Esmu izdomājis uztaisīt savam skilerim ''Luciifers'' Blogu/Logu ar viņa pašreiz iegūtajiem sasniegumiem un viņa nākotnes Goals. Skiler's tika uztaisīts pirms Mēneša un 20 +/- dienām.

 

Tātad es pastāstīšu jums par savu iepriekšējo skileri un pašreizējo:

Iepriekšējais:

Manu iepriekšējo akountu sauca ''Tkmax93'' kurš bij mans pirmais skileris pirms kādiem ''Diviem'' gadiem atpakaļ, un es ar viņu ļoti lepojos, es sasniedzu ļoti augstus status ar viņu un samērā daudz questus pabeidzu. Viss gāja ideāli kamēr es izdomāju pabeigt questu ''Shilo Village'' un es netīšām pildot questu uzka4āju akountam ''Otro Defense līmeni'' gan jau ka jūs tagad mēģināsat izdomāt kadā veidā es to pieļāvu? Atbilde ir vienkārša - Man bij jāupurē priekš daudziem questiem kā piemēram ''Lost City'' Uzbrukuma vai aisardzības xp (un es parasti izvēlējos ''Defense'') un tas atstāja mani vienu soli tuvāk nākamajam līmenim. Kad pienāca questa beigas un man bij jāiet sist galveno ''Bossu'' un lai pie viņa tiktu tev vajag iskriet cauri 14+ zombijiem, es biju netīšām aizmirsis uzvilkt savu loku, un man bij uzlikts uz defense un man uzbruka zombijs un viņs viņam iesita atpakaļ un boom es dabuju otro def līmeni, un izlēmu noquitot skileri jo ar ''Otro Defense līmeni'' tas skaitijā's kā ''Failed Skiler's'' un es ar mokām atdevu savu akountu draugam un noquitoju skilerus uz krietnu laiku.

Tagadējais: 

Nav pat pagājis tik ilgs laiks pirms es uztaisiju savu jauno skileri ''Luciifers'' un es esmu gatavs atsākt no kurienes es pametu nepabeigto darbu (Road to Lv Finest 3cmb Skileri) es esmu ustādijis sev vēl augstākus mērčus nekā iepriekš, tajos ietilps pabeigt vissus iespējamos ''3cmb Skilera'' Kvestus un uzka4āt ar laiku ''Maxed Skilera Akountu'', bet pašreiz šadi ir mani Goals:

 

 


 

                                                     Skill Goals:

 Goal: 54/80

Goal: 1/1

 Goal: 99/99

 Goal: 50/80

Goal: 41/70

Goal: 66/70

Goal: 63/80

Goal: 71/80

Goal: 78/80

Goal: 80/80

 Goal: 69/80

 Goal: 64/80

Goal: 40/80

Goal: 1/1

Goal: 80/80

Goal: 73/80

Goal: 40/143

 Goal: 1007/1881



Zaļā krāsa nozīmē ''Goal's Sasniegt's''

Sarkanā krāsa nozīmē ''Atstāšu skillu līdz pārējie goal tiks sasniegti''

Zilā krāsa nozīme ''ka šodien pabeigšu Goal''


 

Mans ''Adventure Log'' :

 

 

 


 Labi pietiek raxtīt un jasāk vairāk darīt, Wish me luck.!!

 

Edit: Pavisam aizmirsu pievienot bildi kur es pabeidzu ''Lost City'' questu.

 

Vel viens īpaš brīdis kad sasniedzu 1000 milestones ar akountu:

 

Un kur tad var aizmirst manu pirmo 99, paldies vissiem kas atnāca:

 

Update

Pabeidzu Shilo Village wink_mini.gif

Saistībā ar pārējiem ''Skileriem'' - Es neceņšos nevienu abdzīt, vai tikt slavenāks vai arī jebkādas slikas domas kas pārējiem ienāk prāta, krč čeršos pie lietas viss ko es gribēju ar šo pateikt ir ''Es daru savu, un jūs savu'' !! wink_mini.gif

                                      --- ESMU PRET BOTOŠANU ---

Laboja Lucifers, labots 30x