STEAM

• Sid Vicious
    0

Te kaut kas bija, vairs nav 

• Jānis
      0

Legit af, katru dienu ceļu ārā tūkstošus.

• PainFoinmr
    0

Kāds grib nopirkt Mount Your Friends četrpaku? https://store.steampowered.com/app/296470/
    Es gribētu 2 kopijas, tā kā ja būtu te vēl 2 cilvēki, būtu jauki. Un vēl es gribētu, ja jūs pieņemtu manu naudu ibankā, lūdzu (un kāds no jums nopirktu to četrpaku).

• LVG
    0

Trading cards dod spēlējot spēli,vai arī var vienkārši ieslēgt spēli un pašas nāks?

• Perseven
      0

Ieslēdz spēli un atstāj ieslēgtu. Pašas nāks.

• LVG
      0

Paldies,paldies.Daudz labu atbilžu =D

• shado2012
    0

Bez interneta steam spēles nevar spēlēt?

• MGΡ 🏀
      0

Var.

• shado2012
        0

Cip, ja offline spēle, pat ja man neta nav es varēšu paspēlēt? pat nevajag netu, lai palaistu?

• LVG
    0

Meklēju LV playerus kuri spēlē Nosgoth,gribās kopā uzspelet kā vienots teams

• Mahjarrat
      0

Es spēlēju. Bet neesmu atradus nevienu ar ko pat gribētos spēlēt kopā. Visi parasti skrien un mirst...

• LVG
        0

Es neesmu nekads pro,vakar tik ieguvu kodu,pašlaik ir 4levels.pašam nepatik mirt,parasti nogaidu izdevību uzbrukt

• PainFoinmr
      0

Kā spēlē vienota komanda? Es īsti neesmu manījis komandas stratēģiskās priekšrocības spēlē.

• R3flex
      0

Ko darīt ja man paypal rāda šādi '' The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.''?

• R3flex
        0

Lūdzu atri kāds atbild!

• Reaktors
        +1

Kas tur nav skaidrs?
        Tava bankas karte neatbalsta tādu pakapojumu.

• R3flex
          0

Kā var neatbalstīt, ja precīzi ar šo karti pirms ~2 dienām norēķinājos paypalā bez problēmām. Bet tagad uzrad kad kkas nav kārtībā.

- 1 - 2 - 3 - ... - 115 - 116 - 117 - ... - 294 - 295 -