STEAM

• shevijs
    0

Ja kādam vajag SNow Globe #5, uzdrukājat Steamā.

• WYM?
    0

Ja spēles GIFT tiek iegādāts Krievijā un tiek atsūtīts man uz Latviju. Tam vēl joprojām strādās Krievijas tie reģionu ierobežojumi vai arī nē?

• Athe
      0

Strādās. tiem giftiem parasti pie nosaukuma ir reģiona kods, kurā tas tikai darbojas, piem., RU, GER, FR.

• PainFoinmr
    +1

Ok, es nopirkšu CS:GO. Vai exiešiem ir kāds serveris vai regulāras saspēles? Vai vismaz latviešiem?

• Earthquake
    0

Steamā paņēmu GTA IV, bet ir problēma ar MP, piereģistrējos tajā "social club'ā", ejot spēlē, cenšos ielogoties, bet parādās - Authentic user. Social club login failed. Es tiešām nesaprotu, kas man tagad jādara.

• Naurisss
      0

Man uz Windows 8 viņš sākumā arī negribēja vērt vaļā. Vēlāk atvērās, bet loading screen vienkārš mainījās personāžu atēli, spēlē negāja. Par laimi dabūju par Dota 2 mantām, nepazaudēju ne santīma, un gan jau vēlāk varēšu uzspēlēt.

• Str Pure3D
    0

Kādam nav cs go gifts?
    Ja ir, tad pa pm, cenu.

• lemonwave🍋
    0

The Walking Dead pirmā daļa. Worth or not? Lai gan, domāju, ka tāpat pirkšu, ņemot vērā, ka seriālu ne reizi neesmu redzējis, bet taisos sākt skatīties.

• Pampox
      0

Spēle nemaz nav saistīta ar seriālu

• Niggah
        0

Tā gan, tāpēc man spēle ātri vien vairs nesaistīja. Draugiem patika, jo nav redzējuši seriālu.

• Swarley
      0

Pirmā sezona?

- 1 - 2 - 3 - ... - 177 - 178 - 179 - ... - 293 - 294 - 295 -