Filmas izdošanas datums: 2012. gada, 31. maijs.

Režisors: Ridley Scott

Scenāriju autors: Jon Spaihts, Damon Lindelof, Dan O’Bannon

Galvenajās lomās: Noomi Repace (Elizabeth Shaw), Logan Marshall – Green (Charlie Holloway), Michael Fassbender (David), Idris Elba (Janek), Charlize Theron (Meredith Vickers) un daudzi citi.

Par filmu: Filmas darbība notiek 2093. gadā. Kāda grupa zinātnieku ierodas uz svešas planētas, kas atrodas miljoniem kilometru attālumā. Šie zinātnieki, viņuprāt, ir atraduši zīmes uz šīs planētas, kas liecinātu par citu civilizāciju. Lai gan šī zinātnieku grupa vēlējās izpētīt tikai zīmes, viņi atrod vēl dažnedažādus pierādījumus. Bet ne visi zinātnieki ir devušies šajā ceļojumā, ar mērķi, izpētīt šo planētu. Viņi tic, ka tieši no šīs planētas ir radusies cilvēce. Drīz lietas kļūst bīstamākas, līdz viņi atklāj, ko savādu uz šīs planētas... Ko? To, Jūs redzēsiet filmā!

Filmas treileris: 

Mazs ieskats filmā:

Manas domas par filmu: Neesmu īpaši liels Sci Fi žanra fans, ja nu vienīgi, kāda filma mani ļoti ieinteresē, tad skatos ar baudu. Manuprāt, šī tēma ar citu pasauļu meklēšanu, izpētīšanu un cilvēces radīšanās ir ļoti iztirzāta, tādēļ filmas skatīšanās neraisīja īpašu aizrautību. Ļoti patika specefekti, viss bija diezgan sīki izstrādāts, ka tieši specefekti palika atmiņā arī līdz šim. Aktieru tēlošana bija pieņemama un varēja redzēt, ka ir sava amata darītāji. Iesaku noskatīties šo filmu visiem Sci Fi faniem, jo katra filma atšķiras šajā žanrā ar savu „odziņu”, lai gan pamata stāts bezmaz visām ir vienāds.


Mans vērtējums: 8/10

Laboja , labots 1x