Kas jums visvairāk negaršo?
Man personīgi olīves,cepti sīpoli un sēnes
Hoyyx miniblogs
- 0
Svaigi tomāti, termiski apstrādāti kāposti. Atkarība no tā, kā pagatavoti, arī sīpoli - tur gan man problēma ir ar faktūru, nevis garšu.
Olīvas, aknas un sēnes gan man dikti garšo. Aknas gan draņķīgs pavārs var ĻOTI viegli sačakarēt līdz gumijas konsistencei ar nejēgā rūgtu garšu, taču labi pagatavotas garšo debešķīgi un pašas kūst mutē.
- +1
Miltu mērce, jeb buļļa sperma.
Ātrākais veids, kā sačakarēt labu ēdienu. Vēl tagad atceros, kā sākumskolā ēdu griķus rokot ar dakšu no apakšas tos, kuri nav samirkuši baltajos, glumajos sūdos. Ir ēdieni, kuri man garšo ļoti labi, un tādi, kuri sliktāk, bet parasti ja nav izvēles, varu ēst visu, bet miltu mērce gan reāli rauj uz augšu.
Liela daļa no šeit biežāk nosauktajām lietām - olīvas, sēnes, lakrica, tomātu sula, lasis, kefīrs, sīpoli - gan man pat ļoti garšo.
- 0
Siļķe negaršo un vispār uz zivīm esmu izvēlīgs.
Dīvainās jūras veltes (austeres, mīdijas, astoņkājus) vēl neesmu saņēmies pat pagaršot un nealkstu.- 0
YOUNG THUG 22.07.2016. 19:25 #
"(austeres, mīdijas, astoņkājus)" Kaut kas vienreizējs. Iesaku pagaršot, bet tikai labā iestādē.
- 0
rebel scum 22.07.2016. 22:54 #
Man riebjas kad rīsus liek putukrējumā. Un ābolus salātos. Un negaršo frikadeļu zupa.
Olīves, lakrica, zivis, sīpoli ( kā var negaršot cepti sīpoli vai sīpolu gredzentiņ?) un visi tie sūdi, kas citiem negaršo man gan garšo
Ielogojies vai izveido profilu, lai komentētu!