STEAM

• lvmazaafakaa
    0

Lol nevaru izmantot marketu jo man vajag "verify new refunds"
    Kad uzspiežu uz uz "ferify new refunds" man izmet tekstu "No cards need verification."

Kādam ar tā ir gadījies?

• Gundy
    0

Nopirku cod:aw, bishku paspeeleeju un iecepiija, daudziem tur lago, bet es neko nejuutu smile_mini.gif

gaidu savu battlefield 4 kodu, buus tas jaizmegina aarii

ps. puss dienu noseedeju HOTS'aa arii aizraava.

Kaadas speeles juus ietesteejaat peedeejaa laikaa?

• LVG
      -1

Counter Strike: Global Offensive.

• SJohnson
      +3

Tagad nopērc year supply ar mountain dew un doritosiem. Un xbox kontrolieri.

• Cordell
    +1

Bezmaksas Culling of the Cows crazy.gif
    http://www.vg247.com/2014/11/09/free-250000-steam-keys-giveaway/

• lvmazaafakaa
    0

Vai ir iespējams uzlikt ka atsevišķām spēlēm nelec no steam paziņojumi ārā kad spēlē kādu speli? Piem kad kāds iiet online, atnāk paziņojums utt?

• shevijs
      0

Šķiet, ka vienīgais, ko tu vari izdarīt, ir tām spēlēm noņemt steam-community in-game. Tas atcels visas lietas.

• lvmazaafakaa
        0

Nu jā bet visām spēlēm tāda funkcija nav pieejama :/ piem ja gribu pievienot loliņu tad jāņem principā setingos vispārīgi stīmam notifications nost ja?

• shevijs
          0

Kam tev Steamā lolu? biggrin_mini2.gif

• Gundy
      0

Nabadzinsh

0 games

• Silniex
        0

Kad biju mazāks kaut kādam čuvakam izdiedelēju cs:go,tagad esam labi draugi,kādu dienu viņam atmaksāšu smile_mini.gif

• MGΡ 🏀
          0

Es ar cs go 4 free dabuuju. Pajautāju cilvēkam ar kuru jb 1.6 kopā spēlēju. vienīgi tad cs go maksāja 1.80, so nekas īpašs, bet nu tāpat.

• Gundy
          0

Es labaak nopirkshu cod jauno, kad uzliks dedicated serverus, nekaa daaljaatu free games

• Persepolis
        0

Dota 2 spēlētājiem. Būtu bijis izdevīgi treidot savu AK Jaguar ft. un Glock Water Elemental fn. pret Autographed Horns of the Eternal Hymph? shura.gif

• MGΡ 🏀
          0

Cena tam itemam ir 1 eiro. Vnk items rets, bet sūdīgs, līdz ar to scammeri uzlikuši milzīgu cenu.

- 1 - 2 - 3 - ... - 95 - 96 - 97 - ... - 293 - 294 - 295 -