Iesākot šo rakstu, man vispār nebija ne jausmas, par ko tieši es rakstīšu, bet es zināju, ka man kaut kas ir jāuzraksta. Atkal atgādinu tiem, kam neinteresē mani raksti - droši jau tagad varat slēgt šo tabu / browser'a window'u ciet, lai lieki nepalielinātos spams.

Pirmkārt, jau neierasts laiks priekš šāda veida blograkstiem, bet es tur neko nevaru padarīt. Pēc skolas atnācis, mājās neko nevēlos darīt - tikai atpūsties, ārā arī laiks nav no jaukajiem, atšķirībā no vakardienas, kad spīdēja smuka saulīte. Pēdējā laikā, garlaicības vajāts, sēžu pie datora un bezjūtīgi blenžu monitorā. Ne ir ko darīt, ne arī vēlos kaut ko iesākt.. Hmm.. Sen jau nav tā bijis, kad pie PC patiešām nav ko darīt. Lai gan pilnībā es to vēl neslēdzu ārā. (Karma waste, you know!) Arī tagad, ne spēlēju kādas spēles, ne čatoju, bet rakstu šo blogu, jo ir samērā garlaicīgi..

Šodien piektdiena - it kā jāiet tusēt, bet klase tā arī nav nolēmusi, kur šodien doties, ja vispār kaut kur ies. Man tas ir tikai uz labu, jo tas liecinās, ka nākampiektdien nu tiešām salasīsimies un atpūtīsimies. Šodien es arī nevarētu nekur iet, jo esmu slimiņš. Sestdien un svētdien bija nenormāls klepus, kā arī deguns "tecēja". Domāju jau pirmdien arī neiet uz skolu - lai līdz galam izveseļotos un biedēja daži KD skolā. Bet tad vakarā uzrakstīja klasesbiedrs, jautājot par kora mēģinājumu. Tad es atcerējos, ka pusi no stundām vienalga sanāks "nobastot" koncerta mēģinājumu dēļ, tāpēc nolēmu doties uz skolu vismaz pirmo stundu dēļ.

Runājot par koncertu - pilsētā bija manas skolas koncerts, kuru rādījām arī skolā 2010. gada beigās. Mazliet pārveidojot stāstu, sanāca jauka pasaka par 12 mēnešiem. Pašam prieks, ka viss ir izdevies puslīdz, un pašlaik varam atpūsties. Vakar laikam varēja uzskatīt, ka beidzot klepus ir arī mazinājies un iesnas gandrīz pazudušas, bet tomēr pilnībā vesels es laikam varētu būt 1dien (ja turpinās uzlaboties tādā tempā). Šodien arī aiziešu uz treniņu, paskraidīšu un mēģināšu "izsvīst" tās slimības (sakot, ka palīdz).

Šīs dienas mācība "Sargiet savu veselību, tautieši!".

Skolā arī uzrakstīju dažus KD, kuros esmu sekmīgs, lai gan iešu labot, gan Bioloģiju (5), gan Ķīmiju (5). Angļu valodā dabūju 8, vārdu sakot, viss skolā iet pa vecam, ja neskaita, ka šonedēļ skolā bija pieklājības nedēļa, kurā gan Ms. Pieklājīgā, gan Mr. Pieklājīgais ir no manas klases (mana klase rullē!). wink_mini.gif

Vēl gribēu pieminēt Mārtiņu Freimani, kuram liktenis ir laikam līdzīgs kā Maiklam Džeksonam. Ne jau slimības vai kāda cita iemesla pēc, bet gan tāpēc, ka viņu daiļdari, lielākoties, sāka klausīties pēc viņu nāves (es spriežu pēc sevis). Nesen pats paklausījos grupu Tumsa, kas arī skanēja tā tīri neko. Tā nu, lūk, arī es būšu izteicies par Freimani, kā arī ielikšu raksta beigās kādu no viņa dziesmām. (Lai viņam vieglas smiltis!)

P.S. Viestur, Silvestr, nevēlaties šodien 18:00 uzspēlēt florbolu? Īsti nezinu, vai tas būs iespējams, bet ir 50% iespējamība. wink_mini.gif

P.P.S. Ļoti ceru ar šo rakstu dabūt 100'000. "Ugunsputna pierakstu" skatījumu. wink_mini.gif

Laboja Ridiculus, labots 3x