Nu jā. Bija ideja kaut ko uzrakstīt, bet visu aizmirsu :/

Gads pagājis ļoti ātri. Pa šo gadu paspēju daudz ko izdarīt, bet ja padomā labi, tad neko daudz tomēr neesmu izdarījis. 2009. gada beigās nolēmu sākt trenēties. Sākumā viss bija tā nenopietni, pa mazam, bet ar laiku jau sāku visu darīt nopietni, ar attieksmi. Pārmaiņas arī ir redzamas.

Mācībās arī gāja labi, izpildīju savu mērķi, pabeigt pusgadu bez 6, tiesa, man visur ir 7, ja neskaita divus astotniekus un divus devītniekus.

 Iepriekš skolā paziņoja, ka 9. klašu skolnieki var iesaistīties kaut kādos Eiropas projektos. Tā kā nebija ko darīt, nolēmu pieteikties un ar draugiem pieteicāmies apmeklēt nodarbības ''Veidoju rotaļlietas no koka''. Nezinājām cik ilgi būs jāstaigā, bet kāds teica, ka līdz pat Decembrim( viss sākās martā). Tā nu pirmos mēnenuš aktīvi tos apmeklējām, bet pēc vasaras jau aizgājām tikai 4-5 reizes. Pēdējā skolas dienā paziņoja, ka izsniegs apliecības/sertifikātus. Tad, kad saņēmu to, biju priecīgs, un bija doma, to pielikt mājās pie sienas vai vēl kaut kur. Klasesbiedrs, kurš sēdēja blakus, pateica man, lai paskatos uz boldā izceltiem burtiem. Es ātri pārskrēju ar acīm un pasmaidīju, jo tur bija teikst kaut kas par karjeras veidošanu. Tad klasē, kad skolotāja ieslīga garās runās, pārlasīju tekstu. ''Darba un sadzīves prasmju pilnveide Rēzeknes jauniešiem ar mācīšanās grūtībām un zemām pamatprasmēm nākotnes karjeras attīstīšanai''. Domāju, ka tas ir tikai man un draugam, jo mēs tās nodarbības reti apmeklējām, bet tad uzzinājām, ka tāds teksts apliecībās ir visiem 15+ cilvēkiem, kas apmeklēja tās nodarbības. Tēvs vispār to saprata savādāk un pēc tā to lapu es iegrūdu dziļi atvilktnē.

Ceru, ka nākošgad izdarīšu visu plānoto, bet galvenais laikam ir eksāmeni, kuru jānoliek uz 8(tas tāds neliels mērķis, bet nesūdzēšos, ja tā arī būs). Pēc 9 klases daudzi ies projām uz ģimnāziju/arodskolu, kur nu kurais, bet pats domāju palikt vidusskolā, laikam vienīgais, kas arī paliks ir viesty, ja neskaita dažas meitenes, tātad jauna klase.

Jums arī novēlu 2011 gadā piepildīt savus sapņus, lai izdodas iecerētais. Esiet stipri!

Laboja Wanted, labots 1x