Vēlējos apsveikt visus 9-klasniekus, bet vēl jo vairāk 12-klasniekus ar pēdējā zvana svētkiem. Tagad viņiem palika tikai nokārtot eksāmenus, nosvinēt izlaidumu un doties pa jaunu dzīves taku. Devītajiem, tas varbūt nav tik aktuāli, bet divpadsmitajiem gan.

Pašam žēl, ka manas skolas divpadsmitās klases dodas prom. Viņas bija veselas trīs, kas laikam vēl vismaz 12 gadus netiks pārspēts (daudzuma ziņā). 78 (laikam) cilvēki kopā šogad beidz 12. klasi. Skumji, jo tie bija kolosāli, atraktīvi un draudzīgi cilvēki. Lai arī es nebiju viens no tiem komunikablajiem un aktīvajiem cilvēkiem, man tomēr žēl, ka skola būs palikusi patiešām tukša bez viņiem. Vēl palika tikai mana un paralēlklase un divas 10. klases, jo no devītajām klasēm, es protams atvainojos, bet piebiedrosies vidusskolai lielākoties urāli un šmaras, reti foršie cilvēki. Tā nu tas ir.. Bet gan jau viss būs labi, ne jau pavisam tie cilvēki iet prom. Dažādos pasākumos un ballēs ar viņiem tiksimies, tā ka nav nemaz tik bezcerīga situācija.

Ar šo es vēlējos pateikt, ka absolventiem vēl viss priekšā, tāpēc nenokariet degunus. Ja nu kādam vēl nav idejas, ko tagad darīt, uz kurieni doties, šis ir pēdējais laiks, lai to izdomātu. Novēlu jums patīkamu šos svētkus un veiksmi eksāmenos. Pašam šogad Ekonomika jākārto.

Laboja Ridiculus, labots 1x