Mazliet aprakstīšu savu un manas ģimenes braucienu uz Ventspili. Tiem kam patīk šādas lietas lasīt, droši lasiet. Haters, don't post here!
Devāmies ceļā otrdien, 12. jūlijā, plkst. 15:00, protams, izbraukt kā jau parasti sanāk vēlāk. No Gulbenes izbraucām ap pusčetriem. Ceļs ir diezgan garš, jo tie ir gandrīz 400km, sanāca vairāk, bet tas tiks aprakstīts. Braucām es, mana mamma, patēvs, mazais brālis, krustmāte un viņas meita. Manam brālim augustā paliks 4 gadi, krustmātes meitiņai ir jau 4 gadi, so vēl mazi bērni. Tad nu visas somas bija sakrāmētas, mašīna pilna, devāmies ceļā. Aizbraucām līdz Rīgai, braucām pa apvadceļu, lai nav jāstāv korķos, protams, apvadceļā tur ceļus labo, un tāpat tie vienvirziena luksafori jāgaida. Tikuši līdz Rīgai, vēl apstājāmies lai iekostu līdzpaņemtās maizītes un dzērienus (kafija, kakao, ūdens). Paēdām, padzērām, devāmies tālāk. Uz Ventspili sākumā braucām pa Rīgas-Ventspils šoseju, pēctam pa apvadceļu caur Popi un kas tur vēl bija, jo būtu jāstāv pie luks. dēļ ceļa remontiem. Vakarā desmitos bijām Ventspilī, mūs sagaidīja jau krustmātes vīrs, izkrāmējāmies, izsasveicinājāmies, un devāmies uz jūru. Mamma, protams, teica paņemt džemperi, jo Ventspilī pie jūras ir vēss, it īpaši vakarā, jo ir baigais vējš, es nepaņēmu, bija tikai dvielis, ja nu iešu peldēties. Aizbraucām uz jūru, jo ar mašīnu ir ātrāk kā kājām. Sākumā jau likās viss okey, silti būs, aizgājām pie jūras no stāvvietas, auksts ka nezinu, nosalu. Krustmāte ar vīru iegāja ūdenī, es sākumā pa malu, tikai kājas slapjas, iegāju dziļāk, protams, viļņi mani apšļakstīja, un beigās iegāju arī. Salīdzinot kad esu ūdenī un kad esmu ārpus ūdens, liekas, ka ūdens ir kā piens, negribējās iet ārā. Nopeldējāmies, braucām mājās. Pirmais vakars, protams, visi runāja utt., aizgājām gulēt pēctam, ap kādiem diviem naktī, jo skatījāmies Comedy Club.

Pienāca trešdiena, nākamais rīts, pagulēt nevarēja, jo brālis kā parasti sāka lēkāt pa matraci, jo mīksts, un bija vien jāceļas. Sākumā vairāk pa centru. Bijām Enkuru dārzā, kur ir arī tās takas un bērnu spēļu laukums. Brālis uztaisīja histēriju, un tā arī netikām uz akvaparku. Aizbraucām mājās, brāli nolika gulēt, krustmāte nolika gulēt savu meitu, un es ar patēvu un krustmātes vīru trijatā devāmies uz jūru. Viņi, protams, bija mazliet iedzēruši, kā nekā ciemos bijām atbraukuši. Ar mašīnu braukt nevarēja, izsaucām taksi, aizveda, viss okey. Pie jūras nopeldējos, nopirka man vienu Beershake, izdzēru, pagulēju, ok, viņi padzēra tur alu, pat vairākas glāzes. Nu ko, patēvs pālī, krustmātes vīrs, vēl skaidrā mazliet, nu sakarīgs, nav tā ka nevar nostāvēt un nevar parunāt, viss okey. Izsaucām taksi un devāmies mājās, patēvs aizmiga pēctam, un līdz vakaram gulēja. Mēs pa iekšu tikai. Bērni bija piecēlušies, aizbrauca visi uz jūru, patēvs gulēja, es tobrīd paliku ar viņu pie pc, vienīgais ko darīju tad, sēdēju exā. Vakarā visi skatījāmies Comedy Club un Naša Raša sērijas. Pasmējāmies, mazie bērni iztrakojās, atkal gulēt.

