Salut tout le monde. (franciski)

Francijā dzīvot ir kruti. Tur kur mācos franču valodu ir arī nedaudz par kultūru rakstīts. Piemēram, es uzaicinu meitenes uz savu dzimšanas dienu. (poh vai es viņam patīku vai nē), bet viņām obligāti mani ir jānoskūpsta. Tas ir ne tikai dzimšanas dienās. Kaut vai satiec skolā kaut ko, uzsāc sarunu un buča.

6. jūnijs. Ik pa 3 dienām pažēloju sevi un neskrienu. Arī miksike īpaši daudz laika nepavadu. Izrādijās, ka es 30 minūtēs tur diezgan daudz ko varu paveikt. Izmantoju arī uzdevumi.lv Franču valodu jau kaut cik labi, bet ne sūda nesaprastu ja man ar dialektu kaut ko pateiktu. Arī nemāku īpaši daudz vārdus. Tam vajadzēs vārdnīcu. Nez cik tāda zinību lāde maksā? P.S. Es ar meitenēm sadraudzējos blum_mini.gif Kaut kad jau sarunājām braukt peldēties. GZ me! (Nez kāds šito arī lasa?)

11. jūnijs. Neko daudz nedaru. Pamācos, paskrienu pabraukājos. Šodien izgāju GTA SA bez čītim (uz ps2). Tagad domāju kaut ko jēdzīgu sākt darīt. Bet paaga. Izlasīšu vēl tās divas grāmatas un tad gan.

14. Baigi bieži te rakstu. Labi, ārā sūdīgs laiks. Sākam kaut ko darīt. Izlēmu, ka rakstīšu to savu grāmatu. Laikam rakstīšu vairāk par 1/3. GL for me.

Jums, protams, nav jālasa. Tas man vienkārši stimulam un atmiņai, ka neesmu kaut ko piemirsis.

 Sākam ar svarīgāko.

1. Katru rītu celties un iet skriet, apmēram, 4 km.

2. Katru dienu nobraukt ar riteni 8 km.

3. Dienā vismaz 30 min. pavadīt iekš www.miksike.lv lai neaizmirstas matemātika.

4. Dienā vismaz 30 min. pavadīt iekš http://titan.ja.org/

5. Pamācīties bioloģiju kaut cik. (izdomāju, ka būšu biologs ^^)

6. Iemācīties franciski runāt. (domāju mazu līmeni - uz ielas paprasīt un saprast ko atbild )

7. Iemācīties kickflip.

8. Uzrakstīt vismaz 1/3 no savas grāmatas. (Tagad nedomājiet, ka esmu saspaņojies sīcis. Daudziem te patīk mani raksti, kurus es nepieslīpēju! (slīpēšana - piem. No rīta es pamodos un priecājos, ka dzīvoju vēl vienu dienu. Pēc slīpēšanas- Šajā skaistajā rītā es lēnām pamodos, izstaipījos un ar priecīgu prātu sapratu, ka dzīvošu vēlvienu skaistu dienu!) Un par izdošanu ar visu zinu jo man tante rakstnieci. Varbūt zinat - Anita Anitīna.)

9. Sasniegt 72 wc iekš RS.

10. Atrast pirmo geochachingu.

11. Iemācīties kaut cik photoshop.

Pēc mēneša uzrakstīšu, kas izdarīts!

P.S. Gribētu redzēt jūsu goalus!

P.S.S Vēl 3 dienas līdz būšu šeit pavadījis 1337 dienas!! DAMN!!! Too late!

Laboja PainFoinmr, labots 8x