Čau, čau, čau! Vasarā, kad ūdens biija silts un visi plunčājās ezeros, upēs un jūrās, pēkšņi uzliesmoja Photoshop bums. Es peldēju straumei līdz' un arī novilku šo programmu. Nekad nebiju ar to rīkojies, bet ļoti vēlējos kādreiz kaut ko uzzīmēt vai uztaisīt. Tad nu bija pienācis laiks. Pa vasaru kaut ko tur mēģināju, mācījos pēc Tutorial'iem, tad pats kaut ko meistaroju, mācījos, ko katrs rīks dara. Tagad saprotu, kā ar šo brīnumu rīkoties, lai gan vēl nepārvaldu visas tā funkcijas.

Rakstu izveidoju, lai jūs pavērtētu manus darbus un palabotu kļūdas, ieteiktu kādas svarīgas lietas, kas man turpmāk noderētu. No kritikas nebaidos, jo zinu, ka mani darbi nav ne puslīdz labi priekš viduvējā līmeņa. Varētu teikt, ka drīzāk vēlētos dzirdēt taisnīgus, bet skarbus nevis maldīgus, bet skaistus vārdus par maniem darbiem.

Es arī mēģināšu mazliet pastāstīt, kam noteikts darbs bija domāts un ko es te mēģināju veidot. Darbi ir saridoti hronoloģiskā secībā, lai jūs varētu redzēt manu progresu, vai arī degresu. Nu tad sāksim!

#1 - Darbs tika veidots SOTW konkursam. Konkursa tēma bija "Mūzika". Uzskatu, ka man ir sanācis tīri jauks pirmais darbs.

#2 - Darbs tika veidots kā paraksts (signature) draugam. Te es spēlējos ar brush'iem. Nekas labs, manuprāt, nav sanācis, jo pats darbs izskatās drūms un pelēcīgs.

#3 - Šis darbs tika veidots kā paraksts (signature) manam CS klanam. Vairāk piestrādāju pie renderim, lai sanāktu kaut cik skatāms darbs.

#4 - Manuprāt, ļoti nesmuks darbs, jo darbojos tikai ar teksta efektiem, mācījos, kā var mainīt teksta izskatu, formu un citas štelles, bet par pārējo aizmirsu vai arī vnk nevēlējos piestrādāt.

#5 - Atkal čakarējos ar teksta izskatu, bet šoreiz arī piestrādāju pie rendera un iemācījos uzlikt rāmīti. Fonam arī nav ne vainas. Uzskatu par 2. vislabāko savu veikumu, strādājot ar Photoshop.

#6 - Kad parādījās eXs.lv grupas, izveidoju arī Gladiatus grupu. Bet, lai piesaistītu cilvēkus, nācās izveidot arī logo vai arī signature, īsti nezinu, kas man ir sanācis. Beidzot iemācījos arī mainīt fonam krāsu.

#7 - Tas pats temats, kas iepriekšējam darbam, bet šoreiz izveidoju grupas avataru. Man personīgi patīk un uzskatu, ka ideju izdevās realizēt.

#8 - Izveidoju draugam jaunu avataru @ eXs.lv. Te mēģināju izveidot foršu fonu, kā arī palaboju tekstu.

(Pilnizmēra bilde - te)

#9 - Veidoju CS klana foruma logo jeb "augšiņu". Sākumā bija divi renderi, bet izdomāju vienu renderi aizstāt ar tekstu.

#11 - Šīs nakts darbs, kurš, manuprāt, ir arī labākais mans veikums, strādājot ar Photoshop. Kad jau kaut ko sajēdzu, kā rīkoties ar šo programmu, izdomāju, ka beidzot varētu uztaisīt sev arī parakstu. Ideja, kādam tam vajadzētu izskatīties, jau bija, tāpēc pūles bija tikai to īstenot.

#12 - Palaboju #11 darbu pēc jūsu ieteikumiem. wink_mini.gif

Tādi pagaidām ir mani izveidotie darbi. Ceru, ka jūs ne tikai novērtēsiet, bet arī kritizēsiet un izteiksiet ieteikumus, lai es spētu attīstīties arvien tālāk.

Laboja Ridiculus, labots 4x