:

Pilsētas iedzīvotājs (6)
Pilsētas mīlnieks (2)
Pilsētas maniaks (1)
Pilsētas ārsts (1)
Pilsētas šerifs (1)
Mafijas līderis (1)
Mafijas līdera palīgs (1)
Mafijas advokāts (1)
Mafijas biedrs (4)

Spēles dalībnieki: Montana, Kurbads, Shevijs, Wanted, Rudito.Ftw, Purva Bridējs, Vysainīks, The SJ, Changz, RolX, lakrica, Edgars, Lemonlime, Earthquake, latvian1111, Lassy, Shattred, Fidoo.

Noteikumi: https://exs.lv/read/aksts-janvara-mafija
J
ums vismaz reizi jāieraksta komentārs šajā rakstā, pierādot, ka piedalāties dienas diskusijās!

Laboja , labots 2x