STEAM

• Brutgans
    0

Dabuju Evolve keyu, 3 dienas paspeleju un shodien pamaniju, ka pazuda no library. Meginaju vert ar launcheri, bet atver Evolve store page, kur teikts, ka man jau ir Evolve. Kadam vel ta ir?

• Gundy
      0

Ganjau tu runaa par alpha/beta keyu, jaalasa arii jaunumi ko spamo uz emailu...

• Alt Child
        0

Man arī bija, tagad pazuda.
        Ganjau beta/alpha beidzās.

• RolX
        0

Alfa beidzās. Man vispār bija tā, ka es novilku un nepaspēju paspēlēt, kā jau beidzās.

• Ghetto
      0

Kāds nevar mn aizdot kādu <40 centus vērtu itemu?

• Worst
      -1

Situācija:

Tiek pirkta spēle pa naudu uz rokas (ne gluži uz rokas, bet pie adresāta nonāk), un pircējs pēctam iegūst spēli kā giftu. Nākamajā dienā spēle tiek revokota no steam profila.

Jautājums:

Kā rīkoties? Steam Support lapā kategoriski rakstīts, ja gifta laikā neesmu neko devis pretī, nav nemaz jēga rakstīt un spēle netiks atdota, bet redz, es esmu par spēli samaksājis un tomēr pie spēles neesmu ticis.

• Worst
        -1

Bamps

• Earthquake
        -1

Inb4 čīteris

pierādi, ka esi pircis

• Worst
          -1

Precizē, kuru pirkšanas procesa daļu lai Tev pierādu?

• lvmazaafakaa
        -1

Jaunie lietotāji, neaizmirtam par šo sadaļu.
        https://exs.lv/steam/tab/exs-steama

rakstat grupas atbildīgajiem par jūsu pievienošanu, kā arī varētu tur izdzēst profilus kuriem vairs nav īstais id.

• Narkash
        -1

Sveiki, Probēma tāda ka es ejot no jauna browsera vai pc un ievadot steam guard code man katru reizi ir trade ban uz 7 dienām, bet dažiem citiem draugiem ar steam guard nav nekādas problēmas, kapēc?

• Persepolis
        -1

Meklēju foršu backgroundu, idejas?

• shevijs
          0

Tomb Rider ''Survivor''

• PainFoinmr
          0

Visdārgākie ir no Saints Row, kur ir pusplikas sievietes.

• Mahjarrat
            0

Man ir no Magicka.

- 1 - 2 - 3 - ... - 97 - 98 - 99 - ... - 293 - 294 - 295 -