!!! Lūgums VISIEM braucējiem, arī tiem, kuri vēl domā, pieteikties pa p.m., lai varam sastādīt sarakstu un sestdien neviens netiktu aizmirsts !!!

 

  Exs pasākumā ar Streli norunājām, ka vajadzētu uzrīkot tādu kā aktīvās atpūtas pasākumu jeb kā agrāk tas jau ir noticis - velotūri kopā ar citiem exiešiem. Šoreiz gribētos to visu plānotāk un lielākā kompānijā, tāpēc aicināts piedalīties ir ikviens interesents, kuram nav bail no diviem riteņiem un labas kompānijas. 

 

 

 


   Plānots ir ar Velosipēdiem kopīgi braukt no Rīgas (tikšanās pie Nacionālā Teātra) uz Jūrmalu, konkrētāk Mellužiem (28km vienā virzienā), kur varētu veikt sportiskas ievirzes aktivitātes - futbols, frisbijs vai jebkas cits, ko sirds kāro. Šobrīd ir piedāvājums no Latvija18 tur pat Mellužos sagādāt arī grilu, lai pēc tam iestiprinātos ar ceptām desiņām un citiem labumiem, ko paši sagādāsim. Pēc tam - kopīga braukšana atpakaļ līdz Rīgai. Kopējais ceļa garums, neskaitot nokļūšanu līdz tikšanās vietai, būtu 60km, kas ne pavisam nav daudz. Noliktais datums pasākumam ir 25. augusts - sestdiena.

Īsumā: 

Kas? - Velobrauciens 

Kur? - Rīga - Melluži - Rīga

Cik garš? - 60 km 

Kad? - 25. augusts (Sestdiena)

Cikos? - 12:00

Tikšanās Vieta - Nacionālais Teātris (Pie Vanšu tilta) 

Kāpēc? -  Iespēja atpūsties labā kompānijā.  

Braucējiem lūgums apmainīties ar mani ar kontaktinformāciju, lai, ja kāds nejauši nokavē minūti, nepaliek Rīgā pilnīgā neziņā, kur pārējie. 


 

Lūgums visus, kuri plāno piedalīties ierakstīt to komentāros, lai būtu zināms aptuvenais cilvēku skaits. Pāris Kuplastes jau apstirpinājušas savu dalību, gaidam plašāku atbalstu. 

Ja rodas kādas neskaidrības, ieteikumi vai pretenzijas - rakstiet komentāros vai man PM, visu noskaidrosim. wink_mini.gif

 

Šai naktij tas pagaidām viss, tagad jāatiet pēc semināra... smile_mini.gif

Laboja Rocky__Lv, labots 14x