Nosaukums: The Simpsons Game / Simpsonu Spēle
Žanrs: Action / Platform
Platformas: PS3; Xbox360; PS2; Wii; PSP; Nintendo DS; MOBILE
Spēlētāju skaits: 1-2
Iznākšanas datums: 2007. gada 30. Oktobris
Izstrādātājs: EA Redwood Shores Production
Izdevējs: Electronic Arts
Mājaslapahttps://www.ea.com/games/the-simpsons-game


# Spēle veidota pēc The Simpsons Televīzijas Animācijas Seriāla motīviem.

# Spēle:
Pasaulē slavenākajam animācijas seriālam ir daudz lielisku spēļu, kā piemēram Road Rage vai Simpsons Skate un daudz citu. Bet nu šī ir kvalitatīvi izdevusies. Spēle pēc nosaukuma līdzības apsolūti neatdarina to pašu scenāriju, kā The Simpsons Movie Spēle ar atjaunotu humoru un animācijas seriāla video kadriem. Iespēja iejusties katra Simpsonu ģimenes locekļu ādā. Homēram piemīt īpaša spēja pārvērsties par mega vēder-burkšķošu Bumbu jeb HomerBall, kas spēj nospiest nelāgos kramplaužus muzejā un pāris atraktīvus citplanētiešus. Bārts iejuties Batman ādā un Lizai ir spēja izmantot savu "Likteņa Pirkstu". Mārdža, kā jav Mārdža spēj sakaitināt cilvēkus. Misiju pietiek tik lielā apmērā, lai no smiekliem un Homēra Purkšķiem jums vēders sāpētu pāris dienu garumā. Atraktīvas misijas, piemēram atraugu čempis, meža attīrīšana, Delfīnu dancināšana ar saksafona palīdzību, atslānīt cietuma resnos policistus un daudz citas Spimsonu tipa izdarības. Grafiski spēle veidota perfekti atdarinot dabasskatus no seriāla. Iespējams iegriezties MO Tavernā, apciemot savu Ōpi. Tomēr brīžiem spēle vairs nekļūst patvaļīga un jums ir jāveic galvenais uzdevums, nevis kaitināt Komiksu jefiņus un skolas autobusa šoferus. Kā gameplay nedaudz pieticīgs ar vadāmību. Sākumā nāksies pierast pie sarežģītajām kustībām. Visai neraksturīgi Simpsoniem ir arī mīklas ar mehānismiem un priekšmetu pārvietošanu. Ja jūs esat tiešām slinks šāda veida mīklu atrisināšanai, tad ik pa laikam parādās uzmundrinošs sauklis, vai iemirdzās spoži kāds priekšmets ar kuru kautkas ir jādara. Humors ir absolūti veinreizējs. Spēle, kā jav Amerikāņu klasiskie jociņi, lieliski parodē Grand Theft Auto, Medal of Honor Homer un pāris komiksu varoņus. Slēptas misijas ir izveidotas tā, kā pašā Springfīldas centrā atrodas Skotija un pāris neloģisku pilsētu pakaļdarinājumi. Aktieri ierunājuši tās pašas lomas, kuras seriālā un spēles iznākums nu gan nav paredzams. Kas zin, kādi bosi saradīsies un kurš gandrīz līdz Sirdstriekai novedīs mūsu Homēru. Atrisini šokolādes zaķīšu noslēpumu un attīri pilsētu no tās sagraušanas līdz padibenēm. !!!
Tad nu par spēli lieku 8/10.



[+] Vienreizējs humors un video elementi. Spēles aina ir salīdzinoši vienāda ar seriāla skatiem un misijas pietiek vismaz 3 vakariem.
[-] Neveikla grafika un dažviet spēle nespēj sagremot pavisam vienkāršas detaļas. Apnīkošas mīklas un par maz Action. Varoņi izskatās pēc Zombijiem.
[=] Simpsonu klasika uz tava Džoipada. Izjūti katra varoņa kvēlākās vēlmes un izjūti Bārta Huligānismu supervaroņa ādā naksnīgajās ielās.

# EkrānŠāviņi:









# Treileris:



 

 

Laboja Puis, labots 1x