Režisors: Jeff Wadlow

Lomās: Aaron Taylor-JohnsonChloë Grace Moretz,Christopher Mintz-Plasse 

 

Īss apraksts:

   Vidusskolnieks Kickass atkal ir atpakaļ. Viņš ir uzģērbis savu kostīmu un pievienojies parastu cilvēku grupai, kuri cenšas noķert noziedziniekus. Un tāpat kā Kickass, viņi ir ģērbušies komiksu kostīmos. Kamēr viņi ķer nejēdzīgus noziedziniekus, Red Mist gatavo savu lielo, ļauno plānu, ar kuru atriebsies Kickass par to, ko viņš izdarīja viņa tēvam.

 

Manas domas (Satur spoileri!!!):

   Ar ko gan lai sāk.. No šīs filmas es galīgi negaidīju neko tādu, kas paliktu atmiņā. Visas filmas garumā gribējās nolikt filmu malā un vienkārši klausīties, kas tur notiek, jo nekas tāds tiešām iespaidīgs nebīja un visu varēja aptuveni iedomāties prātā.

   Visu filmas garumu gaidīju kaut ko iespaidīgu, bet bija tādas mazas cīņas, kur pirksti lidoja, asinis šķīda, cilvēki smirdēja.. Galīgi nekas tāds, kas paliktu atmiņā. Tad vēl arī tas blakusstāsts Mindijai, ka viņai skolā slikti veicās. Tas man liekas filmā vispār neiederējās, vienkārši nesapratu nodomu tam, ko režisors gribējis pastāstīt ar šo. Ļoti daudz vietas bija paredzamas, tāda sajūta, ka jau kādreiz to filmu biju skatījies..

   (Satur vairāk spoileir, nekā vajadzētu. Ja neesi skatījies filmu, nelasi šo daļu!) Kamēr jau es esmu nobriedis filmu slēgt ārā, saprotu, ka tikai kāda pusstunda līdz beigām. Nu tad arī turpinu skatīties, un te tomēr mani arī pārliecināja, ka filmu bija vērts skatīties. Bija liela forša cīņa, kurā vēl asinis šķīda, līķi lidoja un metāls plīsa, šeit jau varēja mazliet ieintriģētāk skatīties, kas tad tur īsti ir. Viena no eigu cīņām, starp Mother Russia un Hit-Girl, bija tīri interesanta, bet arī diezgan atspēlēta daļa, ka galvenajam varonim tiek izšķaidīti visi kauli no vietām, bet viena šļircīte visu sabīda atpakaļ un vēl iedod Tev datorspēļu cienīgas spējas. Un pēc beigām arī tā noprotu, ka būs trešā daļa. Nu es ceru, ka tā būs interesantāka.

   Kopumā filmu var skatīties, bet nu to galīgi nevajag likt pirmo sarakstā. Filmu var uzlikt, lai fonā skan, jo aptuveni tas, ko iedomājies, arī tur notiek. Gala vērtējums - Noskatīties var, bet nu neteiktu, ka ir ļoti, ļoti steidzami viņu jāskatās. 

 

Mans vērtējums: 

6/10


Pāris bildes:


Treileris:

Laboja mad, labots 1x