Ceturtdienas rītā cēlāmies, paēdām, viss okey, braucām mazliet ārpus Ventspils paskatīties arī citas lietas. Galamērķis todien bija Kolkas rags. Pa ceļam iegriezāmies tajā observatorijā, aizbraucām līdz Kolkas ragam, pafočējāmies pie jūras, braucām tālāk. Atpakaļ iebraucām vēl tajā atpūtas vietā kur ir tās takas (bišu, sporta, meža utt.). Uzēdām māju medus maizes ar pienu, pēctam devāmies tālāk mājās caur Valdemārpili. Protams, atkal vakars, smējāmies skatoties Naša Raša un Comedy Club atkal.

Piektdiena, 15. jūlijs, piektdienu es vairs neatceros ko mēs darījām, tādēļ rakstīšu par sestdienu.

Sestdiena, 16.jūlijs, mamma, patēvs, mazais brālis, krustmāte un meita taisās braukt uz Kuldīgu, tur pilsētas svētki utt., pasākumi un citas lietas, tur es daudz nezinu ko viņi darīja, so stāstu par sevi. Paliku divatā ar krustmātes vīru, protams, vienīgais ko darījām un gribējām darīt bija iet uz "Kurland Bike Meet". Paspējām aiziet vēl uz lielveikalu Supertobago vai kā tur bija, izņēmām naudu no bankomāta, un gājām atpakaļ skatīties parādi, kuru katru brīdi vajadzēja sākties. Skatījāmies vietā kur atrodas tā pelmeņu un pankūku kafē "Diāna" (ventspilnieki zinās). Parāda vienkārši bija super, neteiksim ka visi superbaiki, baiki, mopēdi, čopperi un motorolleri bija ideāli, bet nu 1/3 jā, superrr! Pēctam ar kājām gājām uz Reņķu dārzu kur visi sapulcējās, varēja fočēties, nopirkt paiku utt. Paskatījāmies moto triālu, un tad sākās superbike sacensības. Piedalījās arī divas sievietes. Ja nebūtu pārtrauktas sacensības dēļ avārijas, trešajā vietā būtu arī bijusi viena no abām sievietēm, nu vismaz visu laiku bija stabili trešā. Domāju arī ka profesionāle kā nekā. Bet nu superbaiki vnk skaisti. Brauca, brauca, pēkšņi avārija. Šeit būs sīkāk + dažas bildes. https://www.ventasbalss.lv/news/read/7817 un https://www.ventasbalss.lv/news/read/7817

Patiesībā avarēja tikai divi, nevis trīs. Paši redzējām, otro pilnīgi gaisā sameta. Sievietei un otram jaunietim nekādu lūzumu utt. nebija, tikai ārējas skrambas un sasitumi. Krustmātes vīrs tur pazīst vienu no slimnīcas un uzzināja. Vakarā abi ar vēl vienu viņa paziņu gājām uz kinoteātri "Rio" skatīties jaunos Transformers: Dark of the Moon. Salīdzinājumā skatoties filmas uz datora, kinoteātrī bija cita juška, idāli, filma arī pašam patika, protams, neiztikām arī bez popkorna un koliņas. Vakars kā vakars, gājām pēctam gulēt, jo bija nogurums.

Tad nu pienāca šodiena, rīts, piecēlāmies, paēdām, atvadījāmies un devāmies ceļā. Tikām līdz Rīgai, protams, mazajam brālim apsolīts Zoo dārzs, izstaigājām, paskatījāmies, uzēdām saldējumus, kājas sāp. Tālāk mājupceļš, pirms kura vēl iebraucām Juglā McDonaldā, riktīgi pažirijām, un braucām mājās, viss. Pirms stundas tikai atbraucām. Apnika vairāk rakstīt, jo dažas lietas arī izlaidu. Happy reading! wink_mini.gif Bildi moš kādu ar sevi rīt ielikšu.

Laboja lemonwave🍋, labots 3x