Robotizācija caur injekciju - 2007.gada animācija. Vai sakritība?
Zināt, kāds ir pats galvenais tumšo spēku princips? Lai ko viņi darītu, viņiem ir jādabū cilvēka ‘labprātīga piekrišana’, lai varētu realizēt savus plānus. Bet tas, ko izteikti lielākā daļa nesaprot, ir tas, ka cilvēka klusēšana ir tā pati piekrišana. Ja neesat pateicis nē, tad esat pateicis jā.
Varat to saukt par sakritību, sazvērestību, sinhronitāti vai kā vēlaties. Es saucu vienkārši par prediktīvo programmēšanu.
Un šis princips darbojas tādā veidā, ka viss tas, ko viņi grib izdarīt, ir vienmēŗ atklāti parādīts, tas nekad netiek slēpts – jautājums, vai cilvēki to ir redzējuši, sapratuši un pateikuši tam nē. Protams, ka tā tas realitātē nenotiek. Pat demonstrējot visu pilnīgi atklāti, vienalga ļaudis par to smejas. Un tad pienāk brīdis, kad jau ir par vēlu – bet ko var vainot, ja paši neredzēja, vai arī redzēja, bet nesaprata un ja saprata, tad klusēja sava personiskā labuma pēc?
Par ko tad runa šoreiz? 2007.gadā iznāca tāda Japānas anime filma Vexille. Tas ir stāsts par to, ka aģente ar šādu vārdu izmeklē to, vai Japānā gadījumā netiek veidota slepena robotizācijas programma ar cilvēkiem. Liekas, kāds mums ar to sakars, vai ne? Bet noskatieties šo fragmentiņu. Šis ir teksta tulkojums.
“Tas bija pirms 10 gadiem, kad valdība tikko ieviesa izolācijas politiku. Sākās ziņojumi par masu epidēmiju, kaut kādu neredzētu slimību. Sākumā detaļas bija skopas, nekā par izcelsmi vai slimības pārnešanu, tikai tas, ka tas esot lipīgs un daudzos gadījumos nāvējošs.
Pirms sabiedrībai bija laiks vispār atjēgties, valdība pasludināja ārkārtas stāvokli un ieviesa piespiedu vakcinācijas programmu “Mūsu drošībai” – viņi teica.
Kā izrādījās, tas bija sākums murgam.
Slimība bija pilnīga valdības fabrikācija un tā saucamā vakcīna, ko viņi visos sašpricēja, bija kiber vīruss, ko radīja korporācija Daiwa. Tam bija mutējošs efekts uz šūnam. Tas izmainīja molekulāro struktūru, faktiski pārvēršot mūs par robotizētiem organismiem.
Nav iespējams to apturēt, bet vēl sliktāk bija tas, ka šis vīruss arī atradās tikai eksperimentālā fāzē.
Kā to saprast?
Daiwa pat nezināja, vai tas strādās. Tas nekad nebija testēts lielos apmēros un tapēc viņi pārvērta Japānu par lielu laboratoriju.

Kad tas sāk strādāt, tad šis vīruss lēnām progresē ķermenī, kamēr tas sasniedz smadzenes. Tajā brīdī visi kļūst par perfektiem androīdiem korporācijas kontrolē. Pārveidošanas process katram ir atšķirīgs ātruma ziņā. Tie, kas vēl nav asimilēti, var turēties pie tiem cilvēcības fragmentiem, bet mēs jūtam, ka tie aizvien samazinās“
Kā skan šāds teksts? Ja atmet laiku un vietu, kurā risinās šīs filmas darbība, vai sausais atlikums gadījumā neizklausās kaut kas stipri līdzīgs tam, kas notika un šobrīd notiek tik daudzās pasaules valstīs? Totāla manipulācija ar sabiedrību, histērija, nekādas īstas informācijas par vīrusa izcelsmi un transmisiju, ārkārtas stāvokļi, lokdauni, ātrumā saštancētas eksperimentālas injekcijas un veselu valstu padarīšana par laboratorijām – tas tā notiek tikai šajā multenē?
Sakiet, atkal kārtējā sazvērestība? Bet tagad padomāsim, kāpēc pēkšņi līdz ar masveida injicēšanu pēkšņi tepat pie mums televīzijā raidījumā 900 sekundes parādās reklāma forumam, kurā tiek spriests par nākotni kopā ar robotiem un AI? Par transhumānisma integrāciju valdības politikā Kanādā raksts bija nupat vakar – bet šī kustība ir visa Reseta viens no stūrakmeņiem. Klauss Švābs ir absolūts transhumānists. Vēl vairāk, pasaulē šobrīd jau notiek konferences par to, kā tas ir – mīlēties ar robotiem. Tāda paredzēta šī gada augustā.
Kas attiecas uz injekciju ietekmi, tad saskaņā ar statistiku, tieši galvassāpes ir galvenais blakus efekts pēc potēšanas, par to ziņo visvairāk, vismaz UK. Kas tur bija teikts filmiņā par sintētiskā vīrusa progresiju līdz smadzenēm?
Nu ko, skatieties paši un domājiet, kāpēc tāda filma un kāpēc tik precīzs šodienas notikumu apraksts tika iedots jau 2007.gadā. Un šis nebūt nav vienīgais tāds, tie ir atrodami it visur, filmās, komiksos un atklātos avotos. Attiecīgie spēki vienkārši gaida cilvēku piekrišanu – ar klusēšanu tam pilnīgi pietiek un nezināšana neatbrīvo no sekām.

Bet domājošiem cilvēkiem tiek skaidri demonstrēts notiekošā vektors – kovidšovs, zaļā afēra un transhumānisms – tie visi ir paralēli procesi jeb trīs atslēgas uz globālo transformāciju, kurā notiek Cilvēcīguma cīņa pret šīm mašīnām un biorobotiem. Viss, kas ir vajadzīgs, paust savu brīvo gribu, bet ne klusējot.

Laboja Zveraboj, labots 1x