Counter-Strike: GO

• Earthquake
    0

Zb, pus dienu ar 2 acc idle serveros sēdēju, vienīgais ko dabūju bija usp-s forest leaves. Like subscribe RT & share if U cry erry time.

• Creepa
      0

Es vispār neko nedabūju, priecātos kaut par to pašu uspi. Bet, arī redzēju, ka MM vienā matcha iedeva diviem. Un, pēctam trijiem. -.-

• Danalabi
    -4

Pamēģināju kaut ko uztaisīt tā nopietni. wink_mini.gif

• Normunds
      0

Krāsas sliktas :/

• HenrihsT!
      0

Sick kills

• Creepa
      0

Es ar šodien mēģināju noeeditot vakardienas 1x5, noeeditoju. Viss nepatika. biggrin_mini2.gif
      Zinu, ka labāk maukšu uzreiz kko lielāku. Krāsas ir tādas kādas ir :/

• Persepolis
    0

Haha

• LVG
      -3

Nūbs,tā ruksim vajag

• shevijs
        0

Un par ko tu smejies? 100$ kill reward bija pilnīgi lieki un viņam ir taisnība.

• LVG
          -2

Es tapatas to sudu nelietoju,esmu pro ar deagle.soo,man pofig

• lvmazaafakaa
        -1

Yoyooyoy mans sick eco eisiņš, čaļi vērtējiet

• Earthquake
          0

Heh, var redzēt talantu movie makingā, gaidu tavus nākamos darbus.

• lvmazaafakaa
            0

Domāju sākumā vēl ielikt kas viņu editoja, bet to ganjau nākamreiz wink_mini.gif )

• Jānis
              -2

Hehehehe smieklīgi xddd

• lvmazaafakaa
        0

Ble jobanais steam, kad viņi beidzot salabos bugu ka cs prosta aizverās ciet.

Sāku mm, fona dzirdu kkadu divainu troksni, nonemu austinju dzirdu pc pīkst, ieej specijā rāda ka man cpu ir 96 grādi, atvainojos tīmeitiem un uzrakstu ka pacentīšos tikt atpakaļ laikā. Izslēdzu pc, skatos kas par vainu hujakš ventilātors neduadz atgājsi no cpu, kāmēr pielieku paiet kādas dažas minūtes.
        Ieslēdzu pc, ieeju csā nopriecajos ka paspeju, bija vel kādas 30 sec palikušas. Lādējas mape, cs random aizveras, eju atpakaļ csā, hujakš 30 minūtes cd. gg volvo u fuck me egein.

• Qello
          0

Man ir bijis kkas līdzīgs kad lādējas mape. Kad lādējas, shift + tab lai apskatītos kurš uzrakstījid un vsjo, cs nokrašo.
          Ps. Man kompis nav nekāds dižais, mož tapēc.

• lvmazaafakaa
            0

Nekāds sakars tur ar dzelžiem nav, pag tu gribi teikt ka tu atver steam community un tev arī nokrašo ?

• lvmazaafakaa
          0

Kādam vēl ir tāda figņa?

Un kapēc steam/valve vispār nelabo tādus kritikālus bugus ?

• lvmazaafakaa
        0

Wat

- 1 - 2 - 3 - ... - 261 - 262 - 263 - ... - 522 - 523 - 524 -